Ε, καλά, το γούστο στα ρούχα είναι υποκειμενικό.
Αφού ενσαρκώνει έναν απλό Έλληνα, γιατί δε βάζουν στην πραγματικότητα κάθε μέρα διαφορετικούς απλούς Έλληνες, να σχολιάζουν την επικαιρότητα; Αυτό θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Δε μπορώ να δεχτώ όμως ένα μόνο άτομο που σχολιάζει τα πάντα, με αυτό τον τρόπο του δίνεις υπερβολική αξία και, κυρίως, εξουσία.
Όσον αφορά τα μηνύματα που πάει να περάσει, θα σε γελάσω. Με το λίγο παραπάνω από το μισό επεισόδιο που παρακολούθησα τις προάλλες, μου έδωσε την εντύπωση ότι απλώς προσπαθεί να ενισχύσει ένα γενικό κλίμα απαισιοδοξίας και, όπως είπες κι εσύ, εκεί έρχεται ο μηδενισμός. Δε θεωρώ όμως την άποψή μου αντικειμενική, γιατί δεν έχω δει πολύ. Και ούτε πρόκειται να κάτσω κι άλλο, εκτός κι αν είναι κατά τύχη. Τον θεωρώ αρκετά βαρετό, διότι αυτά που λέει μπορώ και κάλλιστα να τα σκεφτώ και μόνος μου.
Εξάλλου, αν ενσαρκώνει το μέσο Έλληνα πολίτη, γιατί ο μέσος Έλληνας πολίτης να κάτσει να τον δει; Τί ενδιαφέρον έχει, αν ξέρει ήδη τi θα ακούσει; Το μόνο που βλέπω να ενισχύεται με αυτό τον τρόπο, είναι η μαζοποίηση της κοινωνίας.