babisvirus2 Νεοφερμένο μέλος Ο babisvirus2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:03 Ο babisvirus2: #201 14-06-18 17:03 καλησπερα σας ειμαι αποφοιτος του τει με πτυχειο πληροφορικης δυστηχος με τις εξετασεις δεν μπορεσα να εισαχθω αλλα ειχα σαν δευτερη επιλογη το τμημα διοικησης επιχηρησεων το οποιο και περασα. και ειμαι τωρα στο 1 ετος δυστυχος δεν ειμαι και πολυ ενθουσιασμενος θα ηθελα να ρωτησω αν με το 10 % δωσω για να μπω στο τμημα πληροφορικης αν περασω αλλα δεν μπορω να παω πιο μακρια απο οτι ειμαι γινεται να ξαναεπιστρεψω στο τμημα στο οποιο ημουν και να συνεχισω κανονικα την φοιτηση μου? παρακαλω θα ημουν ευγνωμων να μου απαντησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2018 στις 18:56 Ο Guest 699855: #202 14-06-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από babisvirus2: καλησπερα σας ειμαι αποφοιτος του τει με πτυχειο πληροφορικης δυστηχος με τις εξετασεις δεν μπορεσα να εισαχθω αλλα ειχα σαν δευτερη επιλογη το τμημα διοικησης επιχηρησεων το οποιο και περασα. και ειμαι τωρα στο 1 ετος δυστυχος δεν ειμαι και πολυ ενθουσιασμενος θα ηθελα να ρωτησω αν με το 10 % δωσω για να μπω στο τμημα πληροφορικης αν περασω αλλα δεν μπορω να παω πιο μακρια απο οτι ειμαι γινεται να ξαναεπιστρεψω στο τμημα στο οποιο ημουν και να συνεχισω κανονικα την φοιτηση μου? παρακαλω θα ημουν ευγνωμων να μου απαντησετε Click για ανάπτυξη... Πολύ μπλεγμένα μας τα λες και δεν βγαίνει νόημα.΄Οπως γράφεις είσαι πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής.΄Εδωσες ξανά πανελλαδικές αλλά δυστυχώς πέρασες στην δεύτερη επιλογή σου και τώρα θέλεις να κάνεις αίτηση με το 10% μήπως καταφέρεις να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Αλλά αφού είσαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Πληροφορικής τότε γιατί γράφεις στη συνέχεια ότι θέλεις να εισαχθείς στο ίδιο τμήμα; Το τμήμα που παρακολουθείς δεν σου αρέσει αλλά συγχρόνως δεν θέλεις και να φύγεις μακρύτερα απ΄ όπου βρίσκεσαι προκειμένου να παρακολουθήσεις το τμήμα της επιλογής σου (αν καταφέρεις να εισαχθείς με το 10%); Κι αν τελικά μπεις με το 10% στη σχολή των ονείρων σου αλλά όχι στον τόπο που βρίσκεσαι τώρα, ρωτάς αν μπορείς να επιστρέψεις στη σχολή που όπως λες, δεν σε ενθουσιάζει; Γιατί; (αν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι υπάρχουν και οι μετεγγραφές ξέρεις!) ΄Οπως κι αν έχει η κατάσταση μπορείς να βρεις απαντήσεις στο θέμα "Σχετικά με το 10%". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2018 georgeh Νεοφερμένο μέλος Ο georgeh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαρτίου 2019 στις 01:53 Ο georgeh έγραψε: #203 05-03-19 01:53 Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2019 στις 19:23 Ο tsiobieman: #204 05-03-19 19:23 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Μπορείς να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της Ιατρικής σχολής και λογικά θα σε πληροφορήσουν εκεί. Από 10% πάντως ναι γίνεται να σου αναγνωρίσουν μαθήματα αλλά 1. πρέπει να τα χεις περάσει (προφανώς) και 2. πρέπει να έχουν συνάφεια σε ύλη (και αν είναι δυνατόν και σε όνομα) για να στο αναγνωρίσουν με το αντίστοιχο της Ιατρικής. Σε μεγαλύτερο εξάμηνο μπορείς να μπεις μόνο με κατατακτήριες, μέσω του 10% δεν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2019 στις 18:13 Ο don_vito έγραψε: #205 08-03-19 18:13 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα σας ειμαι αποφοιτος του τει με πτυχειο πληροφορικης δυστηχος με τις εξετασεις δεν μπορεσα να εισαχθω αλλα ειχα σαν δευτερη επιλογη το τμημα διοικησης επιχηρησεων το οποιο και περασα. και ειμαι τωρα στο 1 ετος δυστυχος δεν ειμαι και πολυ ενθουσιασμενος θα ηθελα να ρωτησω αν με το 10 % δωσω για να μπω στο τμημα πληροφορικης αν περασω αλλα δεν μπορω να παω πιο μακρια απο οτι ειμαι γινεται να ξαναεπιστρεψω στο τμημα στο οποιο ημουν και να συνεχισω κανονικα την φοιτηση μου? παρακαλω θα ημουν ευγνωμων να μου απαντησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουνίου 2018 στις 18:56 Ο Guest 699855: #202 14-06-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από babisvirus2: καλησπερα σας ειμαι αποφοιτος του τει με πτυχειο πληροφορικης δυστηχος με τις εξετασεις δεν μπορεσα να εισαχθω αλλα ειχα σαν δευτερη επιλογη το τμημα διοικησης επιχηρησεων το οποιο και περασα. και ειμαι τωρα στο 1 ετος δυστυχος δεν ειμαι και πολυ ενθουσιασμενος θα ηθελα να ρωτησω αν με το 10 % δωσω για να μπω στο τμημα πληροφορικης αν περασω αλλα δεν μπορω να παω πιο μακρια απο οτι ειμαι γινεται να ξαναεπιστρεψω στο τμημα στο οποιο ημουν και να συνεχισω κανονικα την φοιτηση μου? παρακαλω θα ημουν ευγνωμων να μου απαντησετε Click για ανάπτυξη... Πολύ μπλεγμένα μας τα λες και δεν βγαίνει νόημα.΄Οπως γράφεις είσαι πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής.΄Εδωσες ξανά πανελλαδικές αλλά δυστυχώς πέρασες στην δεύτερη επιλογή σου και τώρα θέλεις να κάνεις αίτηση με το 10% μήπως καταφέρεις να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Αλλά αφού είσαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Πληροφορικής τότε γιατί γράφεις στη συνέχεια ότι θέλεις να εισαχθείς στο ίδιο τμήμα; Το τμήμα που παρακολουθείς δεν σου αρέσει αλλά συγχρόνως δεν θέλεις και να φύγεις μακρύτερα απ΄ όπου βρίσκεσαι προκειμένου να παρακολουθήσεις το τμήμα της επιλογής σου (αν καταφέρεις να εισαχθείς με το 10%); Κι αν τελικά μπεις με το 10% στη σχολή των ονείρων σου αλλά όχι στον τόπο που βρίσκεσαι τώρα, ρωτάς αν μπορείς να επιστρέψεις στη σχολή που όπως λες, δεν σε ενθουσιάζει; Γιατί; (αν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι υπάρχουν και οι μετεγγραφές ξέρεις!) ΄Οπως κι αν έχει η κατάσταση μπορείς να βρεις απαντήσεις στο θέμα "Σχετικά με το 10%". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουνίου 2018 georgeh Νεοφερμένο μέλος Ο georgeh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαρτίου 2019 στις 01:53 Ο georgeh έγραψε: #203 05-03-19 01:53 Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2019 στις 19:23 Ο tsiobieman: #204 05-03-19 19:23 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Μπορείς να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της Ιατρικής σχολής και λογικά θα σε πληροφορήσουν εκεί. Από 10% πάντως ναι γίνεται να σου αναγνωρίσουν μαθήματα αλλά 1. πρέπει να τα χεις περάσει (προφανώς) και 2. πρέπει να έχουν συνάφεια σε ύλη (και αν είναι δυνατόν και σε όνομα) για να στο αναγνωρίσουν με το αντίστοιχο της Ιατρικής. Σε μεγαλύτερο εξάμηνο μπορείς να μπεις μόνο με κατατακτήριες, μέσω του 10% δεν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2019 στις 18:13 Ο don_vito έγραψε: #205 08-03-19 18:13 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babisvirus2: καλησπερα σας ειμαι αποφοιτος του τει με πτυχειο πληροφορικης δυστηχος με τις εξετασεις δεν μπορεσα να εισαχθω αλλα ειχα σαν δευτερη επιλογη το τμημα διοικησης επιχηρησεων το οποιο και περασα. και ειμαι τωρα στο 1 ετος δυστυχος δεν ειμαι και πολυ ενθουσιασμενος θα ηθελα να ρωτησω αν με το 10 % δωσω για να μπω στο τμημα πληροφορικης αν περασω αλλα δεν μπορω να παω πιο μακρια απο οτι ειμαι γινεται να ξαναεπιστρεψω στο τμημα στο οποιο ημουν και να συνεχισω κανονικα την φοιτηση μου? παρακαλω θα ημουν ευγνωμων να μου απαντησετε Click για ανάπτυξη... Πολύ μπλεγμένα μας τα λες και δεν βγαίνει νόημα.΄Οπως γράφεις είσαι πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής.΄Εδωσες ξανά πανελλαδικές αλλά δυστυχώς πέρασες στην δεύτερη επιλογή σου και τώρα θέλεις να κάνεις αίτηση με το 10% μήπως καταφέρεις να μπεις στην πρώτη σου επιλογή; Αλλά αφού είσαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Πληροφορικής τότε γιατί γράφεις στη συνέχεια ότι θέλεις να εισαχθείς στο ίδιο τμήμα; Το τμήμα που παρακολουθείς δεν σου αρέσει αλλά συγχρόνως δεν θέλεις και να φύγεις μακρύτερα απ΄ όπου βρίσκεσαι προκειμένου να παρακολουθήσεις το τμήμα της επιλογής σου (αν καταφέρεις να εισαχθείς με το 10%); Κι αν τελικά μπεις με το 10% στη σχολή των ονείρων σου αλλά όχι στον τόπο που βρίσκεσαι τώρα, ρωτάς αν μπορείς να επιστρέψεις στη σχολή που όπως λες, δεν σε ενθουσιάζει; Γιατί; (αν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι υπάρχουν και οι μετεγγραφές ξέρεις!) ΄Οπως κι αν έχει η κατάσταση μπορείς να βρεις απαντήσεις στο θέμα "Σχετικά με το 10%". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeh Νεοφερμένο μέλος Ο georgeh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Μαρτίου 2019 στις 01:53 Ο georgeh έγραψε: #203 05-03-19 01:53 Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2019 στις 19:23 Ο tsiobieman: #204 05-03-19 19:23 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Μπορείς να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της Ιατρικής σχολής και λογικά θα σε πληροφορήσουν εκεί. Από 10% πάντως ναι γίνεται να σου αναγνωρίσουν μαθήματα αλλά 1. πρέπει να τα χεις περάσει (προφανώς) και 2. πρέπει να έχουν συνάφεια σε ύλη (και αν είναι δυνατόν και σε όνομα) για να στο αναγνωρίσουν με το αντίστοιχο της Ιατρικής. Σε μεγαλύτερο εξάμηνο μπορείς να μπεις μόνο με κατατακτήριες, μέσω του 10% δεν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2019 στις 18:13 Ο don_vito έγραψε: #205 08-03-19 18:13 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2019 στις 19:23 Ο tsiobieman: #204 05-03-19 19:23 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Μπορείς να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της Ιατρικής σχολής και λογικά θα σε πληροφορήσουν εκεί. Από 10% πάντως ναι γίνεται να σου αναγνωρίσουν μαθήματα αλλά 1. πρέπει να τα χεις περάσει (προφανώς) και 2. πρέπει να έχουν συνάφεια σε ύλη (και αν είναι δυνατόν και σε όνομα) για να στο αναγνωρίσουν με το αντίστοιχο της Ιατρικής. Σε μεγαλύτερο εξάμηνο μπορείς να μπεις μόνο με κατατακτήριες, μέσω του 10% δεν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2019 στις 18:13 Ο don_vito έγραψε: #205 08-03-19 18:13 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Μπορείς να τηλεφωνήσεις στη γραμματεία της Ιατρικής σχολής και λογικά θα σε πληροφορήσουν εκεί. Από 10% πάντως ναι γίνεται να σου αναγνωρίσουν μαθήματα αλλά 1. πρέπει να τα χεις περάσει (προφανώς) και 2. πρέπει να έχουν συνάφεια σε ύλη (και αν είναι δυνατόν και σε όνομα) για να στο αναγνωρίσουν με το αντίστοιχο της Ιατρικής. Σε μεγαλύτερο εξάμηνο μπορείς να μπεις μόνο με κατατακτήριες, μέσω του 10% δεν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2019 στις 18:13 Ο don_vito έγραψε: #205 08-03-19 18:13 Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgeh: Γνωριζει καποιος εαν κανεις 10% απο οδοντιατρικη σε ιατρικη σου αναγνωριζονται τα κοινα μαθηματα ή επισης αν ειναι δυνατον να γινει καταταξη σε μεγαλυτερο εξαμηνο?ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Όχι φίλε μου δεν στα αναγνωρίζουν τα μαθήματα ,έκανα 10% πέρυσι και δεν μου αναγνώρισαν τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Destroyer00 Νεοφερμένο μέλος Ο Destroyer00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 11:56 Ο Destroyer00: #206 18-06-19 11:56 Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emiliano Νεοφερμένο μέλος Ο Emiliano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2019 στις 14:04 Ο Emiliano έγραψε: #207 18-06-19 14:04 Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2019 στις 15:39 Ο Guest 699855: #208 18-06-19 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουνίου 2019 Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emiliano: Περυσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη. Φετος εκανα αιτηση για να ξαναδωσω αλλα δεν πηγα σε κανενα μαθημα. Μπορω να κανω 10% με βαση το περσινο μου βαθμο????? Click για ανάπτυξη... Ναι, μπορείς! Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να πας στο Λύκειό σου, για να σου επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης, ώστε να μπορείς να κάνεις μηχανογραφικό για το 10%. Αρχική Δημοσίευση από Miavarkahtan: Αν διαγρφώ από μια σχολή για να κάνω 10% πρέπει να επιστρέψω τα συγγράμματα που πήρα; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις. Θεωρείται ότι ξεκινάς από την αρχή και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εκ νέου συγγράμματα για τη νέα σου σχολή δηλώνοντας μηδενικό αριθμό μαθημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 11:46 Η Antakki έγραψε: #209 06-03-20 11:46 Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #210 06-03-20 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Antakki: Γεια σας, η κόρη μου Ειρήνη είναι στο τρίτο εξάμηνο λογοθεραπείας Καλαμάτας. Για πολύ σοβαρούς λόγους, θέλει να χρησιμοποιήσει το 10% για να ξεκινήσει Λογοθεραπεία Πάτρα. Γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antakki Νεοφερμένο μέλος Η Antakki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:10 Η Antakki έγραψε: #211 06-03-20 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu ΑΚΧΔ nefeli10 antonis97 Kitana Denkserwti Alekos7savv Johnnnn eukleidhs1821 penelopenick Tina02 Αλκης Κ. TonyMontanaEse Δέσποινα Χ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Εφ' όσον δεν έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από όταν έδωσε πανελλαδικές (δηλαδή, έδωσε είτε το 2018 είτε το 2019), ναι, μπορεί. Ωστόσο, διαγωνίζεται μαζί με τα άλλα παιδιά του έτους της τα οποία θα κάνουν 10% για την εν λόγω σχολή, οπότε και δεν είναι δεδομένο ότι θα περάσει σε αυτή τη σχολή. Έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα, υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου τόσο γρήγορα! Το 2018 έδωσε Πανελλήνιες, και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα περάσει. Το παρήγορο όμως είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τη σχολή μέχρι να μάθει αν περνάει ή όχι με το 10%, ε; Μήπως υπάρχει κάπου ένας μπούσουλας για το τι χρειάζεται, ημερομηνίες και προσθεσμίες, ενέργειες και χαρτιά που χρειάζεται να κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2020 στις 12:33 Ο Μάρκος Βασίλης: #212 06-03-20 12:33 Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2020 στις 15:47 Ο Guest 699855: #213 06-03-20 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Πέρυσι χρειαζόταν απλώς να καταθέσει μηχανογραφικό χωρίς κάποια περαιτέρω αίτηση. Ωστόσο, δεν γνωρίζω με σιγουριά αν έχει αλλάξει αυτό φέτος. Click για ανάπτυξη... Ισχύει κανονικά και φέτος. Κατευθείαν μηχανογραφικό τον Ιούνιο του 2020 μαζί με όλους τους άλλους. Δες εδώ στο τέλος της σελίδας 2. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%99%CE%91_%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D_%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F_%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91_2020_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.