dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2014 στις 00:41 Ο dimpaokara: #181 26-03-14 00:41 Λένε ότι θα βγαίνει 5ος βαθμός με τους βαθμούς των τάξεων και την αναπροσαρμογή που θα γίνει,αυτός ο 5ος βαθμός πόσο θα μετράει (σε μόρια ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LittleWeirdo Νεοφερμένο μέλος Η LittleWeirdo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Μαρτίου 2014 στις 13:48 Η LittleWeirdo: #182 30-03-14 13:48 Αρχικα ημι-συμφωνω με το νεο συστημα.Οι πιο ευνοημενοι ειναι οι θετικοι και οι οικονομοι.Η μαλακιουλα των ανθρωπιστικων σπουδων οτι τους βαζουν τα λατινικα στην τριτη και θα πανε να το δωσουν σαν ξενη γλωσσα συν του οτι ειναι κυριως για τους νομικαραιους,φιλολογους,ψυχολογους αντε και για ΜΜΕ και αν δεν γραψουν καλα την 3,14ουτσισαν.Οι πιο μη "τυχεροι" ας πουμε ειναι οι κτηνιατρινοι(σαν την αφεντια μου) γιατι οποι αν δεν περασουν ιατρικη θα περασουν εκει και χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι. Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαρτίου 2014 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 16:37 Η _fairygirl_: #183 30-03-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από LittleWeirdo: Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Click για ανάπτυξη... Βασικά το μόνο καλό (και υποθετικά μιλώντας καλό) στα Αρχαία είναι ότι εάν η ύλη παραμείνει η ίδια ή μεγαλώσει αλλά όχι κατά πολύ,θα βγαίνει με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορούμε να εστιάσουμε στα κενά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 19:47 Ο Dod έγραψε: #184 11-04-14 19:47 Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:13 Ο Σπυρακος (^^): #185 11-04-14 20:13 Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λένε ότι θα βγαίνει 5ος βαθμός με τους βαθμούς των τάξεων και την αναπροσαρμογή που θα γίνει,αυτός ο 5ος βαθμός πόσο θα μετράει (σε μόρια ) ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LittleWeirdo Νεοφερμένο μέλος Η LittleWeirdo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Μαρτίου 2014 στις 13:48 Η LittleWeirdo: #182 30-03-14 13:48 Αρχικα ημι-συμφωνω με το νεο συστημα.Οι πιο ευνοημενοι ειναι οι θετικοι και οι οικονομοι.Η μαλακιουλα των ανθρωπιστικων σπουδων οτι τους βαζουν τα λατινικα στην τριτη και θα πανε να το δωσουν σαν ξενη γλωσσα συν του οτι ειναι κυριως για τους νομικαραιους,φιλολογους,ψυχολογους αντε και για ΜΜΕ και αν δεν γραψουν καλα την 3,14ουτσισαν.Οι πιο μη "τυχεροι" ας πουμε ειναι οι κτηνιατρινοι(σαν την αφεντια μου) γιατι οποι αν δεν περασουν ιατρικη θα περασουν εκει και χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι. Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαρτίου 2014 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 16:37 Η _fairygirl_: #183 30-03-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από LittleWeirdo: Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Click για ανάπτυξη... Βασικά το μόνο καλό (και υποθετικά μιλώντας καλό) στα Αρχαία είναι ότι εάν η ύλη παραμείνει η ίδια ή μεγαλώσει αλλά όχι κατά πολύ,θα βγαίνει με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορούμε να εστιάσουμε στα κενά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 19:47 Ο Dod έγραψε: #184 11-04-14 19:47 Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:13 Ο Σπυρακος (^^): #185 11-04-14 20:13 Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχικα ημι-συμφωνω με το νεο συστημα.Οι πιο ευνοημενοι ειναι οι θετικοι και οι οικονομοι.Η μαλακιουλα των ανθρωπιστικων σπουδων οτι τους βαζουν τα λατινικα στην τριτη και θα πανε να το δωσουν σαν ξενη γλωσσα συν του οτι ειναι κυριως για τους νομικαραιους,φιλολογους,ψυχολογους αντε και για ΜΜΕ και αν δεν γραψουν καλα την 3,14ουτσισαν.Οι πιο μη "τυχεροι" ας πουμε ειναι οι κτηνιατρινοι(σαν την αφεντια μου) γιατι οποι αν δεν περασουν ιατρικη θα περασουν εκει και χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι. Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 16:37 Η _fairygirl_: #183 30-03-14 16:37 Αρχική Δημοσίευση από LittleWeirdo: Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Click για ανάπτυξη... Βασικά το μόνο καλό (και υποθετικά μιλώντας καλό) στα Αρχαία είναι ότι εάν η ύλη παραμείνει η ίδια ή μεγαλώσει αλλά όχι κατά πολύ,θα βγαίνει με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορούμε να εστιάσουμε στα κενά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 19:47 Ο Dod έγραψε: #184 11-04-14 19:47 Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:13 Ο Σπυρακος (^^): #185 11-04-14 20:13 Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LittleWeirdo: Ας μην σχολιασουμε το fact των 10 ωρων αρχαιων,τα παιδια θα μας μιλανε αρχαια. Με την υλη δεν εχω ιδεα τι θα γινει αλα προφανως θα αλλαξει Και αυτο με την τραπεζα θεματων,τι να πεις.Αν θελατε κουκλοι μου να εξεταστουμε πανελλαδικως ας το κανατε 100% και οχι 50/50. Αυτα Click για ανάπτυξη... Βασικά το μόνο καλό (και υποθετικά μιλώντας καλό) στα Αρχαία είναι ότι εάν η ύλη παραμείνει η ίδια ή μεγαλώσει αλλά όχι κατά πολύ,θα βγαίνει με μεγαλύτερη ευκολία και θα μπορούμε να εστιάσουμε στα κενά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 19:47 Ο Dod έγραψε: #184 11-04-14 19:47 Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:13 Ο Σπυρακος (^^): #185 11-04-14 20:13 Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:13 Ο Σπυρακος (^^): #185 11-04-14 20:13 Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 20:47 Ο Dod έγραψε: #186 11-04-14 20:47 Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αλλα τα εβαλαν τα παιδαγωγικα σε ξεχωριστο πεδιο( ειλικρινα δεν εχω ιδεα,και θελω αμεσα να ενημερωθω αν μπορω να γινω νηπιαγωγος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:36 Ο Dod έγραψε: #187 11-04-14 21:36 παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά help! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 21:46 Ο Jonas έγραψε: #188 11-04-14 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dod: παιδιά help! Click για ανάπτυξη... Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:09 Ο Dod έγραψε: #189 11-04-14 22:09 Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 22:16 Ο nPb έγραψε: #190 11-04-14 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Ευχαριστώ πολύ!!! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα του νηπιαγωγού,αλλα με το καινουργιο συστημα δεν ξερω αν θα μπορω να γινω.. Click για ανάπτυξη... Μια οικονομική κρίση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε όνειρα. Πάντα όλες οι χώρες έχουν προβλήματα, πολέμους κλπ, όμως η ζωή προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:08 Ο bla bla έγραψε: #191 11-04-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Απριλίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Γειά σας!!! Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Με το νεο συστημα δινεις απο αλλο πεδιο για παιδαγωγικα... Δεν μπορεις απο ανθρωπιστικες! Και εγω σκεφτομουν κατι τετοιο και το εψαξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 11 Απριλίου 2014 στις 23:37 Ο Dias έγραψε: #192 11-04-14 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Με βάση το καινούργιο σύστημα θα πάω ανθρωπιστικές σπουδές...νηπιαγωγός θα μπορώ να γίνω? (να σημειώσουμε ότι είμαι και αγόρι)!! Click για ανάπτυξη... Η παιδαγωγική κατεύθυνση θα είναι μόνο στη Γ λυκείου. Άρα λογικά, αν έχω καταλάβει σωστά, στη Β θα μπορείς να ακολουθήσεις είτε τη θετικών σπουδών είτε την ανθρωπιστικών σπουδών, (καθώς μόνον αυτές θα υπάρχουν) και στη Γ θα πάρεις την παιδαγωγική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:47 Ο Dod έγραψε: #193 12-04-14 14:47 Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 14:52 Η Dogie έγραψε: #194 12-04-14 14:52 στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο παιδαγωγικό δημοτικής για παράδειγμα οι φοιτητές διδάσκονται φυσική, μαθηματικά κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dod Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 168 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:00 Ο Dod έγραψε: #195 12-04-14 15:00 *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
*όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:05 Ο Alejandro che 7: #196 12-04-14 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dod: *όχι εννοώ για να περάσεις σε μια παιδαγωγική σχολή!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν τα δώσεις πανελλήνιες και δεν τα διδαχθείς πως θα ανταπεξέλθεις στην σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:06 Η Dogie έγραψε: #197 12-04-14 15:06 Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτά που θα χρειαστεί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πιο εύκολα από αυτά που θα διδακτείς στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bla bla Νεοφερμένο μέλος Ο bla bla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:18 Ο bla bla έγραψε: #198 12-04-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΑmyC eukleidhs1821 Πα.Κ Appolon Scandal marianna04 Γατόπαρδος. GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! bla bla,εσυ τι κατευθυνση διαλεξες? ηθελες παιδαγωγικα η νηπιαγωγος? Click για ανάπτυξη... Λαθος καταλαβες! Δεν εχω διαλεξει κατευθυνση! Απλα αναφερω οτι ηθελα να περασω παιδαγωγικα και ενω σκεφτομουν να παω θεωρητικη τωρα πρεπει να δωσω μαθηματικα κτλ για να περασω σε αυτο..Είμαι Α λυκειου..Και δεν ξερω τελικα αν θα παω παιδαγωγικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 15:47 Ο Dias έγραψε: #199 12-04-14 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dod: Το προβλημα ειναι οτι για να περασεις σε καποιο τμημα παιδαγωγικο,θα πρεπει να δωσεις στις πανελληνιες μαθηματικα,φυσικη,ιστορια και γλωσσα!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ!!! ας ειχε τουλαχιστον αρχαια,και κατι αλλο,και ιστορια,γλωσσα,ή ας τα ειχαν αφησει και στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Click για ανάπτυξη... Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 12 Απριλίου 2014 στις 16:05 Ο SonnY έγραψε: #200 12-04-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Απριλίου 2014
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι το ΣΩΣΤΟ. Το εντελώς ΛΑΘΟΣ ήταν αυτό που γινόταν μέχρι τώρα, δηλαδή το να γίνονται δάσκαλοι από τη θεωρητική κατεύθυνση, δηλαδή άτομα που δεν συμπαθούσαν (ίσως και μισούσαν) τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα παιδιά στο γυμνάσιο αναλφάβητα στα θετικά μαθήματα. Και για να μην πει κανένας ότι "σιγά τα μαθηματικά και τη φυσική που κάνουν στο δημοτικό", συμπληρώνω ότι όσο απλά και να είναι θα πρέπει να τα διδάσκει άνθρωπος που να τα γνωρίζει και να τα αγαπάει, καθώς από το δημοτικό αποκτιούνται οι βάσεις και ο τρόπος σκέψης κάθε μαθήματος. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.