Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 15:13 Ο Kossal έγραψε: #121 19-08-11 15:13 Aπο τα γέλια, ναι Κανονικά, όχι. Ίσως επειδή δεν βλέπω τέτοιου είδους ταινίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Η missmary έγραψε: #122 19-08-11 16:02 αν και εχω δει αρκετες δραματικες ταινιες ποτε δεν εχω κλαψει...δεν ξερω, δεν μου βγαινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:16 Ο stathakis: #123 19-08-11 16:16 δειτε αυτη την ταινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:32 Η kaleidoscope: #124 19-08-11 16:32 Κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα στο Blue Valentine. Ναι κλαίω σε ταινίες, και μάλιστα μπορεί να κλάψω σε άσχετες στιγμές Πιο πρόσφατο παράδειγμα κλάματος το Waiting for Forever, πριν από λίγες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:50 Η crine έγραψε: #125 19-08-11 16:50 εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aπο τα γέλια, ναι Κανονικά, όχι. Ίσως επειδή δεν βλέπω τέτοιου είδους ταινίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
missmary Νεοφερμένο μέλος Η missmary αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:02 Η missmary έγραψε: #122 19-08-11 16:02 αν και εχω δει αρκετες δραματικες ταινιες ποτε δεν εχω κλαψει...δεν ξερω, δεν μου βγαινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:16 Ο stathakis: #123 19-08-11 16:16 δειτε αυτη την ταινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:32 Η kaleidoscope: #124 19-08-11 16:32 Κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα στο Blue Valentine. Ναι κλαίω σε ταινίες, και μάλιστα μπορεί να κλάψω σε άσχετες στιγμές Πιο πρόσφατο παράδειγμα κλάματος το Waiting for Forever, πριν από λίγες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:50 Η crine έγραψε: #125 19-08-11 16:50 εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν και εχω δει αρκετες δραματικες ταινιες ποτε δεν εχω κλαψει...δεν ξερω, δεν μου βγαινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:16 Ο stathakis: #123 19-08-11 16:16 δειτε αυτη την ταινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:32 Η kaleidoscope: #124 19-08-11 16:32 Κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα στο Blue Valentine. Ναι κλαίω σε ταινίες, και μάλιστα μπορεί να κλάψω σε άσχετες στιγμές Πιο πρόσφατο παράδειγμα κλάματος το Waiting for Forever, πριν από λίγες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:50 Η crine έγραψε: #125 19-08-11 16:50 εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δειτε αυτη την ταινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:32 Η kaleidoscope: #124 19-08-11 16:32 Κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα στο Blue Valentine. Ναι κλαίω σε ταινίες, και μάλιστα μπορεί να κλάψω σε άσχετες στιγμές Πιο πρόσφατο παράδειγμα κλάματος το Waiting for Forever, πριν από λίγες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:50 Η crine έγραψε: #125 19-08-11 16:50 εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα στο Blue Valentine. Ναι κλαίω σε ταινίες, και μάλιστα μπορεί να κλάψω σε άσχετες στιγμές Πιο πρόσφατο παράδειγμα κλάματος το Waiting for Forever, πριν από λίγες ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 16:50 Η crine έγραψε: #125 19-08-11 16:50 εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εκλαψα στο american history x στο τελος που σκοτωσαν τον πιτσιρικο..... πολυ συγκινηθηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2011 στις 17:00 Η Chiyo έγραψε: #126 19-08-11 17:00 για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για μένα φτιάχτηκε το θρεντ?? χαχα εγώ κλαίω ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ταινίες.....αν είναι κωμωδία κλαίω απο τα γέλια....ακόμα και στην συνάντηση έκλαιγα στο τελευταίο χάρρυ πόττερ... -.- το ξέρω δεν μου φαίνεται αλλά είμαι ευαίσθητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001 Πολύ δραστήριο μέλος Η amy001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.585 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:11 Η amy001 έγραψε: #127 25-08-11 21:11 στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο "remember me"...απλα απιστευτη ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:16 Ο Γιώργος έγραψε: #128 25-08-11 21:16 Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, στο ντοκιμαντέρ "Η ιστορία του κρεμμυδιού από την αρχαιότητα έως και σήμερα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:18 Ο Σπυρακος (^^): #129 25-08-11 21:18 Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο greys anatomy(σειρα) Με τον θανατο του Ντενι..δεν εχω ξανακλαψει σε αλλη σιερα και ποτε σε ταινια ειδικα απο εκει π παιζει το τραγουδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki Εκκολαπτόμενο μέλος Η V for Vlammenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 21:25 Η 3v@Ki έγραψε: #130 25-08-11 21:25 εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παλι καλύτερα να πω σε ποιες ΔΕΝ εχω κλάψει...βασικά στις ταινίες συγκινούμαι πολύ εύκολα ενώ στην πραγματική ζωη αναισθησια πάντως έκλαψα μαζί με χιλιάδες κόσμο στον "τιτανικο"... έκλαψα στο "ημερολογιο" αν και σιχαίνομαι τα ρομάντζα.. έκλαψα στο "χαρι πότερ 7" όταν πέθανε ο σνέιπ και στο τέλος γιατί δεν θα ξαναέβλεπα καινούριο χάρι πότερ... έκλαψα στο "ο κύκλος των χαμένων ποιητών στο τέλος που ανεβήκαν όλοι στα θρανία και φώναζαν "captain oh captain" και το κορυφαίο ήταν όταν έκλαψα στο "toy story" το τελευταίο γιατί σιγκινήθηκα πολύ στο τέλος που έδινε τα παιχνίδια του στο κοριτσάκι και έλεγε τι κάνει το καθενα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:05 Η Πανσέληνος: #131 25-08-11 22:05 Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πρωτη φορα που εκλαψα με ταινια.....και οσες φορες κι αν το δω θα κλαψω...τελος παντων μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει την ολη ταινια:Αριστουργημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:29 Η kιkή έγραψε: #132 25-08-11 22:29 Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τιτανικος και P.S. I love you. Τις εχω δει πανω απο 5 φορες αλλα το κλαμα με επιασε μια φορα για την καθεμια μετα απο πολλες επαναληψεις σε σημειο να βαζω πατατες στα ματια μου για να ηρεμησουν! Προσφατα ειδα δευτερη φορα το Toy Story 3 με την μητερα μου που ηθελε να το δει και στο τελος που ο Andy παιζει για τελευταια φορα τα παιχνιδια του πατησα τα κλαματα. Δεν ειναι οτι η σκηνη το επιβαλλει αλλα συνειδητοποιησα οτι μεγαλωσα κι εγω και δεν ειμαι πια παιδι, εκλαψα και ετρεξα στην αγκαλια της μαμας μου! Χαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:47 Ο iGiannis έγραψε: #133 25-08-11 22:47 Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:49 Η RunawayDreamer: #134 25-08-11 22:49 Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι έχω κλάψει σε πολλές ταινίες. Κλασσικά, στον τιτανικό σε αυτή την σκηνή : https://www.youtube.com/watch?v=QDI-1Kr6fwA και εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related Στις ταινίες Griffin & Phoenix, A walk to remember, the notebook, sweet november, country strong, my sisters keeper, the duchess, an american crime, hachiko και σε άλλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:50 Ο antwwwnis: #135 25-08-11 22:50 Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα κλάψει πολύ στο ''ανεμοδαρμένα ύψη''. Προς το τέλος, με είχε ενθουσιάσει. Αλλά ξαφνικά χάλασε το dvd player, κάηκε το dvd, κι έπρεπε να το πληρώσω στο dvd club. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:56 Ο fockos έγραψε: #136 25-08-11 22:56 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Στο UP (ελληνιστί Ψηλά στον ουρανό).. Στην συγκεκριμένη σκηνή..: Από 3,33 και μετά.. Ακόμα και μετά από 1,000,000,000,000,000 φορές που το'χω δει, μου προκαλεί ακόμη αυτό το κάτι.. Click για ανάπτυξη... η Pixar κάνει φοβερές σκηνές..... είναι ο βασιλιάς των animation Και στο 3ο toy story είχε καλή σκηνή με το μωβ αρκούδι και τους φίλους του με το παλιό της αφεντικό. Φοβερές σκηνές για κλάμα είχε και το ratatouille και wallie Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Αυγούστου 2011 στις 22:59 Ο Guest 018946: #137 25-08-11 22:59 I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I've never cried and I dont't intend to .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:06 Ο Bemanos έγραψε: #138 25-08-11 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Philologist Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: I've never cried and I dont't intend to .... Click για ανάπτυξη... πσσσ , τι αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:08 Ο fockos έγραψε: #139 25-08-11 23:08 Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eπίσης όποιος είδε τα τελευταία λεπτά του prison break σίγουρα στενοχωρήθηκε (όσοι δε το είδατε μη δείτε το video) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aloth Νεοφερμένο μέλος Η δώρ@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Η aloth έγραψε: #140 25-08-11 23:37 Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο παιδικό "Ο αδερφός μου ο αρκούδος" είχα πεθάνει στο κλάμα, στο "7 ψυχές" με τον Will Smith (πολύ καταθλιψάρα όλη η ταινία) και στο "The Brave" με τον Johnny Depp.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.