Μαλλον εσυ ζεις στον κοσμο σου και δεν τα ξερεις καλα. Για να μου λες για την ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια στον κοσμο , που 2 χρονιες πριν (και 2 μετα ) ειχε παρει το Τσαμπιονς Λιγκ οτι πηγε να βαρεσει διαλυση οκ... Και κατα τα αλλα εμεινε και η Βαλενθια ,απο τις μεγαλυτερες αντιπαλους της Ρεαλ στην Ισπανια ,με ανοιχτα τα ποδια για να παρει το Ευρωπαικο η Ρεαλ . Και 3-0 σκορ κιολας!!! που για να στηθει ενα παιχνιδι εστω, δεν χρειαζεται τετοια αδιακριτα σκορ .
Μηπως εκανε και νοημα ο Πελεγκρινο στον Καν την επομενη χρονια που εχασε το πεναλτι και δεν το σηκωσε και παλι η Βαλενθια ?
Για το ελληνικο πρωταθλημα μην μου λες αλλα , δεν ειπα ποτε οτι δεν παραδεχομαι οτι δεν εχουν γινει σκανδαλα κι εχουν βγει στη φορα πολλα... βεβαια εσυ για καποιον λογο επιμενεις να αναφερεις περιστασεις του Ολυμπιακου αλλα τελος παντων...εγω ειμαι ο κολλημενος κατα τα αλλα .
Σου ξαναλεω ,δεν υποστηριζω οτι δεν στηνονται παιχνιδια παντου, δεν ειμαι χτεσινος ,αλλα αυτα τα προσχεδιασμενα που λες εσυ μονο στη φαντασια σου υπαρχουν .