~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Η οικογένεια βλάπτει
Ευτυχισμένοι μαζί
L.A.P.D (μόνο 1ος κύκλος)
Παρα Πέντε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος
), το ρετιρέ που το βλέπω σε επαναλήψεις, το Χαρά αγνοείται, και το 50-50.Απο ελληνικά ωραίο θα είναι και αυτό το καινούριο που θα παίξει το mega απο τον Οκτώμβριο που λέγεται Το Νησί.Απο ξένα μου άρεσε το The Tudors που ήταν σειρά εποχής και το έπαιζε το mega προπερσυ το καλοκαιρι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
κανένα από τα 2!!! εγώ βλέπω κυρίως ξένες σειρές... όπως το 24 (πολύ καλή κ την συνιστώ σε οποινδήποτε) και το one tree hill....
επιτελους και καποιος αλλος που βλεπει την καλυτερη σειρα που εφτιαξε ο ανθρωπος
(24)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μα αυτες οι σειρες και ειδικα η τριτη ηταν ολα τα λεφτα!κρομα που την εκοψαν!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Απο ξενες βλεπω τωρα Kylexy(που το βαλαν προσφατα),The Bing Bang Theory,Grey's Anatomy που και που,Law&Order φαινεται καλο,Detective Monk και Desperate Housewivew καμια φορα.Αλλα κανενα φανατικα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Κωνσταντίνου και Ελένης (όσες φορές και να το δεις, πάντα θα γελάσεις
)Μ+Μ (Κρίμα που δε θα το συνεχίσουν
)Παρά Πέντε (Τα λόγια είναι περιττά
)California teens (τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια, που είδα, ήταν πολύ ωραία
)Η αξέχαστη σειρά τσικιτίτας (προς θεού, όχι εκείνη η βλακεία της Chris Morena του 2006, αλλά η παλιά καλή μας σειρά (του 1995, σε εμας ήρθε το '98 ), εγώ το πρόλαβα σε επανάληψη, το 2003-2005

)Αυτά μου 'ρχονται τώρα. Θα επιστρέψω με περισσότερες σειρές

missducaine
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κωνσταντινου και Ελενης
L.A.P.D
Στο παρα πεντε
Εισαι το ταιρι μου
10η εντολη- κοκκινος κυκλος
απο ξενες
the mentalist
burn notice
cold case
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δήμητρα Dim
Νεοφερμένο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Από ελληνικές ΟΙ αγαπημένες Singles κ άγρια παιδιά..!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χαχα αυτή η σειρά δεν θα σταματήσει ποτέ να προβάλλεταιΚωνσταντίνου και Ελένης.. Κάθε χρόνο respect!! Δεν έχω βαρεθεί και ούτε πρόκειται να βαρεθώ ποτέ να το βλέπω!! .. "Μωρή Κατακουζίνα!!!..."

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki