Have a nice day Νεοφερμένο μέλος Ο Have a nice day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 08:29 Ο Have a nice day: #61 29-12-10 08:29 Να γράψω καλά στις πανελλήνιες για να σπουδάσω στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο Pure_Seduction: #62 29-12-10 16:27 Να ζησω μια ζωη μαζι του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:57 Η _Ηρώ_ έγραψε: #63 29-12-10 16:57 Να ταξιδεψω σε ολον τον κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Φώτης09 έγραψε: #64 31-01-11 00:08 το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να μην σταματησω ποτε να εχω ονειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:17 Η nefi έγραψε: #65 31-01-11 00:17 κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να γράψω καλά στις πανελλήνιες για να σπουδάσω στην Ελλάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:27 Ο Pure_Seduction: #62 29-12-10 16:27 Να ζησω μια ζωη μαζι του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:57 Η _Ηρώ_ έγραψε: #63 29-12-10 16:57 Να ταξιδεψω σε ολον τον κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Φώτης09 έγραψε: #64 31-01-11 00:08 το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να μην σταματησω ποτε να εχω ονειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:17 Η nefi έγραψε: #65 31-01-11 00:17 κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησω μια ζωη μαζι του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:57 Η _Ηρώ_ έγραψε: #63 29-12-10 16:57 Να ταξιδεψω σε ολον τον κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Φώτης09 έγραψε: #64 31-01-11 00:08 το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να μην σταματησω ποτε να εχω ονειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:17 Η nefi έγραψε: #65 31-01-11 00:17 κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ταξιδεψω σε ολον τον κοσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Φώτης09 έγραψε: #64 31-01-11 00:08 το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να μην σταματησω ποτε να εχω ονειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:17 Η nefi έγραψε: #65 31-01-11 00:17 κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να μην σταματησω ποτε να εχω ονειρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 00:17 Η nefi έγραψε: #65 31-01-11 00:17 κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κενο------ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:54 Η ~Melania~: #66 01-02-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: κενο------ Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sayer Νεοφερμένο μέλος Ο sayer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:47 Ο sayer έγραψε: #67 02-02-11 00:47 οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:50 Ο Pure_Seduction: #68 02-02-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sayer: με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 04:38 Η Darkness έγραψε: #69 02-02-11 04:38 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2011 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: όλγα 21 χρονώ είσαι τι θα πρεπε να πεις?οτι ονειρευεσαι οικογενεια και μουλικα? Click για ανάπτυξη... μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:17 Ο nPb έγραψε: #70 02-02-11 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Click για ανάπτυξη... μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:21 Ο Pure_Seduction: #71 02-02-11 13:21 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Φεβρουαρίου 2011 Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα Αρχική Δημοσίευση από nPb: μπορεί να εννοεί την πρώην και την νυν του... Click για ανάπτυξη... πολυ προχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:04 Ο Φώτης09 έγραψε: #72 02-02-11 14:04 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μαρη που τον ειχαμε θαμενο αυτον? θυμισε μου.. και εγω 21 ειμαι my friend .. ηρεμησε λιγο -,- Τα όνειρα μου είναι μυστικά και καλά προφυλαγμένα. Όλα έχουν να κάνουν με άλλους και εμένα. Όνειρο είναι τα όνειρα μου να αυξάνονται στα βήματά μου. Η αγάπη να αράζει στη καρδιά μου. Όνειρό μου είναι μια μέρα να τα ζήσω όλα τους από κοντά. Τα όνειρα μου είναι πολλά... Click για ανάπτυξη... τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2011 στις 14:25 Η *Maria (^_^)*: #73 02-02-11 14:25 Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα από τα όνειρά μου είναι να μείνω στην ηλικία των 15..πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!!! Χιχιχιχ... Λοιποοον...το όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί όσο τίποτ' άλλο είναι να περάσω παιδαγωγικό..γιατί λατρεύω τα παιδάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:38 Η Darkness έγραψε: #74 03-02-11 01:38 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Φεβρουαρίου 2011 nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα: τρομερο παντως!!!!!!!!!!!!! thumps up απο μενα! Click για ανάπτυξη... να 'σαι καλα ρε συ.. εμενα δεν με εντυπωσιασε αλλα το παλευω Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ειναι τιποτα,εχει λαλησει απο το διαβασμα πολυ προχω Click για ανάπτυξη... νταξ τοτε ^^ εξαλλου τον αγαπαμε ^^ Αρχική Δημοσίευση από sayer: οενιρο μου να παρω καποτ το πολυποθητο πτυχιο !! ελπιζω μην μεινει οενιρο !! επισης ονειρο μου, το φετινο καλοκαιρι να κανω πολλες διακοπες σε ομορφες πολεις που εχω υποψιν μου και camping σε νησακι, με 1 (ή και 2) κοπελες μου. Click για ανάπτυξη... Eλα και εσυ Αρμενιστη να γινουμε πολλοι. (for camping) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:01 Η nefi έγραψε: #75 03-02-11 02:01 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Χαχαχα!!! Θα θυμιθείς που θα σου πάει!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι οτι δεν θυμαμαι,απλα σταματησα να ονειρευομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:28 Η Darkness έγραψε: #76 03-02-11 02:28 Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κακως.. Τα ονειρα μας ειναι σαν την φαντασια μας, ακομη και αν δεν πραγματοποιηθουν ποτε ολα αυτα που φανταζομαστε ή ονειρευομαστε τουλαχιστον μας χαριζουν στιγμες ευχαριστησης. Οσα δεν εχουμε συνηθως το κυνηγαμε μεσα απο την φαντασια μας και ονειρευομαστε για αυτα. Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rarabylum Νεοφερμένο μέλος Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:00 Η rarabylum: #77 03-02-11 16:00 μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ...ονειρα. ονειρο μου ειναι να πετυχαινω τουσ στοχουσ μου να μην τ βαλω ποτε κατω..να μη φοβαμαμαι ν ρισκαρω και να εχω την τυχη με το μεροσ μου! :3 πολυ γενικο,ολοι αυτο θελουν.. μμμ.. να γινω διασημη στυλιστρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 16:04 Ο manos4 έγραψε: #78 03-02-11 16:04 ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 julia_idk xristina elen Appolon odys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ερευνητής σε πεδίο της φυσικής που μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:49 Η Aliona έγραψε: #79 03-02-11 17:49 Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όνειρο μου είναι να περάσω στην ΑΣΟΕΕ,να τελειώσω,να γίνω μία επιτυχημένη χρηματίστρια και να βρω έναν άνθρωπο να μ'αγαπά και να αγαπώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:02 Η myrto.s έγραψε: #80 03-02-11 19:02 Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μονο καποιος που εχει τα παντα παυει να ονειρευεται ή ο αδυναμος να πιστεψει στα ονειρα του. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν μπορεί νομίζω να έχει τα πάντα ακόμα και αν αυτο συμβαινει φαινομενικά, πάντα υπάρχει κάτι παραπανω. Είναι κίνητρο για να ζεις. Και πιστεύω θέλει δύναμη να μπορεις να ονειρεύεσαι γιατι είναι δύσκολο να επενδυεις σε ένα όνειρο που στο τέλος μπορει απλά να παραμείνει όνειρο, απογοητευεσαι. Εγω θέλω να μπω κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και όταν τελείωσω να κάνω μεταπτυχιακά και να δουλέψω σε καταφύγια ζωων σε όλη την Ευρώπη και εκτος, Νεα Ζηλανδία ίσως, Αφρική θα δείξει. Και θέλω να μπορέσω επιτελους να είμαι μαζί του. Εσυ η απο πάνω θα πετύχεις, αι νοου φορ σουρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.