κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ.: Δεν ειναι υπεροχο οταν σε ενα αγορι αρεσει ενα κοριτσι και σε αυτο το κοριτσι αρεσει αυτο το αγορι την πρωτη στιγμη που θα κοιταχτουν?? (δεν ξερω αν με πιανετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος

Κατερ!να μη νομίζεις πως και στις μεγάλες πόλεις τους νοιάζει όλους το πνεύμα, η μόρφωση και ο κεραυνοβόλος έρωτας.![]()
οχι βεβαια ειπα οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις!

eleni333666
Νεοφερμένο μέλος

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

στις πιπες?Προσωπικά,αν ήταν και μορφωμένη...δεν θα άντεχα ούτε καν να την ατικρίσω.

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

στις πιπες?![]()
Σου φένεται παράξενο;
nPb
Επιφανές μέλος

και εμείς στην επαρχία μένουμε, για ποιο λόγο δεν επιδιώκουμε να μας αγοράσουνε πίπες;

Have a nice day, την κοπέλα την αξιολογείς στις "πίπες"; Μορφωμένη με πτυχία εννοεί όλγα
κατερ!να και eleni333666 νομίζω ότι παραλέτε αλλά έχετε και δίκιο εν μέρει. Όμως, όλα τα αγόρια ασχέτως κοινωνικής μόρφωσης, είτε μένουν επαρχία είτε στην πρωτεύουσα, ασχέτως περιτυλίγματος την πίπα επιδιώκουν. Η διαφορά έγκειται στο τρόπο επιδίωξης και πρότασης. Στην επαρχία το λένε με άμεσο τρόπο χωρίς περικοκλάδες και σάλτσες. Ίσως βοηθάει η επαφή με την φύση. Από μικρή ηλικία φεύγουν τα ταμπού σχετικά με το σεξ. Ας θυμηθούμε πόσοι παλιοί άνθρωποι είχαν εφεύρει και το αγροτικό...στα χωράφια. Η «ηθική» να μην μας δει το γειτονικό σπίτι, ήταν κατ' επίφασιν. Εκεί που μάζευαν σκυμμένοι το φασόλι...τσουπ το χέρι έφευγε και έπιανε ότι να 'ναι.

Στην πρωτεύουσα, σήμερα τα παιδιά, το λένε μέσω whats'up, «αθώο» φλέρτ, γλυκούλι πέσιμο...δηλ., μέσω ολόκληρης ιεροτελεστείας λες και πρόκεται για το γεγονός της χρονιάς. Ο κόσμος στην πρωτεύουσα είναι πιο «μορφωμένος» λόγω πολλών εικόνων οπότε ξέρει το διαταύτα να το πλασάρει με σεξουαλικά υποννοούμενα (βλ. σχετικά σε topics «νομίζω ότι με θέλει, τι να κάνω;», «έχω φάει φλάτζα μαζί του πώς να του μιλήσω και να του κουνήσω;»..κτλ). Δηλ., ένα τόσο απλό πράγμα και τόσο ωραίο, το περιφέρουν μέσω Λαμίας. Τζάμπα κόπος. Πάντως, για να μην το ζαλίζω, όλοι οι άντρες από 17 μέχρι 517 ετών την πίπα με ακριβό καπνό την θέλει.

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Have a nice day, την κοπέλα την αξιολογείς στις "πίπες"; Μορφωμένη με πτυχία εννοεί όλγα
ευχαριστω,με εβγαλες απο τον κοπο να εξηγω

eleni333666
Νεοφερμένο μέλος

πω πω τι έχασα...
και εμείς στην επαρχία μένουμε, για ποιο λόγο δεν επιδιώκουμε να μας αγοράσουνε πίπες;
κατερ!να και eleni333666 νομίζω ότι παραλέτε αλλά έχετε και δίκιο εν μέρει. Όμως, όλα τα αγόρια ασχέτως κοινωνικής μόρφωσης, είτε μένουν επαρχία είτε στην πρωτεύουσα, ασχέτως περιτυλίγματος την πίπα επιδιώκουν. Η διαφορά έγκειται στο τρόπο επιδίωξης και πρότασης. Στην επαρχία το λένε με άμεσο τρόπο χωρίς περικοκλάδες και σάλτσες. Ίσως βοηθάει η επαφή με την φύση. Από μικρή ηλικία φεύγουν τα ταμπού σχετικά με το σεξ. Ας θυμηθούμε πόσοι παλιοί άνθρωποι είχαν εφεύρει και το αγροτικό...στα χωράφια. Η «ηθική» να μην μας δει το γειτονικό σπίτι, ήταν κατ' επίφασιν. Εκεί που μάζευαν σκυμμένοι το φασόλι...τσουπ το χέρι έφευγε και έπιανε ότι να 'ναι.![]()
![]()
Στην πρωτεύουσα, σήμερα τα παιδιά, το λένε μέσω whats'up, «αθώο» φλέρτ, γλυκούλι πέσιμο...δηλ., μέσω ολόκληρης ιεροτελεστείας λες και πρόκεται για το γεγονός της χρονιάς. Ο κόσμος στην πρωτεύουσα είναι πιο «μορφωμένος» λόγω πολλών εικόνων οπότε ξέρει το διαταύτα να το πλασάρει με σεξουαλικά υποννοούμενα (βλ. σχετικά σε topics «νομίζω ότι με θέλει, τι να κάνω;», «έχω φάει φλάτζα μαζί του πώς να του μιλήσω και να του κουνήσω;»..κτλ). Δηλ., ένα τόσο απλό πράγμα και τόσο ωραίο, το περιφέρουν μέσω Λαμίας. Τζάμπα κόπος. Πάντως, για να μην το ζαλίζω, όλοι οι άντρες από 17 μέχρι 517 ετών την πίπα με ακριβό καπνό την θέλει.Και εσείς κοπελίτσες μην κάνετε τις «αθώες» περιστερές.
![]()
έχεις δίκαιο... χεμμ.... δεν κάνουμε καμία περιστέρα εμείς απλά αναφέρουμε το παραπόνό μας... εντάξει το καταλάβαμε ότι σας αρέσουν! αλλά όχι ρε παιδί μου τώρα να είσαι μαζί με την κοπέλα σου και κάθε φορα π βρίσκεστε να της το ζητάς! κ το λέω γτ μου εχει τύχει και μάλιστα αυτον τον καιρό... είναι πολύ πιο όμορφο να έρχεται από μόνο του...κι εμείς ξέρουμε πότε είναι , μην ανησυχείτε

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω,με εβγαλες απο τον κοπο να εξηγω![]()
πω πω τι έχασα...
κατερ!να και eleni333666 νομίζω ότι παραλέτε αλλά έχετε και δίκιο εν μέρει. Όμως, όλα τα αγόρια ασχέτως κοινωνικής μόρφωσης, είτε μένουν επαρχία είτε στην πρωτεύουσα, ασχέτως περιτυλίγματος την πίπα επιδιώκουν. Η διαφορά έγκειται στο τρόπο επιδίωξης και πρότασης. Στην επαρχία το λένε με άμεσο τρόπο χωρίς περικοκλάδες και σάλτσες. Ίσως βοηθάει η επαφή με την φύση. Από μικρή ηλικία φεύγουν τα ταμπού σχετικά με το σεξ. Ας θυμηθούμε πόσοι παλιοί άνθρωποι είχαν εφεύρει και το αγροτικό...στα χωράφια. Η «ηθική» να μην μας δει το γειτονικό σπίτι, ήταν κατ' επίφασιν. Εκεί που μάζευαν σκυμμένοι το φασόλι...τσουπ το χέρι έφευγε και έπιανε ότι να 'ναι.![]()
![]()
Στην πρωτεύουσα, σήμερα τα παιδιά, το λένε μέσω whats'up, «αθώο» φλέρτ, γλυκούλι πέσιμο...δηλ., μέσω ολόκληρης ιεροτελεστείας λες και πρόκεται για το γεγονός της χρονιάς. Ο κόσμος στην πρωτεύουσα είναι πιο «μορφωμένος» λόγω πολλών εικόνων οπότε ξέρει το διαταύτα να το πλασάρει με σεξουαλικά υποννοούμενα (βλ. σχετικά σε topics «νομίζω ότι με θέλει, τι να κάνω;», «έχω φάει φλάτζα μαζί του πώς να του μιλήσω και να του κουνήσω;»..κτλ). Δηλ., ένα τόσο απλό πράγμα και τόσο ωραίο, το περιφέρουν μέσω Λαμίας. Τζάμπα κόπος. Πάντως, για να μην το ζαλίζω, όλοι οι άντρες από 17 μέχρι 517 ετών την πίπα με ακριβό καπνό την θέλει.Και εσείς κοπελίτσες μην κάνετε τις «αθώες» περιστερές.
![]()
Διάβασα παραπάνω κάτι γελοία comments,όπως για παράδειγμα"ενασ ανδρας δεν κανει σχεση με καποια που δεν κανει ωραιες <<πιπες>>",και θελησα να απαντησω ειρωνικα.Αυτο μονο.Τωρα τι καθεστε και προσπαθειτε να μου εξηγησετε πραγματικα δεν καταλαβαινω
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Διάβασα παραπάνω κάτι γελοία comments,όπως για παράδειγμα"ενασ ανδρας δεν κανει σχεση με καποια που δεν κανει ωραιες <<πιπες>>",και θελησα να απαντησω ειρωνικα.Αυτο μονο.Τωρα τι καθεστε και προσπαθειτε να μου εξηγησετε πραγματικα δεν καταλαβαινω
και εμεις ειρωνικα απανταμε αγορι

npb σε καλυψα?

Irodis
Δραστήριο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω σε καταλαβαίνω πάντως.Εγω δε καταλαβα παντως!!![]()
Στα προηγούμενα ποστς τέθηκαν καίρια ερωτικά ζητήματα στα οποία προστέθηκαν καθαρά επιστημονικοί-σεξολογικοί όροι οπως
πιπες?![]()
Οπότε λογικό να βρίσκεσαι σε σύγχυση
nPb
Επιφανές μέλος

απάντηση: το κορίτσι
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

τι κυτάτε σε ένα κορίτσι;
Όταν λες "το κορίτσι" εννοείς εσωτερικό & εξωτερικό κόσμο?
giannis dog
Νεοφερμένο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

SOFIA19
Νεοφερμένο μέλος

τι κυτάτε σε ένα κορίτσι;
Σωστός.

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελάτε τώρα, ξέρουμε ποια είναι η απάντηση: τα boobs!
Η πλειονότητα των αγοριών...αυτό κοιτάει...αλλά και τον κώλο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.