Εκανα παλιά και twitter δεν μου άρεσε. Το φάτσαμπουκ κόλλαγα πολύ, πήγαινα δουλειά μετά σπίτι να ανοίξω η/υ να δώ τι μνμ μου έστειλε ο άλλος κτλ τι νέα υπάρχουν, να δώ φώτο κτλ, προ 4-5 χρόνια όλο αυτό λέω τέλος. Το instagram θυμάμαι έφτιαξα προ 5-6 χρόνια έβλεπα μόνο φώτο και likes λέω τι πατάτα είναι αυτό, άνευ νοήματος. Εντάξει να έχω την ΝΙΚΕ και να προωθώ προιόντα να έχω insta αλλά εγώ τι να το κάνω; Να βάζω την φάτσα μου πότε στην καφετέρια και πότε στην ψησταριά;
Το Viber είναι καλό για επικοινωνία, αλλά πολλοί στέλνουν μικρά μνμ και ακούς νταν νταν να χτυπά συνέχεια το κινητό, οπότε είπα τέλος κ σιγά μην κάθομαι ολη την ώρα να γράφω να απαντάω σε μικρά μνμ.
Τα φόρουμ τα θεωρώ καλύτερα, αν και όποτε έχει κανείς χρόνο, μπαίνει και απαντάει ή βλέπει τι γράφουν.
Λάθος πάντως μερικών που βάζουν συνεχώς προσωπικές στιγμές στα social media, είναι σαν να βγώ στην μέση μιας πλατείας και να φωνάζω δυνατά τα προσωπικά μου σε άγνωστα άτομα. Θα μου πείς στα φόρουμ δεν είναι κάτι παρόμοιο; Θεωρώ όχι τόσο, είναι πιο ελεγχόμενο, και δεν έχεις και πλήρη στοιχεία των φορουμιστών, συνήθως είσαι με ψευδώνυμο, οπότε δεν εκτίθεσαι τόσο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.