Φιλε, με ολο το συμπαθιο, με εχεις καψει με αυτα που γραφεις . Καταρχας οι υπολογισμοι σου για Αθηνα είναι σαν εκεινους του Πολυμενεα απο ''Το καφε της χαρας''. Βαλε λιγο απο αυτο , ε πες 10 εκεινο, αλλα 50 το αλλο..οκ τσιλλ

Κατα δευτερον το φαγητο στην αθηνα και ο τροπος διασκεδασης μπορουν να ειναι εξισου φτηνοι με εκεινοι της θεσσαλονικης. Θες να κατονομασω μαγαζια; Ρακαδικα στο Αιγαλεω , καταμεστα απο φοιτητες λογω των εξεφτελιστικα χαμηλων τιμων του και της γιγαντιας ποσοτητας σε ποικιλιες κρεατικων κλπ που προσφερουν. Να μιλησω για τις καντινες; Που μαξιμουμ δινεις 4€ για ενα σαντουιτς που ζυγιζει 2 κιλα ξερω γω ; Να πουμε για ποτα; Μαγαζια στο κεντρο ό,τι ειδος μουσικης θες με 2.5€-3 η μπυρα και 5 το ποτο . Κάθε πολη εχει τα οικονομικα και τα απλησιαστα της μαγαζακια. Δηλαδη η Θεσσαλονικη ειναι σε ολα παμφτηνη; Προσεχε τι θα πεις γιατι εχω παει

ολα ειναι θεμα επιλογων. Και μιας και που θιχτηκε η ομαδα των φοιτητων , ενα μεγαλο οικονομικο θεμα λυνεται απο τη στιγμη που οι σχολες εχουν λεσχες που προσφερουν πρωινο , μεσημεριανο και βραδινο καλης ποιοτητας παραδοξως.
Επισης που λες οτι στην αθηνα ξοδευεις λεφτα ακομα και για την αποσταση. Λαθος και αυτο. Είπες πιο πανω οτι καρτα απεριοριστων διαδρομων κοστιζει 30€ και 15€ η φοιτητικη.Οποτε εκει το εξοδο εχει ηδη υπολογιστει. Και φυσικα δεν ειμαστε νεατερνταλ να περιμενουμε τα πρωτα μμμ το χαραμα. Υπαρχουν καποια λεωφορεια μεταμεσονυχτια 24/24ωρο τα οποια ειναι σχεδιασμενα ετσι ωστε να καλυπτουν ολες τις περιοχες της Αθηνας. Ταλαιπωρια να τα περιμενεις ; Ναι , σαφως υπαρχει. Αλλα δεν μπορουμε να παραβλέψουμε το οτι δεν επιβαρυνουν οικονομικα(περαν της ηδη υπαρχουσας καρτας) και πως οντως ειναι πρακτικα , και εξυπηρετουν.Λυσεις υπαρχουν.
Σε καμια περιπτωση δεν μειωνω τη θεσσαλονικη. Ειναι πολη που την επισκεπτομαι συχνα σχετικα και μου αρεσει αλλα μην την εξιδανικευουμε κιολας με εκφρασεις του τυπου '' εγω ξερω παιδια που μετανιωσαν τα φοιτητικα τους χρονια στην αθηνα κλπ'' .Αυτό το ''εγω ξερω παιδια....'' δεν μπορω να το δεχτω σαν επιχειρημα ...γιατι δεν ειναι, ειναι κατι προσωπικο