Είμαι φοιτήτρια στο Φυσικό Θεσσαλονίκης (2ο έτος). Η σχολή μου φαίνεται πάρε πολύ δύσκολη και αυτό γενικά με απογοητεύει και με ρίχνει ψυχολογικά. Αυτό που θα ήθελα πραγματικά να κάνω στο μέλλον είναι να ασχοληθώ με την διακοσμητική. Επίσης ένα άλλο κομμάτι που λατρεύω εξίσου και θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά είναι τα παιδιά. Ξέρω τι θέλω πλέον, αλλά το θέμα είναι πως θα τα καταφέρω, διότι είμαι πλέον στο 2ο έτος, η σχολή με βασανίζει και είμαι σίγουρη ότι θέλω να κάνω αυτό που πραγματικά μου δίνει χαρά και σας τα ανέφερα προηγουμένως.
Μια λύση είναι το 10% αλλά…για τη διακοσμητική χρειάζεται ειδικό μάθημα το οποίο εγώ δεν έδωσα στις πανελλαδικές…Οπότε μάλλον πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις.
Πφφφ…Μπέρδεμα

Τι να κάνω; Επίσης κάτι τελευταίο, με ανησυχεί πάρα πολύ ότι δεν μπορώ να δω ένα θετικό μέλλον με όποιο επάγγελμα ακολουθήσω, είτε αυτό του φυσικού, του νηπιαγωγού (πότε θα διοριστούμε; ), είτε της διακοσμήτριας (ποιος θα καλέσει διακοσμήτρια στο σπίτι του, ο κόσμος πεινάει…) Αυτές είναι οι απαντήσεις που λαμβάνω και καταλήγω σε αδιέξοδο.