SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:47 Ο SotosMein: #241 27-08-19 09:47 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Οι στρατιωτικές σχολές, ανεξαρτήτως πεδίου, λογίζονται ως ξεχωριστές και για αυτές ισχύουν διαφορετικά στοιχεία. Συνεπώς, ίσως αποτελούν εξαίρεση στον πτωτικό κανόνα αυτές του 2ου πεδίου και ενδεχομένως εντάσσονται στον κανόνα της σταθερότητας των στρατιωτικών σχολών εν γένει. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Click για ανάπτυξη... Οι σχολές που θέλω ανήκουν μόνο στο δεύτερο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:51 Ο archaios19: #242 27-08-19 09:51 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οι σχολές που θέλω ανήκουν μόνο στο δεύτερο πεδίο. Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:52 Η Agnwsth έγραψε: #243 27-08-19 09:52 Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:54 Η ρενακι 13: #244 27-08-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλά αποτελέσματα να έχει η κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο SotosMein: #245 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Οι στρατιωτικές σχολές, ανεξαρτήτως πεδίου, λογίζονται ως ξεχωριστές και για αυτές ισχύουν διαφορετικά στοιχεία. Συνεπώς, ίσως αποτελούν εξαίρεση στον πτωτικό κανόνα αυτές του 2ου πεδίου και ενδεχομένως εντάσσονται στον κανόνα της σταθερότητας των στρατιωτικών σχολών εν γένει. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Click για ανάπτυξη... Οι σχολές που θέλω ανήκουν μόνο στο δεύτερο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:51 Ο archaios19: #242 27-08-19 09:51 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οι σχολές που θέλω ανήκουν μόνο στο δεύτερο πεδίο. Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:52 Η Agnwsth έγραψε: #243 27-08-19 09:52 Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:54 Η ρενακι 13: #244 27-08-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλά αποτελέσματα να έχει η κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο SotosMein: #245 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οι σχολές που θέλω ανήκουν μόνο στο δεύτερο πεδίο. Click για ανάπτυξη... Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:52 Η Agnwsth έγραψε: #243 27-08-19 09:52 Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:54 Η ρενακι 13: #244 27-08-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλά αποτελέσματα να έχει η κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο SotosMein: #245 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:54 Η ρενακι 13: #244 27-08-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλά αποτελέσματα να έχει η κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο SotosMein: #245 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλά αποτελέσματα να έχει η κόρη σας! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SotosMein Νεοφερμένο μέλος Ο SotosMein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο SotosMein: #245 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα όχι ρε συ, έλεος!! Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Κοίταξε να δεις. Όλες οι σχολές του πεδίου θα πέσουν. Οι στρατιωτικές σχολές του 2ου πεδίου, ακολουθώντας τον γενικό κανόνα, μάλλον θα μείνουν σταθερές (η υψηλή ζήτησή τους είναι η αιτία σταθερότητας). Αν αποτελούν εξαίρεση αυτές του 2ου πεδίου, δεν το ξέρω. Εγώ σου μεταφέρω τις γενικές εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο archaios19: #246 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Σ ευχαριστω πολυ,επισης,η πρωτη της επιλογη ηταν ιστορια αρχαιολογια αθηνα,αλλα με 15,300 δυσκολο,παντως οταν με το καλο βγουν οι βασεις,ολοι ξερουμε οτι ο ''ΑΡΧΑΙΟΣ'' Θα περασει πρωτος εκει,παντα επιτυχιες παιδι μου.Σας διαβαζω ολους συχνα. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:55 Ο Yiorgosk έγραψε: #247 27-08-19 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται να σημαίνει απόγευμα. 11.05 11.10, βάλε και μισή, επειδή σίγουρα θα πέσει το σύστημα με 100.000 υποψηφίους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:56 Ο archaios19: #248 27-08-19 09:56 Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SotosMein: Οκ ευχαριστώ, άνοδο 400 μόρια να μην έχουν και είμαι εντάξει Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:58 Η constansn: #249 27-08-19 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Αισθανομαι ενα κλιμα παρανοιας, αλλα να κανω μια ερωτηση. Το "μετα τις 11" μπορει να σημαινει και απογευμα; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. πιο πιθανό είναι να ανοίξει η εφαρμογή και λίγο νωρίτερα. Συμβουλή ξεκίνα σε λίγο την ανανέωση γιατί όταν μπούν όλοι μαζί στις 11 η εφαρμογή μπορεί να πέσει για κάποια ώρα. Βέβαια μπορεί κανείς να δει τα αποτελέσματα και στο σχολείο του ή να δει τις βάσεις στις σχολές που τον ενδιαφέρουν και να καταλάβει αν περνάει ή όχι. Το αρχείο με τις βάσεις αναπαράγεται από όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 09:59 Η Agnwsth έγραψε: #250 27-08-19 09:59 ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Ο archaios19: #251 27-08-19 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: ωραια, παω να κανω ριφρεσ την σελιδα μεχρι να ανοιξει, ευχαριστω και αντιο Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα (αν και είμαστε σίγουροι γι αυτό)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:02 Η ρενακι 13: #252 27-08-19 10:02 Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.053 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:04 Ο archaios19: #253 27-08-19 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Να ρωτησω κατι κι εγω κι οποιος ξερει απαντά,επειδη δεν εχω ιδεα τι μορφη θα εχουν τα αποτελεσματα,θα βαλουμε τους κωδικους του παιδιου,και μετα τι;θα λεει σε ποια σχολη περασε ας πουμε;και με ποια σειρα;πώς γινεται; Click για ανάπτυξη... Θα έχει πάνω-πάνω τα στοιχεία της (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, κωδικός εξετάσεων κλπ). Από κάτω κατά σειρά: τον αριθμό σχολής, τη σχολή επιτυχίας, τη σειρά επιτυχίας και το σύστημα με το οποίο έδωσε (π.χ. με το 90% ΓΕΛ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnjohnjohn Νεοφερμένο μέλος Ο Johnjohnjohn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:05 Ο Johnjohnjohn: #254 27-08-19 10:05 Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς. Θα λέει σχολή κ ακριβώς δίπλα τη θέση κατάταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa.kok Νεοφερμένο μέλος Η xrusa.kok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:06 Η xrusa.kok: #255 27-08-19 10:06 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Ilma lenaki001 spring day lepipini SlimShady Alex2001 Pharmacist01 stefan Zetakallipidou eukleidhs1821 jimis2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.896 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:12 Η ρενακι 13: #256 27-08-19 10:12 Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από xrusa.kok: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας: α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια. Click για ανάπτυξη... Στο λυκειο δεν παω,θα ναι εκει απ το πρωι ολες οι μαμαδες και θα κουτσομπολευουνε,ασε που μαλωνουν τα παιδια τους και ξενερωνω ασχημα,νησι μικρο εδω,οι μαθητες ελαχιστοι,λιγο ως πολυ ξερουν τον κωδικο των μαθητων...ουτε στα αποτελεσματα ειχαμε παει εκει,απ το λαπ τοπ τα ειδαμε. Δε φτανει που διαβαζανε ολο το χρονο τα καημενα,τα βριζουν κι απο πανω.Αλλες συνθηκες η αθανατη ελληνικη επαρχεια...τι να πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.615 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2019 στις 10:24 Ο Scandal έγραψε: #257 27-08-19 10:24 Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνέχεια εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.