desna Νεοφερμένο μέλος Η desna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:16 Η desna έγραψε: #121 04-08-20 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Η @desna είναι Ελληνίδα του εξωτερικού και έχει πει παραπάνω ότι στην Αθήνα θα έχει σίγουρη δουλειά και γνωστούς. Αντίθετα στη Θεσ/νίκη δεν θα έχει τίποτα από τα παραπάνω και θα το παλέψει άγνωστη μεταξύ αγνώστων, για να βρει δουλειά. Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν! Ασφαλώς και θα πρέπει να προτιμήσει την Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ελληνίδα εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια, την έχω ζήσει την Αθήνα όλη μου τη ζωή καλέ μη νομίζεις πως πάω έτσι αχαχαχ, αλλά ρε γαμώτο η Θεσσαλονίκη με ιντριγκάρει τόσο πολύ και βλέπω και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια, δε θα έβλαπτε για την εμπειρία. Αλλά ναι μη μείνουμε και άνεργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:29 Η Κλημεντίνη: #122 04-08-20 23:29 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ελληνίδα εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια, την έχω ζήσει την Αθήνα όλη μου τη ζωή καλέ μη νομίζεις πως πάω έτσι αχαχαχ, αλλά ρε γαμώτο η Θεσσαλονίκη με ιντριγκάρει τόσο πολύ και βλέπω και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια, δε θα έβλαπτε για την εμπειρία. Αλλά ναι μη μείνουμε και άνεργα.. Click για ανάπτυξη... Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desna Νεοφερμένο μέλος Η desna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:34 Η desna έγραψε: #123 04-08-20 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:37 Η Κλημεντίνη: #124 04-08-20 23:37 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Click για ανάπτυξη... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Στανταρ πράμα ! εμεις μιλούσαμε για αλλες δουλειες για μετα τις σπουδές οτι δεν αξίζει. Πήγαινε Θεσσαλονίκη να ζησεις μια νεα πολη και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αξίζει φουλ μου θύμισες φοιτητική ζωη τωρα :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Αυγούστου 2020 συμπληρώνω @desna ειναιι όντως πολυ όμορφηη και πιο μαζεμένη. και έχει ενα σωρο πράγματα να κάνεις ακομα κι αν εισαι ταπι. πιστεύω πραγματικά οτι ειναι η νούμερο ενα φοιτητική πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 16:28 Ο Jim_2004 έγραψε: #125 12-11-21 16:28 Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Η @desna είναι Ελληνίδα του εξωτερικού και έχει πει παραπάνω ότι στην Αθήνα θα έχει σίγουρη δουλειά και γνωστούς. Αντίθετα στη Θεσ/νίκη δεν θα έχει τίποτα από τα παραπάνω και θα το παλέψει άγνωστη μεταξύ αγνώστων, για να βρει δουλειά. Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν! Ασφαλώς και θα πρέπει να προτιμήσει την Αθήνα. Click για ανάπτυξη... Ελληνίδα εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια, την έχω ζήσει την Αθήνα όλη μου τη ζωή καλέ μη νομίζεις πως πάω έτσι αχαχαχ, αλλά ρε γαμώτο η Θεσσαλονίκη με ιντριγκάρει τόσο πολύ και βλέπω και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια, δε θα έβλαπτε για την εμπειρία. Αλλά ναι μη μείνουμε και άνεργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:29 Η Κλημεντίνη: #122 04-08-20 23:29 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ελληνίδα εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια, την έχω ζήσει την Αθήνα όλη μου τη ζωή καλέ μη νομίζεις πως πάω έτσι αχαχαχ, αλλά ρε γαμώτο η Θεσσαλονίκη με ιντριγκάρει τόσο πολύ και βλέπω και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια, δε θα έβλαπτε για την εμπειρία. Αλλά ναι μη μείνουμε και άνεργα.. Click για ανάπτυξη... Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. desna Νεοφερμένο μέλος Η desna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:34 Η desna έγραψε: #123 04-08-20 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:37 Η Κλημεντίνη: #124 04-08-20 23:37 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Click για ανάπτυξη... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Στανταρ πράμα ! εμεις μιλούσαμε για αλλες δουλειες για μετα τις σπουδές οτι δεν αξίζει. Πήγαινε Θεσσαλονίκη να ζησεις μια νεα πολη και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αξίζει φουλ μου θύμισες φοιτητική ζωη τωρα :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Αυγούστου 2020 συμπληρώνω @desna ειναιι όντως πολυ όμορφηη και πιο μαζεμένη. και έχει ενα σωρο πράγματα να κάνεις ακομα κι αν εισαι ταπι. πιστεύω πραγματικά οτι ειναι η νούμερο ενα φοιτητική πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 16:28 Ο Jim_2004 έγραψε: #125 12-11-21 16:28 Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από desna: Ελληνίδα εξωτερικού τα τελευταία 2 χρόνια, την έχω ζήσει την Αθήνα όλη μου τη ζωή καλέ μη νομίζεις πως πάω έτσι αχαχαχ, αλλά ρε γαμώτο η Θεσσαλονίκη με ιντριγκάρει τόσο πολύ και βλέπω και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια, δε θα έβλαπτε για την εμπειρία. Αλλά ναι μη μείνουμε και άνεργα.. Click για ανάπτυξη... Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
desna Νεοφερμένο μέλος Η desna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:34 Η desna έγραψε: #123 04-08-20 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:37 Η Κλημεντίνη: #124 04-08-20 23:37 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Click για ανάπτυξη... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Στανταρ πράμα ! εμεις μιλούσαμε για αλλες δουλειες για μετα τις σπουδές οτι δεν αξίζει. Πήγαινε Θεσσαλονίκη να ζησεις μια νεα πολη και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αξίζει φουλ μου θύμισες φοιτητική ζωη τωρα :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Αυγούστου 2020 συμπληρώνω @desna ειναιι όντως πολυ όμορφηη και πιο μαζεμένη. και έχει ενα σωρο πράγματα να κάνεις ακομα κι αν εισαι ταπι. πιστεύω πραγματικά οτι ειναι η νούμερο ενα φοιτητική πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 16:28 Ο Jim_2004 έγραψε: #125 12-11-21 16:28 Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Γιατι δε πας Αθήνα μετα τις σπουδές; ) Αμα το θες τοσο πολυ you should probably do it. φοιτητικές δουλειες ενα σωρό θα βρεις , εγω αναφέρομουν στο μετα . Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2020 στις 23:37 Η Κλημεντίνη: #124 04-08-20 23:37 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Click για ανάπτυξη... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Στανταρ πράμα ! εμεις μιλούσαμε για αλλες δουλειες για μετα τις σπουδές οτι δεν αξίζει. Πήγαινε Θεσσαλονίκη να ζησεις μια νεα πολη και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αξίζει φουλ μου θύμισες φοιτητική ζωη τωρα :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Αυγούστου 2020 συμπληρώνω @desna ειναιι όντως πολυ όμορφηη και πιο μαζεμένη. και έχει ενα σωρο πράγματα να κάνεις ακομα κι αν εισαι ταπι. πιστεύω πραγματικά οτι ειναι η νούμερο ενα φοιτητική πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 16:28 Ο Jim_2004 έγραψε: #125 12-11-21 16:28 Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από desna: Ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ! Μόνο για φοιτητική δουλειά ανησυχώ μη δε βρω ειλικρινά, κατά τ'άλλα μετά τις σπουδές αν κατέληγα Θεσσαλονίκη θα έφευγα για Αθήνα, απλά σαν πόλη σπουδών η Θεσσαλονίκη φαίνεται τόσο όμορφη... Click για ανάπτυξη... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. Στανταρ πράμα ! εμεις μιλούσαμε για αλλες δουλειες για μετα τις σπουδές οτι δεν αξίζει. Πήγαινε Θεσσαλονίκη να ζησεις μια νεα πολη και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αξίζει φουλ μου θύμισες φοιτητική ζωη τωρα :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Αυγούστου 2020 συμπληρώνω @desna ειναιι όντως πολυ όμορφηη και πιο μαζεμένη. και έχει ενα σωρο πράγματα να κάνεις ακομα κι αν εισαι ταπι. πιστεύω πραγματικά οτι ειναι η νούμερο ενα φοιτητική πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 16:28 Ο Jim_2004 έγραψε: #125 12-11-21 16:28 Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού.
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:47 Η Nikoleta_Giann: #126 13-11-21 20:47 Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Νοεμβρίου 2021 στις 20:55 Ο Guest 881237: #127 13-11-21 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Γιατί αρνητικά δυτική αττική ?από τις καλύτερες περιοχές και πολύ πιο ασφαλείς από βόρεια προάστια Click για ανάπτυξη... Ανάλογα . Αν είσαι Ελευσίνα μια χαρά είναι . Αν είσαι Ασπρόπυργο δεν θα το λεγα Μια χαρά είμαστε πάντως
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:57 Η xakounaamatata: #128 14-11-21 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ksidikainero yocool tomftw GV221 TheNorth giorgos5002 hirasawayui ggl MarcoReus Arianara S3 Τρελας123 Zelina Fofifofi78 xakounaamatata Panos_02 charmander Φωτεινη Τζα. Κλημεντίνη Dimitris2001 giannhs2001 Dr. Gl. Luminous KingOfPop Ryuzaki SlimShady constansn korlef Georgekk Eri0611 aggelosst9 Pharmacist01 T C Stelios725 katerinavld Nala Nikoleta_Giann Vickyoustgl Nefeloula azula lnesb Unboxholics Nikos05 tsiobieman Memetchi snowy thecrazycretan Idontknoww Atarax Αναστασία197 Lathy Ανώνυμη maria20 George9989 stefan Natassa02 Xristinaki123 Polipolikalos Marianna35 george7cr7 KONNΟΣ Superhuman Κασανδρα Gary desna Ggpg Unseen skygge Trolling Stones ΘανάσοςG4 Rene2004 J.Cameron Vold SweetGirl johnsala iminspain nicole1982 victor 21 Slytherin Markaf χημεια4λαιφ Griff Ν.Χ. eukleidhs1821 fmarulezkd Viedo StudyFreak04 cel123 fockos Dimitris9 Nefiki PanosCh002 jimis2001 Jocaste Thanos_D louminis γιω99 Revekka TigerHunt Fourtou rekcoR challenger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrigood: Εγώ που είμαι από Αθήνα θα επέλεγα σχολή από Αθήνα λόγω του πλεονεκτήματος των πολλών επιλογών και του νοικοκυριού. Click για ανάπτυξη... Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.210 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 16:59 Η Pak έγραψε: #129 14-11-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό με τα σπίτια συμφωνω και γω. Σκάλες ανώτερη η Θεσσαλονίκη
Jim_2004 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 919 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 18:06 Ο Jim_2004 έγραψε: #130 14-11-21 18:06 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους.
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Νοικοκυριά= σπίτια; Κοίταξα πριν λίγο σπίτια και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη 250-300 ευρώ και ήταν μέρα με την νύχτα τα σπίτια. Βέβαια πολλά σπίτια φαντάζομαι δεν αναρτούνται και στις 2-3 γνωστές ιστοσελίδες με σπίτια; Πιστεύω η Θεσσαλονίκη νικάει εκεί με διαφορά. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δε ξέρω, εγώ εννοούσα ότι μένω Αθήνα άρα θα είμαι με τους συγγενείς μου οπότε θα έχω αυτό το πλεονέκτημα που ταλαιπωρεί τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός της πόλης τους.