Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά

Πολυκατοικία
Η οικογένεια βλάπτει
Ευτυχισμένοι μαζί
L.A.P.D (μόνο 1ος κύκλος)
Παρα Πέντε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα απο ελληνικά μου άρεσαν πολύ το παρα πέντε(ειχα ρίξει το γέλιο :clapup:), το ρετιρέ που το βλέπω σε επαναλήψεις, το Χαρά αγνοείται, και το 50-50.Απο ελληνικά ωραίο θα είναι και αυτό το καινούριο που θα παίξει το mega απο τον Οκτώμβριο που λέγεται Το Νησί.Απο ξένα μου άρεσε το The Tudors που ήταν σειρά εποχής και το έπαιζε το mega προπερσυ το καλοκαιρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

50-50

εμενα το παρα πεντε κων/ελενης αγρια παιδια!αλλα γενικα δεν βλεπω και πολυ τηλεοραση! α ξεχασα και το καφε της χαρας

Γενικά δεν βλέπω σίριαλ γιατί δε μ'αρέσουν αλλά το αγαπημένο μου ήταν το ομάδα NCIS!:)

κανένα από τα 2!!! εγώ βλέπω κυρίως ξένες σειρές... όπως το 24 (πολύ καλή κ την συνιστώ σε οποινδήποτε) και το one tree hill....

επιτελους και καποιος αλλος που βλεπει την καλυτερη σειρα που εφτιαξε ο ανθρωπος:clapup:(24)

το 50-50 !!!
5050zw5gift1-1.jpg
moz-screenshot-1.png

Εγω απο ελληνικα φετος μονο το Μιλα μου Βρωμικα μου αρεσε,αλλα δεν ειδα ολα τα επεισοδια.Λογικα θα το δω απο το ιντερνετ.
Απο ξενες βλεπω τωρα Kylexy(που το βαλαν προσφατα),The Bing Bang Theory,Grey's Anatomy που και που,Law&Order φαινεται καλο,Detective Monk και Desperate Housewivew καμια φορα.Αλλα κανενα φανατικα.

Εγώ βλέπω/έβλεπα, τα εξής:

Κωνσταντίνου και Ελένης (όσες φορές και να το δεις, πάντα θα γελάσεις:clapup:)
Μ+Μ (Κρίμα που δε θα το συνεχίσουν:/:)
Παρά Πέντε (Τα λόγια είναι περιττά:clapup:)
California teens (τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια, που είδα, ήταν πολύ ωραία:D)
Η αξέχαστη σειρά τσικιτίτας (προς θεού, όχι εκείνη η βλακεία της Chris Morena του 2006, αλλά η παλιά καλή μας σειρά (του 1995, σε εμας ήρθε το '98 ), εγώ το πρόλαβα σε επανάληψη, το 2003-2005:clapup::clapup::clapup:)

Αυτά μου 'ρχονται τώρα. Θα επιστρέψω με περισσότερες σειρές:D:D:D

csi miami!!απλα υπεροχο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο Ελληνικες :
Κωνσταντινου και Ελενης
L.A.P.D
Στο παρα πεντε
Εισαι το ταιρι μου
10η εντολη- κοκκινος κυκλος

απο ξενες
the mentalist
burn notice
cold case

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρα 5

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωνσταντίνου και Ελένης.. Κάθε χρόνο respect!! Δεν έχω βαρεθεί και ούτε πρόκειται να βαρεθώ ποτέ να το βλέπω!! .. "Μωρή Κατακουζίνα!!!..."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προτιμώ ξένες..Αγαπημένες sex and the city, one tree hill, how i met your mother..!!!
Από ελληνικές ΟΙ αγαπημένες Singles κ άγρια παιδιά..!!

Κωνσταντίνου και Ελένης.. Κάθε χρόνο respect!! Δεν έχω βαρεθεί και ούτε πρόκειται να βαρεθώ ποτέ να το βλέπω!! .. "Μωρή Κατακουζίνα!!!..."
Χαχα αυτή η σειρά δεν θα σταματήσει ποτέ να προβάλλεται;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back