Ό,τι οι περισσότεροι εκείνης της εποχής, PR σε μαγαζί της παραλιακής, influencer με προϊόντα herbalife κλπ..
Μου φαίνεται περίεργο που το 2015 για τα σημερινά παιδιά είναι ό,τι το 2005 για εμάς.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εποχές του myspace, hi5, vampirefreaks. Το mIRC και #hellas τα αφήνω για λίγους και ποιοτικούς νοσταλγούς

Μιας και ήταν οι πρώτες πλατφόρμες που απευθύνονταν σε τόσο ευρύ κοινό, όλοι είχαν(-με) την περιέργεια να συνδεθούμε να επικοινωνήσουμε... Και το σημαντικότερο, χωρίς τον καρκίνο των σημερινών διαφημίσεων και εμπορευματοποίησης.
Το άλλο καλό, επειδή σου έδιναν τη δυνατότητα να φτιάξεις τη σελίδα σου όπως ήθελες, κέρδιζες και κάποια πράγματα σε γνώσεις coding, html
Αυτά βέβαια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί δυστυχώς (ευτυχώς πρόλαβα και αποθήκευσα τις παλιές φωτοζ να τις δείχνω στα εγγόνια μου

)
Στο θέμα μας, έχω παρατηρήσει πλέον σε άντρες/γυναίκες (κυρίως μικρότερης ηλικίας αλλά και μεγαλύτερης καμιά φορά) παίζει τεράστιο θέμα ο αριθμός των followers. Σε ακραίο βαθμό για τα δικά μου δεδομένα, σε φάση ποιος είμαι εγώ (και ας μην έχει καταφέρει τίποτα ουσιώδες) μην μου μιλάς έξω, δεν σε δέχομαι κλπ...
Μέχρι και η καβλάντα από face2face μετατοπίστηκε σε απαντήσεις σε ιστορίες αλλιώς θεωρείσαι creepουλας.
Αυτό βέβαια θίγει εμάς που ακόμη παίζουμε το παιχνίδι από κοντά.
Γενικά χαίρομαι που γνώρισα τα social media σε μια πιο αθώα και πηγαία εποχή.