φιλε μου και εγω μεχρι ηληκια σου ημουν ολυμπιακος...... ετσι νομιζα τουλαχιστον......
τι μου ελεγαν καποιοι μεγαλυτεροι για ιδεολογιες, για Μακηδες Μαναβηδες, για 35.000 λαου, για εκδρομες, αμπαλαεα, θυρα 4, συντριβανι κτλ.....
τιποτα εγω...... τους ελεγα ειμαι ολυμπιακαρα επειδη παιρναμε πρωταθληματα κυπελλα, νταμπλ
τι να κανω, δεν ΗΞΕΡΑ, κι ας ζουσα στην Θεσσαλονικη
Εχα φαει τοση προπαγανδα και τοσο κουτοχορτο αλλα εγω εκει...... επεμενα...... ολυμπιακαρα ολε, ελεγα
ΜΕΧΡΙ που μεγαλωσα λιγο, μπηκα στο γυμνασιο, διαβασα, πιστευω οτι εστω στοιχιωδως ωριμασα, αρχισα να καταλαβαινω, ακουσα και ειδα βιντεο ντοκουμεντα απο σφαγες του Π.Α.Ο.Κ απο κασναφερηδες, ψυχομανηδες και σια και αρχισα να αλλαζω σταση και πεποιθησεις
Το βαπτισμα του πυρρος για εμενα ηρθε περυσι..... Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-1
Αχ και ενιωθες μια φορα στην ζωη σου αυτο που ενιωσα εγω μπαινοντας πρωτη φορα στην ΘΥΡΑ 4 (εστω και με τον θειο μου, τον μονο Π.Α.Ο.Κ.τση του σοϊου μου), μιλαμε το απολυτο συναισθημα, ειχα καταλαβει το μεγαλειο του σωματειου που λεγεται Π.Α.Ο.Κ. και του απιστευτου, cult λαου του.
Προς θεου, δεν σου λεω να αλλαξεις ομαδα, δεν γινεται αλλωστε μετα απο καποια ηλικια, πως να το κανουμε......
(σορρυ για το μακροσκελες ποστ και σορρυ αν κουρασα)
Υ.Σ. Πως θα πολεμησεις το κατεστημενο σαν νεος και σαν εφηβος, αν κατα μια εννοια το υποστηριζεις?...... μπορει να ακουγεται λιγο καπως και ρομαντικο, αλλα ετσι ειναι.....
Φιλικα παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.