Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:34 Η Kansas Rocks!: #2.381 18-01-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Απαράδεκτη η ομάδα μου στο μπάσκετ. Click για ανάπτυξη... Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι. Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:51 Ο Iliaso έγραψε: #2.382 18-01-10 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι. Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year. Click για ανάπτυξη... To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Toυλάχιστον φάγαν ξύλο τα Μπαόκια. Click για ανάπτυξη... Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:56 Ο statistikos: #2.383 18-01-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Οι γαύροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν να χάνουν. Επειδή είστε μικρότεροι να σας θυμίσω, ότι επί 10 χρόνια, προ Κόκκαλη, όπου έπαιζαν τα έσπαγαν όλα. Από την άλλη όταν κερδίζουν είναι Παναγίες. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #2.384 18-01-10 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:00 Ο Iliaso έγραψε: #2.385 18-01-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Απαράδεκτη η ομάδα μου στο μπάσκετ. Click για ανάπτυξη... Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι. Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:51 Ο Iliaso έγραψε: #2.382 18-01-10 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι. Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year. Click για ανάπτυξη... To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Toυλάχιστον φάγαν ξύλο τα Μπαόκια. Click για ανάπτυξη... Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:56 Ο statistikos: #2.383 18-01-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Οι γαύροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν να χάνουν. Επειδή είστε μικρότεροι να σας θυμίσω, ότι επί 10 χρόνια, προ Κόκκαλη, όπου έπαιζαν τα έσπαγαν όλα. Από την άλλη όταν κερδίζουν είναι Παναγίες. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #2.384 18-01-10 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:00 Ο Iliaso έγραψε: #2.385 18-01-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι. Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year. Click για ανάπτυξη... To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Toυλάχιστον φάγαν ξύλο τα Μπαόκια. Click για ανάπτυξη... Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:56 Ο statistikos: #2.383 18-01-10 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Οι γαύροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν να χάνουν. Επειδή είστε μικρότεροι να σας θυμίσω, ότι επί 10 χρόνια, προ Κόκκαλη, όπου έπαιζαν τα έσπαγαν όλα. Από την άλλη όταν κερδίζουν είναι Παναγίες. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #2.384 18-01-10 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:00 Ο Iliaso έγραψε: #2.385 18-01-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες ----------------------------------------- Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Οι γαύροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν να χάνουν. Επειδή είστε μικρότεροι να σας θυμίσω, ότι επί 10 χρόνια, προ Κόκκαλη, όπου έπαιζαν τα έσπαγαν όλα. Από την άλλη όταν κερδίζουν είναι Παναγίες. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #2.384 18-01-10 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:00 Ο Iliaso έγραψε: #2.385 18-01-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες Click για ανάπτυξη... Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:00 Ο Iliaso έγραψε: #2.385 18-01-10 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι. Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς. Αυτό έχω να πω μόνο. Το ξέρω. Click για ανάπτυξη... :zilia::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Ο blacksheep: #2.386 18-01-10 16:03 Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο καιρο ηθελα να ρωτησω γτ μπηκε ο παναθηναικος πρωτος ως επιλγη στη δημοσκοπηση?:timoria: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Ο Iliaso έγραψε: #2.387 18-01-10 16:09 Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε και η 3η δύναμη του γκάλοπ μπήκε πρωτελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η tinaki!! έγραψε: #2.388 18-01-10 17:00 ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Ο Anthony έγραψε: #2.389 18-01-10 17:50 αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:53 Ο ::Forg0tt3n::: #2.390 18-01-10 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ. Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια; 2ον Τι τιμωρία θα πάρεις; Click για ανάπτυξη... Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 17:59 Ο Iliaso έγραψε: #2.391 18-01-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα. 2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει; Click για ανάπτυξη... Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:03 Ο Anthony έγραψε: #2.392 18-01-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote] πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:06 Ο ::Forg0tt3n::: #2.393 18-01-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς; Click για ανάπτυξη... Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence) Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!) Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:08 Ο Anthony έγραψε: #2.394 18-01-10 18:08 θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα παιξετε κεκλυσμενω τελικα???εννοω βγηκε αποφαση κιολας????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:17 Ο ::Forg0tt3n::: #2.395 18-01-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες"..... ολα τα αλλα ερχονται.... ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:20 Ο Anthony έγραψε: #2.396 18-01-10 18:20 προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:27 Ο ::Forg0tt3n::: #2.397 18-01-10 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι.... αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες... Click για ανάπτυξη... Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω. Αρχική Δημοσίευση από Anthony: αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται..... Click για ανάπτυξη... Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Ο Anthony έγραψε: #2.398 18-01-10 18:34 καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Liberta_ bibliofagos johnstamatis34 charmander Kate1914 Paragontas7000 Startx0 physicscrazy Maynard Μήτσος10 eukleidhs1821 χημεια4λαιφ Unboxholics BatGuin constansn george777 theodle ένας τυχαίος Mary06 Totreno iiTzArismaltor_ giannhs2001 suaimhneas Dmzk cannot_log_in Ilovemycats27 marry.pp Frozensun hello1234 Ness Alessandra Eliza Giii Scandal ggl Abiogenesis GeorgePap2003 aggorf Helen06 tsiobieman barkos Johnnys augustine spring day Μικρή πεταλούδα Ελεγκολόγος Paraskevoula_5 T C bp.pantazis skyway Jimmis18 Manolo165 Lebron paulkin94 azula ΘανάσοςG4 Devilshjoker Αρχηγος_β3 iminspain panosveki KimTaehyung Nick2325 aekaras 21 Nala Stif6 johnietraf SlimShady katerinavld theonewhoknocks Αλκης Κ. Νομάρχης fockos snowy tfghp Libertus Evapapa_ harry akritas Georgekk globglogabgalab GiannisP123 korlef nucomer karamanly thanosmylo LeoDel Marioskops Σωτηρία Dimitris2001 leo41 Jimmy20 AK-92 Lia 2006 Mhtrogoal stefan Ststst02 Arianara S3 cel123 hirasawayui tymvorixos Μάρκος Βασίλης Viedo ros Alex2001 Κασανδρα Makis7 Κλημεντίνη tslef8 mitsos14 Earendil Ermioni89 Magdalik Jack of Spades uni77 Adolfo valencia Panos_02 Meow Γατόπαρδος. JohnGreek jimis2001 MarcoReus American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καταρχας το οτι ανηκω σε εναν συνδεσμο δεν σημαινει οτι συμμετεχω ή οτι εγκρινω αυτα τα αθλια γεγονοτα που καποιοι αποκαλουν οπαδικη μαγκια.....εγω δεν το διευκρινισα αυτο εξαρχης και εχεις δικιο για το νοηματικο κενο που προεκυψε και οδηγησε σε λαθος ιδεα που ισως εφτιαξες αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:40 Ο ::Forg0tt3n::: #2.399 19-01-10 00:40 Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 502 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 502 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Mε κόσμο τελικά το ματς με τον μπαοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 00:44 Ο Iliaso έγραψε: #2.400 19-01-10 00:44 Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμ τιιιιιιιι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.