Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω σαν προτυπο τον μισανθρωπο χαρακτηρα του Dr Gregory House και αρκετους αλλους...
Σε καλό δρόμο βαδίζεις :no1: Αλλά ο μισάνθρωπος, ελεϊνός, σαρκαστικός, αγενής, κομπλεξικός, ναρκωμανής, τρισάθλιος, επιδειξιομανής, απόλυτος, υπεροπτικός, διπρόσωπος κρετίνος είχε εμένα για πρότυπό του :p Οπότε συνιστώ να αλλάξεις, όσο προλαβαίνεις...

Εχω σαν προτυπο τον μισανθρωπο χαρακτηρα του Dr Gregory House και αρκετους αλλους...
Πω πω τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο!!!:no1:Ώρες, ώρες ταυτίζομαι μαζί του...:xixi:
Στο θέμα μας τώρα. Δε νομίζω να είχα ποτέ μου κάποιο πρότυπο. Και ούτε θέλω να έχω. Οι άνθρωποι βέβαια αντλούν διάφορα στοιχεία από άλλους ανθρώπους για να δημιουργήσουν την προσωπικότητά τους (ιδιαίτερα όταν είναι σε μικρή ηλικία, αν και τότε έχουν ως πρότυπο κυρίως τους γονεις).
Κάποιος ανέφερε ότι το μόνο πρότυπο που πρέπει να έχουν τα παιδιά είναι τους γονείς τους. Θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος διότι δεν είναι όλοι οι γονείς κατάλληλοι ώστε να γίνουν πρότυπα των παιδιών τους. ένας φίλος μου είναι τελείως αντίθετος με τους γονείς του, και λέει οτι θα σιχαθεί τον εαυτό του εαν τους μοιάσει.
Civilara
Περιβόητο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

και να αποκτησω εσενα για προτυπο? ευχαριστωςΣε καλό δρόμο βαδίζεις :no1: Αλλά ο μισάνθρωπος, ελεϊνός, σαρκαστικός, αγενής, κομπλεξικός, ναρκωμανής, τρισάθλιος, επιδειξιομανής, απόλυτος, υπεροπτικός, διπρόσωπος κρετίνος είχε εμένα για πρότυπό του :p Οπότε συνιστώ να αλλάξεις, όσο προλαβαίνεις...

Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

και να αποκτησω εσενα για προτυπο? ευχαριστως![]()
Αν δεν είχα πουλήσει την ψυχή μου στο διάολο για να αποκτήσω τη δύναμη να φτιάχνω ομοιώματα ζώων από μασημένες τσίχλες, τότε πιθανόν να έλεγα ότι με κολακεύεις :p
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

αυτος ειναι το προτυπο μου.
Ειναι γυμνασμενος, τρωει υγειηνα, εχει μεγαλο σπιτι με κηπο κ ενυδριο.
Το καλυτερο ειναι πςσ ειναι 48 και εχει μεγαλους μυεις! Ετσι θελω να γινω κ εγω, αλλα πηγα στο σαιτ του κ λεει πως μεγαλα βαροι για μυεις δουλευουν μονο στουσ 17+ γιατι δεν εχεις λεει τις ορμονες κ κατι τετοια...
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.youtube.com/user/scooby1961
αυτος ειναι το προτυπο μου.
Ειναι γυμνασμενος, τρωει υγειηνα, εχει μεγαλο σπιτι με κηπο κ ενυδριο.
Το καλυτερο ειναι πςσ ειναι 48 και εχει μεγαλους μυεις! Ετσι θελω να γινω κ εγω, αλλα πηγα στο σαιτ του κ λεει πως μεγαλα βαροι για μυεις δουλευουν μονο στουσ 17+ γιατι δεν εχεις λεει τις ορμονες κ κατι τετοια...
Καλά τέλειωσε πρώτα το σχολείο και βλέπουμε.

Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος

amalfi
Δραστήριο μέλος

..ΝΑΙ! εχω!
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

φιλοσοφημενο ε?

Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

Πολυ δυναμικος χαρακτηρας με εξυπνο και στρατηγικο μυαλο, πραγματικα πηγε την Αμερικη μπροστα, ηθικος, θρησκος ανθρωπος , πατριωτης σαν αυτους που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα. Αν και κρατησε καπως παθητικη σταση στο θεμα της διεθνους τρομοκρατιας πολυ καλος αρχηγος αν και οχι ο καλυτερος.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
Πολυ δυναμικος χαρακτηρας με εξυπνο και στρατηγικο μυαλο, πραγματικα πηγε την Αμερικη μπροστα, ηθικος, θρησκος ανθρωπος , πατριωτης σαν αυτους που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα. Αν και κρατησε καπως παθητικη σταση στο θεμα της διεθνους τρομοκρατιας πολυ καλος αρχηγος αν και οχι ο καλυτερος.
:!: απαντησε στην ερωτηση του απο πανω
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

συγγνωμη αλλα μιλας σοβαρα ή κανεις πλακα?
:!: απαντησε στην ερωτηση του απο πανω
Είναι ολοπρόφανο ότι μιλάει σοβαρά. Πλάκα θα έκανε αν είχε δίπλα τη φωτογραφία του Μπιν Λάντεν ντυμένο πασχαλινό κουνέλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.