Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρότυπα, όχι. Επιρροές, σίγουρα.
Αυτό.
**Έχω αρνητικά πρότυπα. Μετράει?

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Eutyhia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω δν εχω καποιο συγκεκριμενο προτυπο αλλα μπορω να πω οτι θαυμαζω αρκετα καποιους ανθρωπους![]()
Αυτό ακριβώς...

stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν καποιος εχει προτυπο τοτε για μενα υποσκελιζει τον εαυτο του!
τα πρότυπα (τουλάχιστον προσωπικά) δεν τα έχω για να λέω θέλω να γίνω όπως εκείνος..απλά θα προσπαθήσω να φτάσω τα δικά του επιτεύγματα και τα θετικά χαρακτηριστικά του και να τα ξεπεράσω πάντα όμως με τον δικό μου τρόπο
massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

che guevara γιατί είχε πραγματικά @@ ο άνθρωπος..μαζί με όλες τις δυσκολίες στα βουνά ,ομάδα 30 ανταρτών(αν όχι τόσοι δεν ήταν πολλοί..δε θυμάμαι τον αριθμό που είχα διαβάσει) και να χει και άσθμα ε εντάξει..hitler(μην μη βρίσετε )όχι για τα "θαύματα" που έκανε όσο περισσότερο για την πονηριά και το ότι κράτησε μέχρι τέλος την πίστη για το στόχο του..Tesla που από τα 33 του έκοψε ΟΛΕΣ τις καταχρήσεις και κλείστηκε και έκανε ανακαλύψεις..Τώρα στην καθημερινή ζωή πάντα υπάρχουν πρόσωπα που θαυμάζεις για μικρά ή μεγάλα πράγματα![]()
o Tesla εφτιαξε και κα;τι πυρηνικα....αν ξερεις.......ωραια προτυπα..
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ισως να επασχε απο αρκετα σοβαρα ψυχοσωματικα προβληματα αλλα και ακριβως γ αυτο ειναι αξιεπαινος ,καταφερε να τα μετατρεψει σε μοναδικες ικανοτητες,δεν εχω ακουσει να εχει φτιαξει και πυρινικα (και επιπλεον δεν εισαι σαφης ,τα πυρινικα δεν ειναι κουλουρακια για να τα φτιαξεις).
εχει πολυ μεγαλο ενδιαδφερον να διαβασετε την αυτοβιογραφια του ,πραγματικα μοναδικη.
SICX
Διάσημο μέλος

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελεος ο τεσλα ειναι ενας απο μεγαλυτερους εφευρετες/οραματιστες ολων των εποχων .
ισως να επασχε απο αρκετα σοβαρα ψυχοσωματικα προβληματα αλλα και ακριβως γ αυτο ειναι αξιεπαινος ,καταφερε να τα μετατρεψει σε μοναδικες ικανοτητες,δεν εχω ακουσει να εχει φτιαξει και πυρινικα (και επιπλεον δεν εισαι σαφης ,τα πυρινικα δεν ειναι κουλουρακια για να τα φτιαξεις).
εχει πολυ μεγαλο ενδιαδφερον να διαβασετε την αυτοβιογραφια του ,πραγματικα μοναδικη.
πρωτον βελτιωσε την ορθογραφια σου....εισαι ελληνας....
δευτερον ο γουγλης ειναι ο φιλος σου....διαβασε για τα υπεροπλα Τεσλα....
και μετα τα λεμε....
Φιλικα.....
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

καλες ειναι οι μυστηριωδεις ιστοριες ,αλλα αυτο δεν ειναι επιστημη φιλε μου
ακομα σχετικα με την ορθογραφια ,ξερω ελληνικα και ισως πολυ καλα ,τα λαθη γινονται απο απροσεξια και πανω στην δακτυλογραφηση.
δεν μ αρεσουν οι προσωπικες επιθεσεις αλλα στο υφος της απαντησης σου ειναι και το δικο μου
prinCess.
Επιφανές μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

istudent
Εκκολαπτόμενο μέλος

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω καποιο πρότυπω με την έννοια του να κάνω τα πάντα για να του μοιάσω η να θελω να γίνω ιδιος. Θα έλεγα πως θαυμάζα κάποια πρόσωπα όπως ο χιτλερ ο νομπελ και η lady gaga
Θαυμάζω + Χίτλερ στην ίδια φράση =

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.