Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:41 Ο Rainbowarrior: #401 01-09-12 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: Rainbowarrior ευχαριστω πολυ.. εχω παρει και αρκετα λογοτεχνικα βιβλια στα αγγλικα..πιστευω να με βοηθησει και αυτο στην προετοιμασια μου.. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:43 Η Queen of Hearts: #402 01-09-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: Γεια σας παιδια..Θα παω φετος 3 λυκειου και θα ηθελα να δηλωσω ως πρωτη σχολη την αγγλικη φιλολογια Θεσ/νικης..το ειδικο μαθημα ειναι πολυ δυσκολο?εχω παρει το proficiency τη χρονια που μας περασε..θελω παρα πολυ να περασω σε αυτη τη σχολη και αγχωνομαι με τα μορια..και μια ακομα ερωτηση..εχω διαβασει οτι το ειδικο μαθημα εχει συντελεστη το 2.δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος γραψει 18 ,ποσα μορια παρνει? ευχαριστω εκ των προτερων.. Click για ανάπτυξη... το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:46 Ο nolan95j έγραψε: #403 01-09-12 13:46 Γειά σας, Δυστυχώς δέν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες εδώ, οπότε δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα. Είμαι μαθητής τώρα Γ λυκείου και θέλω αγγλική φιλολογία. Το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό και τα αγγλικά είναι ίσως το μεγαλύτερο πάθος μου. Αυτό που θέλω φυσικά ειναι αρχικά με erasmus, ύστερα για μεταπτυχιακό, να βγώ έξω. Βασικά, Ελλάδα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, ΑΠΘ ή Αθήνα ;;;; Γνωρίζω πώς στο Απθ, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μαθημάτων (μεγαλο +) αλλά με το erasmus τι γίνεται, ποιο θα με βοηθήσει περισσότερο να φύγω έξω; Επίσης ποιό θα αναγνωριστεί καλύτερα έξω ( αγγλία με ενδιαφέρει). Τέλος,( μένω Αθήνα ) αξίζει να μετακομίσω Θεσσαλονίκη για τα όποια πλεονεκτήματα προσφέρει και πώς είναι η ζωή εκεί; Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Diana♥ έγραψε: #404 01-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ναι, για τον ελευθερο μου χρονο τα πηρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Η Queen of Hearts: #405 01-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: Rainbowarrior ευχαριστω πολυ.. εχω παρει και αρκετα λογοτεχνικα βιβλια στα αγγλικα..πιστευω να με βοηθησει και αυτο στην προετοιμασια μου.. Click για ανάπτυξη... Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:43 Η Queen of Hearts: #402 01-09-12 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: Γεια σας παιδια..Θα παω φετος 3 λυκειου και θα ηθελα να δηλωσω ως πρωτη σχολη την αγγλικη φιλολογια Θεσ/νικης..το ειδικο μαθημα ειναι πολυ δυσκολο?εχω παρει το proficiency τη χρονια που μας περασε..θελω παρα πολυ να περασω σε αυτη τη σχολη και αγχωνομαι με τα μορια..και μια ακομα ερωτηση..εχω διαβασει οτι το ειδικο μαθημα εχει συντελεστη το 2.δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος γραψει 18 ,ποσα μορια παρνει? ευχαριστω εκ των προτερων.. Click για ανάπτυξη... το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:46 Ο nolan95j έγραψε: #403 01-09-12 13:46 Γειά σας, Δυστυχώς δέν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες εδώ, οπότε δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα. Είμαι μαθητής τώρα Γ λυκείου και θέλω αγγλική φιλολογία. Το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό και τα αγγλικά είναι ίσως το μεγαλύτερο πάθος μου. Αυτό που θέλω φυσικά ειναι αρχικά με erasmus, ύστερα για μεταπτυχιακό, να βγώ έξω. Βασικά, Ελλάδα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, ΑΠΘ ή Αθήνα ;;;; Γνωρίζω πώς στο Απθ, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μαθημάτων (μεγαλο +) αλλά με το erasmus τι γίνεται, ποιο θα με βοηθήσει περισσότερο να φύγω έξω; Επίσης ποιό θα αναγνωριστεί καλύτερα έξω ( αγγλία με ενδιαφέρει). Τέλος,( μένω Αθήνα ) αξίζει να μετακομίσω Θεσσαλονίκη για τα όποια πλεονεκτήματα προσφέρει και πώς είναι η ζωή εκεί; Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Diana♥ έγραψε: #404 01-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ναι, για τον ελευθερο μου χρονο τα πηρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Η Queen of Hearts: #405 01-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: Γεια σας παιδια..Θα παω φετος 3 λυκειου και θα ηθελα να δηλωσω ως πρωτη σχολη την αγγλικη φιλολογια Θεσ/νικης..το ειδικο μαθημα ειναι πολυ δυσκολο?εχω παρει το proficiency τη χρονια που μας περασε..θελω παρα πολυ να περασω σε αυτη τη σχολη και αγχωνομαι με τα μορια..και μια ακομα ερωτηση..εχω διαβασει οτι το ειδικο μαθημα εχει συντελεστη το 2.δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος γραψει 18 ,ποσα μορια παρνει? ευχαριστω εκ των προτερων.. Click για ανάπτυξη... το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nolan95j Νεοφερμένο μέλος Ο nolan95j αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:46 Ο nolan95j έγραψε: #403 01-09-12 13:46 Γειά σας, Δυστυχώς δέν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες εδώ, οπότε δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα. Είμαι μαθητής τώρα Γ λυκείου και θέλω αγγλική φιλολογία. Το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό και τα αγγλικά είναι ίσως το μεγαλύτερο πάθος μου. Αυτό που θέλω φυσικά ειναι αρχικά με erasmus, ύστερα για μεταπτυχιακό, να βγώ έξω. Βασικά, Ελλάδα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, ΑΠΘ ή Αθήνα ;;;; Γνωρίζω πώς στο Απθ, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μαθημάτων (μεγαλο +) αλλά με το erasmus τι γίνεται, ποιο θα με βοηθήσει περισσότερο να φύγω έξω; Επίσης ποιό θα αναγνωριστεί καλύτερα έξω ( αγγλία με ενδιαφέρει). Τέλος,( μένω Αθήνα ) αξίζει να μετακομίσω Θεσσαλονίκη για τα όποια πλεονεκτήματα προσφέρει και πώς είναι η ζωή εκεί; Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Diana♥ έγραψε: #404 01-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ναι, για τον ελευθερο μου χρονο τα πηρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Η Queen of Hearts: #405 01-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας, Δυστυχώς δέν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες εδώ, οπότε δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα. Είμαι μαθητής τώρα Γ λυκείου και θέλω αγγλική φιλολογία. Το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό και τα αγγλικά είναι ίσως το μεγαλύτερο πάθος μου. Αυτό που θέλω φυσικά ειναι αρχικά με erasmus, ύστερα για μεταπτυχιακό, να βγώ έξω. Βασικά, Ελλάδα δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, ΑΠΘ ή Αθήνα ;;;; Γνωρίζω πώς στο Απθ, όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μαθημάτων (μεγαλο +) αλλά με το erasmus τι γίνεται, ποιο θα με βοηθήσει περισσότερο να φύγω έξω; Επίσης ποιό θα αναγνωριστεί καλύτερα έξω ( αγγλία με ενδιαφέρει). Τέλος,( μένω Αθήνα ) αξίζει να μετακομίσω Θεσσαλονίκη για τα όποια πλεονεκτήματα προσφέρει και πώς είναι η ζωή εκεί; Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Diana♥ έγραψε: #404 01-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ναι, για τον ελευθερο μου χρονο τα πηρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Η Queen of Hearts: #405 01-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: το οτι εχεις παρει prof ειναι σιγουρα υπερ σου αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γραψεις και καλα..για παραδειγμα φετος παιδια που ειχαν prof εγραψαν 12 και αλλα που δεν ειχαν εγραψαν 16..βεβαια εγινε και το αντιστροφο..το ειδικο μαθημα στα αγγλικα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο..καλο θα ηταν να κανεις προετοιμασια πριν πας να δωσεις,αφου σε ενδιαφερει και η σχολη για να γραψεις οσο πιο καλα μπορεις..δηλαδη επαναληψη σε γραμματικη,λεξιλογιο(οσο μπορεις) και προετοιμασια σε past papers και τετοιου τυπου τεστ...ναι οπως αναφερθηκε τα μαθημα εχει συντελεστη 2 δλδ. γραφεις 15x2=3.000 μορια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Θα σε βοηθήσει, αν και δεν είναι απαραίτητο να μπλέξεις με τέτοια φέτος. Στον ελεύθερο χρόνο, βέβαια, δεν είναι κακό. Ρώτα και τα παιδιά που στόχευαν/πέρασαν στην Αγγλική, και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... ναι, για τον ελευθερο μου χρονο τα πηρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Η Queen of Hearts: #405 01-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana♥ Νεοφερμένο μέλος Η Diana♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:50 Η Diana♥ έγραψε: #406 01-09-12 16:50 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: no way!! δεν δινει απολυτως κανενα μοριο Click για ανάπτυξη... οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:53 Η Queen of Hearts: #407 01-09-12 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: οκ..και μενα πολυ παραξενο μου φανηκε αυτο που μου ειπε.. Click για ανάπτυξη... ναι..το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra. Εκκολαπτόμενο μέλος Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Η theodwra.: #408 01-09-12 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Diana♥: ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. εχω κρατησει ολα τα παλια μου βιβλια και θα κανω αρκετες επαναληψεις..το εχω βαλει προσωπικο μου στοχο..μια γνωστη των γονιων μου, μου ειπε οτι το proficiency δινει καποια επιπλεον μορια..μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι αληθεια αυτο? εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως κάποτε ίσχυε κάτι τέτοιο αλλά τα μόρια ήταν ελάχιστα.τώρα δεν ξέρω αν το καταργήσανε τελείως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:04 Η amy001 έγραψε: #409 02-09-12 00:04 η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η κατοχή proficiency δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο stefanos45: #410 16-09-12 11:59 διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:14 Η Queen of Hearts: #411 16-09-12 12:14 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: διαβασα στον οδηγο σπουδων οτι οι 1ετεις παιρνουν καποιο ονομα χρηστη και εναν κωδικο προσβασης, τι ειναι αυτο και ποτε μου το δινουν? Click για ανάπτυξη... εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Ο stefanos45: #412 16-09-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγώ δεν ξέρω...σου είπαν κάτι τέτοιο στην εγγραφή?? Click για ανάπτυξη... οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:29 Η Queen of Hearts: #413 16-09-12 15:29 Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanos45: οχι, στον οδηγο σπουδων το διαβασα. και μια φιλη μου που σπουδαζει βεβαια σε αλλο πανεπιστημιο και τμημα, της ειχαν δωσει. μηπως εχει καμια σχεση με το πανεπιστημιακο email?? αυτο, παρεπιπτοντως, ποτε το βγαζουμε?? Click για ανάπτυξη... εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos45 Νεοφερμένο μέλος Ο stefanos45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:36 Ο stefanos45: #414 19-09-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: εγω που πηγα για την εγγραφη δεν μ εδωσαν τιποτα τετοιο...και ουτε σε κανενα αλλο ατομα που γραφοταν τοτε απ οτι ειδα...μηπως το email χρειαζεται για το πασο??? οι κοπελες απο τη γραμματεια ειπαν θα μας πουν αργοτερα για το πασο. Click για ανάπτυξη... ναι το πασο νομιζω βγαινει πιο μετα. με το email νομιζω μπορεις να στειλεις και μηνυματα σε καθηγητες και κατι τετοια.. τελος παντων... τα μαθηματα αρχιζουν 1/10?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicool Νεοφερμένο μέλος Η nicool αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:28 Η nicool έγραψε: #415 27-09-12 18:28 εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει κανεις μαθημα στο απθ δευτερα 11 με 2 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:46 Ο steliospap: #416 28-09-12 15:46 Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω Δευτέρα 4-6! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:47 Ο steliospap: #417 28-09-12 15:47 Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόγραμμα μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-2013 https://www.enl.auth.gr/courseHoursPrintout.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Ο manos90 έγραψε: #418 16-10-12 15:11 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd mariel79 karat Jauahahwiwisjs m.b. Georgiaaa_ Stelios1231 charmander depfour shuuu Corfu kitty ilkat06 nasta03 rseven Nala N0b0dy user2k nicole1982 Alessandra Eliza Aggel0sss Angelikaaa jdjdjsndnms Claire05 giannis05 anna_molko Maria_Xagorari augustine Mammy Nun Praxis thesecretfemme natasoula... Maria.454 athanasia.a argy Mukumbura xakounaamatata Maria1743 Atarax Coraline31 Libertus Nina-nana Karolina02 Memetchi ggl Unseen skygge korlef VasoGrimes SlimShady globglogabgalab dim_min Sense anastasis06 calliope Marifei constansn stefan An_uknown_world snowy GeorgePap2003 Revekka T C New member Nefeloula Jocaste Jimmis18 Jimmy20 Manolo165 Soleil Αριάνα123 Haraa11 abbyrob uni77 KellyM sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Η Queen of Hearts: #419 21-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από manos90: Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ο αδελφος μου ειναι στην αγγλικη φιλολογια απθ,αλλα δεν προλαβε να κανει εγγραφη μεσω του ιντερνετ.Απο προχθες στελνουμε e-mail στη γραμματεια να μας γραψει σε καποια μαθηματα μετα την συμφωνη γνωμη των καθηγητων,αλλα δεν εχουν απαντησει.Επισης πηραμε σημερα τηλεφωνο,αλλα και παλι καμια απαντηση. Θα παει κανεις απο σας αυριο στη γραμματεια,ωστε να ρωτησει επι την ευκαιρια για την περιπτωση μας; Click για ανάπτυξη... η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 01:29 Η evi07larissa: #420 21-10-12 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Queen of Hearts: η γραμματεια του αγγλικου βρισκεται στο κτηριο διοικησης το οποιο εδω και καιρο ειναι υπο καταληψη! δεν προκειται να απαντησει κανεις ουτε σε e-mail ουτε και σε τηλεφωνο...εγρραφες γινονταν μεχρι της 17-10 στη φοιτητικη λεσχη..αλλα απο οσο ξερω ατυπα θα γινονται και μεχρι τη δευτερα!γενικα επικρατει ενα χαος! Click για ανάπτυξη... ΤΙ μπάχαλο και αυτό φέτος στο ΑΠΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.