Βασικά, πιστεύω ότι η υψηλή τηλεθέαση του Λάκη οφείλεται στο ότι στην εποχή μας το χιούμορ φθείνει...Δε συναντάς ανθρώπους εύκολα με αυτή την αίσθηση, σπανίζουν στις μέρες μας. Να μου πείτε, υπάαρχει μια διαφορά μεταξύ σάτιρας και χιούμορ. Θα συμφωνήσω, όμως στο πρόσωπο του Λάκη, εμφανίζεται σε πολλούς ο σάτιρος της σημερινής εποχής, αλλά και κάποιος που σε κάνει να γελάς. Προσωπικά, δεν παρακολουθώ μανιωδώς το τσαντίρι, αλλά αν το δω, θα γελάσω. Από την άλλη, έχω αρατηρήσει μια τεράστια αλλαγή όχι μόνο στο περιεχόμενο της εκπομπής, αλλά και στα ίδια τα λεγόμενα του Λάκη. I mean, παλιά, που δεν ήταν τόσο δημοφιλής η εκπομπή, έλεγε και πιο ουσιώδη και πιο ωραία κατά την άποψή μου πράγματα. Τώρα η εκπομπή του τείνει να αποκτήσει κομματικό χαρακτήρα, κατακρίνοντας όσους μπορεί από θεση ισχύος να κατακρίνει, καταλήγωντας να αναμασάει τις ίδιες πολιτικές απόψεις που ενστερνίζεται ο ίδιος, και κάνοντας εμένα τουλάχιστον, να πιστεύω ότι έχει περάσει μακράν τα "όρια" της σάτιρας. Δηλαδή, όλες αυτές οι γνώμες περί "σωστού ή λάθους" που εκφράζει, κάθε άλλο παρά σάτιρα μπορούν ν'αποτελέσουν. Παρ'όλα αυτά, η εκπομπή του παραμένει μία από τις διασκεδαστικότερες μέσα στα σκ@τά της ελληνικής τηλεόρασης, της οποίας τα καλά προγράμματα, είναι είτε παραμερισμένα, είτε σε κάτι κουφά κανάλια, είτε τελείως ανύπαρκτα.
Γνώμη μου πάντα