Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

^ Βαριά όσον αφορά στην προφορά;
ναι αν ξερεις καλα γερμανικα ή εχεις ακουσει καποιον να μιλαει καλα γερμανικα θα το καταλαβεις χρεισιμοποιουν πολυ τον ουρανισκο τους!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

οχι βαρια στην προφορα! δεν ειναι δυσκολη οτι βλεπεις το διαβαζεις και οτι ακους το γραφεις!! δνε ξερεις γερμανικα??Α, κατάλαβα. Αρχικά, νόμισα πως εννοούσες βαριά = κουραστική = δύσκολη.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Όχι, όχι. Γαλλικά ξέρω. Απλώς θα ήθελα αργότερα να μάθω γερμανικά, κυρίως για το ενδεχόμενο του μεταπτυχιακού.Δεν ξέρεις γερμανικά;

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Όχι, όχι. Γαλλικά ξέρω. Απλώς θα ήθελα αργότερα να μάθω γερμανικά, κυρίως για το ενδεχόμενο του μεταπτυχιακού.![]()
ειναι πολυ ωραια γλωσσα δεν θα δυσκολευτεις καθολου! μοιαζει πολυ με τα αγγλικα πχ θα σου πω 4 λεξουλες die Tochter, der Bruder, die Familie, der Sohn ( το hδεν ακουγεται ποτε!!) μοιαζουν ή δδνε μοιαζουν;;;
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να έχεις δίκιο.ειναι πολυ ωραια γλωσσα δεν θα δυσκολευτεις καθολου! μοιαζει πολυ με τα αγγλικα πχ θα σου πω 4 λεξουλες die Tochter, der Bruder, die Familie, der Sohn ( το hδεν ακουγεται ποτε!!) μοιαζουν ή δδνε μοιαζουν;;;

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσουν πολύ τα Γερμανικά, λατρεύω την Γερμανία και ότι σχετίζεται με αυτήν!
Deutschland ist eine grosse Liebe! ♥ Μαζί με την Ιταλία φυσικά!

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

εγω παιδια δε ξερω. Αλλα τα γερμανικα ειναι λιγο βαρβαρα. Αντιθετα αν η γυναικα μου μιλαει γαλλικα αμαν αμαν
Αν τα αγαπήσεις θα δεις ότι δεν είναι τόσο βάρβαρα όσο σου φαίνονται.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

εγω παιδια δε ξερω. Αλλα τα γερμανικα ειναι λιγο βαρβαρα. Αντιθετα αν η γυναικα μου μιλαει γαλλικα αμαν αμαν
θα συμφωνησω με την Ιωαννα! ναι εν τα γερμανικα ειναι λιγο βαρια γλωσσα αν ομως σου αρεσουν δεν σε νοιζει!!! εμενα βασικα τα Γαλλικα δεν μου αρεσουν ειναι δυσκολα! αλλα αυτο ειναι προσπωπικη γνωμη....
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ελπίζω να έχεις δίκιο.![]()
ειναι ευκολα μην φοβασαι!!!!!! αν εχεις και καποιον που ξερει!!! ακομα καλυτερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μωρή.( το hδεν ακουγεται ποτε!!)
Το h ακούγεται ελαφρώς στην αρχή της λέξης.
Τα φωνητικά δεν τα'κανες;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μωρή.
Το h ακούγεται ελαφρώς στην αρχή της λέξης.
Τα φωνητικά δεν τα'κανες;
τα διαβαζουμε και μεσα στην λεξη;

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Sohn δεν ακουγετε το h αλλα στο Τochter ακουγεταιτα διαβαζουμε και μεσα στην λεξη;![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Στο Sohn δεν ακουγετε το h αλλα στο Τochter ακουγεται![]()
Στο τοχτερ το h κολλαει με το c και γινεται ch οποτε ακουγεται ναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.