Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Ο Nickname έγραψε: #41 14-06-09 11:16 Εγώ έχω ως κύριο πρότυπο τον Καργάκο: είναι πανέξυπνος, πολυγραφότατος, μέσα στα πράγματα και δεν κολλάει σε συντηρητικές απόψεις, αλλά είναι πολύ ανοιχτόμυαλος. Επίσης είναι πολύ μπροστά για την εποχή του και κοντά στους νέους ----------------------------------------- Επίσης πρότυπά μου είναι γιατροί που έσωσαν ασθενείς από βέβαιο θάνατο και χάρισαν σε αυτούς τους ανθώπους το πολυτιμότερο δώρο, την ίδια τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 02:03 Ο mangkac έγραψε: #42 15-06-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Οχι δεν εχω προτυπα. Ισως απο καποια ατομα που θαυαμασω να θελω να αποκομισω καποια στοιχεια αλλα οχι να τα μιμηθω οποτε καθε αυτου προτυπα ποτε δεν ειχα! Click για ανάπτυξη... Αλλο προτυπο αλλο ειδωλο.. Σκορδο-Κρεμυδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 02:15 Ο M4dn3sS έγραψε: #43 15-06-09 02:15 Χμμ δεν νομιζω να εχω καποιο προτυπο,γενικα θαυμαζω καποια χαρακτηριστικα ορισμενων ανθρωπων αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να γινω σαν καποιον συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 12:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #44 15-06-09 12:30 ψιλοεχω σαν προτυπο τον τηλεοπτικο χαρακτηρα του Dr Gregory House Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:01 Η vickaki-4: #45 15-06-09 14:01 δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω ως κύριο πρότυπο τον Καργάκο: είναι πανέξυπνος, πολυγραφότατος, μέσα στα πράγματα και δεν κολλάει σε συντηρητικές απόψεις, αλλά είναι πολύ ανοιχτόμυαλος. Επίσης είναι πολύ μπροστά για την εποχή του και κοντά στους νέους ----------------------------------------- Επίσης πρότυπά μου είναι γιατροί που έσωσαν ασθενείς από βέβαιο θάνατο και χάρισαν σε αυτούς τους ανθώπους το πολυτιμότερο δώρο, την ίδια τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mangkac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 02:03 Ο mangkac έγραψε: #42 15-06-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Οχι δεν εχω προτυπα. Ισως απο καποια ατομα που θαυαμασω να θελω να αποκομισω καποια στοιχεια αλλα οχι να τα μιμηθω οποτε καθε αυτου προτυπα ποτε δεν ειχα! Click για ανάπτυξη... Αλλο προτυπο αλλο ειδωλο.. Σκορδο-Κρεμυδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 02:15 Ο M4dn3sS έγραψε: #43 15-06-09 02:15 Χμμ δεν νομιζω να εχω καποιο προτυπο,γενικα θαυμαζω καποια χαρακτηριστικα ορισμενων ανθρωπων αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να γινω σαν καποιον συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 12:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #44 15-06-09 12:30 ψιλοεχω σαν προτυπο τον τηλεοπτικο χαρακτηρα του Dr Gregory House Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:01 Η vickaki-4: #45 15-06-09 14:01 δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Οχι δεν εχω προτυπα. Ισως απο καποια ατομα που θαυαμασω να θελω να αποκομισω καποια στοιχεια αλλα οχι να τα μιμηθω οποτε καθε αυτου προτυπα ποτε δεν ειχα! Click για ανάπτυξη... Αλλο προτυπο αλλο ειδωλο.. Σκορδο-Κρεμυδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 02:15 Ο M4dn3sS έγραψε: #43 15-06-09 02:15 Χμμ δεν νομιζω να εχω καποιο προτυπο,γενικα θαυμαζω καποια χαρακτηριστικα ορισμενων ανθρωπων αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να γινω σαν καποιον συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 12:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #44 15-06-09 12:30 ψιλοεχω σαν προτυπο τον τηλεοπτικο χαρακτηρα του Dr Gregory House Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:01 Η vickaki-4: #45 15-06-09 14:01 δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ δεν νομιζω να εχω καποιο προτυπο,γενικα θαυμαζω καποια χαρακτηριστικα ορισμενων ανθρωπων αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να γινω σαν καποιον συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 12:30 Ο Νίκος95 έγραψε: #44 15-06-09 12:30 ψιλοεχω σαν προτυπο τον τηλεοπτικο χαρακτηρα του Dr Gregory House Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:01 Η vickaki-4: #45 15-06-09 14:01 δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψιλοεχω σαν προτυπο τον τηλεοπτικο χαρακτηρα του Dr Gregory House Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:01 Η vickaki-4: #45 15-06-09 14:01 δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω προτυπο καποιο χαρακτηρα/ανθρωπο/προσωπικοτητα συγκεκριμενα!συνηθως θαυμαζω στοιχεια του χαρακτηρα,σε πολλα διαφορετικα ατομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:06 Ο chronis_25: #46 15-06-09 14:06 Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θαυμάζω το Δημήτρη Νανόπουλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Ο Green 13 έγραψε: #47 15-06-09 17:07 Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:12 Η Λουκρητία: #48 15-06-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Τη Χαιντι και την Ασπρουλα... Click για ανάπτυξη... Φαινεται αγαπητε.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:14 Ο Green 13 έγραψε: #49 15-06-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Φαινεται αγαπητε.:fss: Click για ανάπτυξη... Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:21 Η Λουκρητία: #50 15-06-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Εγω τουλαχιστον μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η ηρωιδα Ασπρουλα εχει σωα τα γεννητικα της οργανα σε αντιθεση με τον ηρωα που εσυ θαυμαζεις (Καστρατο) Click για ανάπτυξη... Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:22 Ο Green 13 έγραψε: #51 15-06-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Ασε μας ρε. Η Ασπρουλα σου δεν εχει ρωζ κορδελακι και τεραστια κοιλια οπως ο Καστρατο μου.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εχει @@@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:24 Η Λουκρητία: #52 15-06-09 17:24 Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ασπρουλα;:Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:31 Ο Green 13 έγραψε: #53 15-06-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Η Ασπρουλα;:Ο Click για ανάπτυξη... Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:32 Η Λουκρητία: #54 15-06-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Στο ειπα! Περισσοτερες πιθανοτητες με εγχειρηση αλλαγης φυλου εχει να αποκτησει παρα να επανακοληθουν τα καλαμπαλικια του καστρατου!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:34 Ο Green 13 έγραψε: #55 15-06-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Κι εγω σου ειπα οτι ζηλευεις το μαναρι το ατελειωτο.^^ Click για ανάπτυξη... Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:35 Η Λουκρητία: #56 15-06-09 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Green 13: Kακιες... αφου παει ετσι κι αλλιως για οφφ-τοπικ... εχω να σου πω οτι η Ασπρουλα παει με τον Κριο του κοπαδιου... ενω ο Καστρατος ειναι ανεραστος... η ηρωιδα μου αν μη τι αλλο ΕΧΕΙ σεξουαλικη ζωη Click για ανάπτυξη... Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:37 Ο Green 13 έγραψε: #57 15-06-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Μην μου θυμιζεις οτι ο Καστρατο με φτυνει. (α, και πληζ, τελος το οφφ, δεν εχω ορεξη για 3η αθετηση) Click για ανάπτυξη... Εσυ το αρχισες γουτσουλινιλινιλινιλινιλινι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 13:41 Ο Luis έγραψε: #58 16-06-09 13:41 Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Antomar3 kiyoshi AggelikiGr Alessandra Eliza Corfu kitty BatGuin Than003 Helen06 Nala bibliofagos Maynard Μήτσος10 physicscrazy Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρότυπο? Τι είναι αυτό? Αυτό αναρωτιούνται πολλοί άνθρωποι, όταν ως πρότυπο δέχονται τραγουδιστές και ηθοποιούς κατώτερης ποιότητας. Προσωπικά, έχω πρότυπα και ευτυχώς πολλοί ακόμη νέοι έχουν πρότυπα. Όμως, σιγά-σιγά το τρέχον καθεστώς επιβάλει ένα ιδεολογικό κενό στο χώρο των αξιών και των προτύπων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 265 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η mariapg έγραψε: #59 17-06-09 15:05 ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ποτε δεν ειχα προτυπα... και παντα με εκνευριζε οταν μας βαζανε εκθεση "ποιον θεωρεις προτυπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:10 Η candygirl96: #60 17-06-09 15:10 ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι,την Taylor Swift.ειναι ενα προσγειωμενο ατομο και ειναι η νεα πριγκιπισσα της καντρι μουσικης.αγαπαει τη μουσικη ακριβως οσο και εγω και ελπιζω να της μοιασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.