Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αν φυγει ο μαθηματικοςΟτι θα κανω εγω σε 10 μερες. Θα...

αν φυγει η χημικος θα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Όχι. Σ' αυτή την ηλικία δεν ξέρω και δεν θυμάμαι αν ήμουν ερωτευμένος με την κυριολεκτική έννοια του όρου ή ήμουν ερωτευμένος με το μάθημα ή με αυτήν ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και μας κατανοούσε απίστευτα. Βέβαια είχε τις αρχές της στο μάθημα: η ώρα του μαθήματος και η ώρα του χαβαλέ. Γενικά στην εφηβεία, ο έρωτας είναι πολύ ωραίο συναίσθημα διότι λιγάκι εμπεριέχει μια αγνότητα που όσο περνάνε τα χρόνια εκλείπει διότι μπαίνουν άλλα πράγματα στη μέση και φυσικά, η λογική. Πόσοι μαθητές δεν έχουν ερωτευτεί καθηγητές τους; Αν όχι με την κυριολεκτική έννοια τουλάχιστον πλατωνικά.Ύστερα από τόσα χρόνια, είναι από τις στιγμές του σχολείου που θέλω να θυμάμαι και να αναπολώ τη ζωή μου.
Υ.Γ. Νομίζω ότι με προσβάλλεις με το επίθετο, ενώ δεν με γνωρίζεις καθόλου ως άνθρωπο.Θα σε παρακαλούσα να είσαι λιγάκι πιο προσεχτική στους χαρακτηρισμούς διότι η συζήτηση γίνεται στα πλαίσια χιούμορ και όχι χυδαιότητας.
Για πλακα το ειπα, φυσικα και δεν το εννοουσα, εννοουσα οτι ειναι απλα παραλογο. Σορρυ αν το πηρες σοβαρα η αν σε πρόσβαλλα

Παντως εχω την εντυπωση πως κι εσυ μας παρεξηγησες λιγο. Και αυτο προσπαθουσα να αποφυγω...

αν φυγει ο μαθηματικος
αν φυγει η χημικος θα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

και πιστευα οτι δεν θα γραψω φετος σε αυτο το τοπικ

Δήμητρα Μποχώρη
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

εγω τωρα τελιωσα το γυμνασιο και θα παω λυκειο και ενω ειμαι κοριτσι ειχα μια καθηγητρια η οποια ειναι η καλυτερη του κοσμου γιατι κανει και σωστα τη δουλεια τησ αλλα και δεν μασ μαλωνει αυτο δεν σημαινει ομωσ οτι κανυομε ο,τι θελουμε...τελοσπαντων την πεμπτη φυγαμε για ιταλια με το σχ ολιο 8 ατομα απο ανταλαγεσ (e-twinning) και θα ερχοταν καια υτη την συμπαθω τοσο πολυ και αυτη με συμπαθει αφανταστα και ειμαστε σχεδων φιλεσ αφου απο την τοση συμπαθια καποιεσ φορεσ κατα λαθοσ την μιλουσα στον ενικο και δεν ελεγε τιποτα... αφου εφτασε σε σημειο μπορστα σε ολουσ και να με πει αχ δημητρουλα που θα μου φυγεισ και θα μου λειψεισ ελα να σε φιλησω..... την αγαπω αφανταστα... θα στεναχωρηθω τωρα που δεν θα την εχω και δεν ξερω και αυτη που μπορει να παει.... μακαρι να την ειχατε...
Και ποσο χρονων εισαι? Στο προφιλ σου γιατι λες 44 χρονων?
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Τουλάχιστον δεν άφησα εκρεμότητες, την χαιρέτησα με όσους περισσότερους τρόπους μπορουσα, της εστειλα μειλ, την ειδα και σημερα απο κοντα, ειπαμε τα ιδια πραγματα, με αγκαλιασε, με χαιρετησε...

Μαρια θελω υποστηριξη ΤΩΡΑ

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημερα ήταν η τελευταία φορά που είδα την φυσικό μου...
Τουλάχιστον δεν άφησα εκρεμότητες, την χαιρέτησα με όσους περισσότερους τρόπους μπορουσα, της εστειλα μειλ, την ειδα και σημερα απο κοντα, ειπαμε τα ιδια πραγματα, με αγκαλιασε, με χαιρετησε...
Μαρια θελω υποστηριξη ΤΩΡΑ![]()

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

δύσκολο πράγμα οι αποχαιρετισμοί.. πολύ δάκρυ έχει πέσει για καθηγητές που είχα, ειδικά για τον μαθηματικό μου..
Σε νοιωθουμε

Και εγω αν εφευγε ο μαθηματικος μου φετος θα ειχα σκοτωσει ολο τον κοσμο

Εχω υποσχεθει οτι αν φυγει η καθ των γερμανικων θα την σκοτωσω

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Οι φυσιολογικοί μαθητές κάνουνε πάρτυ, εμείς τα ανώμαλα κλαίμε.
mantalo
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

εγώ είμαι από αυτούςπου κάνουν πάρτυ
Εξαρταται απο τον καθηγητη...

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ποσο σωστη!!Όταν φέυγει ένας καθηγητής..
Εγω απο τα ανωμαλα που κλαινε... Αλλα εκανα παρτι για τους φιλολογουςεγώ είμαι από αυτούςπου κάνουν πάρτυ

fanink
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος που έφυγα από το γυμνάσιο ο καθηγητής μου μου λείπει αλλά προσπαθώ να κρατήσω τις καλύτερες στιγμές και να συνεχίσω.
Θα τον θυμάμαι ως ένα από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν φέυγει ένας καθηγητής..
Εξαρτάται αλλά όντως ισχύει!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- E.Z
- Joji
- xrisamikol
- Chemwizard
- nobody8
- Alexandra Chatzin
- Alex2006
- Physicsstudent
- Markalena
- Kostas568
- tapeinoxamomilaki
- Nala
- Αναστασία197
- angies
- margik
- ggl
- katia.m
- bruh_234
- Unboxholics
- charmander
- snowy
- oups
- Sherlockina
- P.Dam.
- rempelos42
- Paragontas7000
- Maynard
- Viedo
- Johanna Mark
- augustine
- johnsala
- katerinavld
- constansn
- nicole1982
- ladybookworm
- Ryuzaki
- kost28
- eukleidhs1821
- Eirinakiii8
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.