Από πότε έγινες iq tester εσύ? Τέσπα, δε με αγγίζουν οι μπούρδες που λέτε, αυτά πιστεύω και δεν τα αλλάζω, αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου.
Καταρχήν έχεις όντως ξεφύγει...ΚΑτάφερες να σε μισήσουν τα μισα ατομα του φόρουμ με αυτά που λες..
Για σκέψου οι αλβανοι ήρθαν εδω χάρη σ τους έλληνες..Αυτοι τους βάζουν να δουλέψουν...Και ξέρεις τι άμα ο άλβανος δουλεύει 10 ώρες στον ήλιο για να ζήσει, τι σου φταίει? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο έλληνες κοιλαραδες βολεμενους που στην περίπτωση αυτη είναι αυτοι που πληρώνουν τον αλβανο..Οποτε μαγκιά του...
Οσο για το θεμα, οι αλβανοι μαθητες τι να πω, καλα κανουν και κρατουν την σημαία..ΕΦοσων παρα τον ρατσισμο μαθητων-καθηγητων καταφερνουν να είναι πρωτοι απο αλλα ελληνόπουλα, μπραβο τους...Τωρα αμα δεν θέλει να την κρατησει ο αλβανος, δικαιωμά του.
ΠΡαγματικά έχεις ένα θυμο, που εχω δει και σε άλλους ανθρωπους...
Κοιτα ξέρω αλβανους που είναι σκατοφατσες..Αλλα υπάρχουν και οι εργατικοι ,καλοι.
Ελληνες δηλαδη, σκατοφατσες δεν υπάρχουν? Αυτοι δεν χαχανιζουν και κοροιδευουν??
Μην βγαζεις ολοκληρα συμπερασματα απο συγκεκριμένα ατομα...
Ναι, είναι λυπηρό πώς ένας δωδεκάχρονος κουβαλά τα μυαλά ενός νέου Χίτλερ.
Πραγματικα 12 χρονων και τετοιες αποψεις?
Το καλο είναι ότι ακομα έχεις καιρο για να αλλάξεις αποψεις.
Μαθε να σκεφτεσαι πιο ανοιχτα.Και μην ξεχνας οτι και έλληνες ειναι μεταναστες.Αυτο τι σημαίνει οτι οι γερμανοι συμπεριφερονται ετσι στους ελληνες εκει?
Υποθετω οχι, γιατι δεν είναι τετοιου επιπεδου.