timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά, όλα τα μαθήματα θέλουν την παρακολούθησή τους.
Απο 5ο πεδίο :
Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ (αρκετά εύκολο και ενδιαφέρον τμήμα,αλλά έχει 1-2 εργαστηριάκια) [40 μαθήματα]
Ναυτιλιακών Σπουδών ΠΑΠΕΙ [52 μαθήματα]
Δηλαδη αυτες οι σχολες απο το 5ο πεδιο δεν εχουν υποχρεωτικα παρακολουθηση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitsos
Νεοφερμένο μέλος

Έχω αναφέρει και σε άλλο πόστ ότι βασανίζομαι να διαλέξω επιτέλους κάτι και είμαι ανάμεσα σε Παιδαγωγικό, Αγγλική Φιλολογία και ΦΠΨ.
Το Παιδαγωγικό έχει εργαστήρια και υποχρεωτικές πρακτικές στο 4ο έτος, οπότε το αποκλείω.
Η Αγγλική Φιλολογία χρειάζεται ένα μέγαλο γλωσσικό υπόβαθρο στα Αγγλικά, το οποίο, παρότι έχω πάρει το Proficiency, δεν το έχω τελειοποιήσει. Συν το ότι η διδασκαλία είναι ως επί το πλείστον εξ'ολοκλήρου στα αγγλικά, οπότε αποκλείω και αυτή τη σχολή.
Μας μένει τώρα το ΦΠΨ.
Είναι εύκολο σαν τμήμα?? Πώς είναι τα μαθήματα εκεί μέσα?? Εύκολα?? Δύσκολα??
Μου είπαν ότι το ΦΠΨ είναι πιο εύκολο από την κλασική φιλολογία καθώς και το ιστορικό-αρχαιολογικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mairy 2
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom2
Νεοφερμένο μέλος

Δυσκολο να πετυχεις τει χωρις εργαστηρια. Ωστοσο σε ποια πολη αναφερεσαι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mairy 2
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Αναφέρομαι στην Λάρισα αλλά και σε άλλη πόλη να είναι δεν με πειράζει θα ήθελα να πηγαίνω να δίνω μόνο συνήθως και αεί να είναι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάτι σχετικό με οικονομία και διοίκηση
Από τη στιγμή που το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει μπορείς να το βρεις στην πόλη σου, δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις αλλού. Το θέμα είναι ότι παντού υπάρχουν εργαστήρια.΄Ομως οι ώρες των εργαστηρίων δεν είναι μόνο πρωινές. Γίνονται και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες οπότε αυτά μπορείς να τα παρακολουθήσεις. Επίσης αν πέσεις σε καλό άνθρωπο-καθηγητή μπορεί να σε διευκολύνει και να βρεθεί μια λύση.
Ρίξε μια ματιά εδώ. 1)Τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων-κατεύθυνση διοίκησης επιχειρήσεων https://de.teilar.gr/story/el-GR/464/Πρόγραμμα_Σπουδών.html
2)Τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων-κατεύθυνση διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων https://de.teilar.gr/story/el-GR/474/Το_Πρόγραμμα_Σπουδών.html
3)Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής https://acc.teilar.gr/οδηγός-σπουδών/εβδομαδιαίο-πρόγραμμα/#
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναφέρομαι στην Λάρισα αλλά και σε άλλη πόλη να είναι δεν με πειράζει θα ήθελα να πηγαίνω να δίνω μόνο συνήθως και αεί να είναι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάτι σχετικό με οικονομία και διοίκηση
Μπες οικονομικο..Εχω φιλο στην ιδια φαση με εσενα, μονιμο στην αεροπορια, που τον βοηθησα και εβγαλε τη σχολη σε 4,5 χρονια οπως εγω..Μαζι μπηκαμε μαζι βγηκαμε
Mairy 2
Νεοφερμένο μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Όταν λες σε φοβίζει εννοείς το να μπεις...δηλαδή στις Πανελλήνιες ή μετά; Επειδή δεν έχουν και πολλά μαθηματικά τα οικονομικά τμήματα (εκτός από τη στατιστική).Ευχαριστώ για τις απαντήσεις η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο το οικονομικό γιατί δεν το έχω και πολύ με τα μαθηματικά
Mairy 2
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.