Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 15:44 Ο Fedde le Grand: #101 20-01-10 15:44 Αρχική Δημοσίευση από DIMOS FOITHTHS: Καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;; Δηλαδή το βοήθημα δημιουργεί τον σωστό μαθητή;;;;!!!!!!! Σταματήστε πλέον να λέτε ότι οι "καλοί" μαθητές παίρνουν υψηλούς βαθμούς με τα βοηθήματα. Τι κάνουν δηλαδή;;;;;; Απλά τα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!! Και το ΔΙΑΒΑΣΜΑ τα κάνει όλα. Πιστέψτε με.. Βοήθημα μπορεί να έχει και ο "καλός" μαθητής -και εννοώ ο επιμελής γιατί η έννοια "καλός" είναι κάπως παρεξηγημένη- , αλλά μπορεί να έχει εξίσου και ο μέτριος ή ο λιγότερο επιμελής μαθητής. Δεν μπορώ όμως να μην θίξω την περίπτωση που τυχαίνει να έχει ο μαθητής το ίδιο βοήθημα με τον καθηγητή και ο δεύτερος να χρησιμοποιεί αυτούσιες τις ασκήσεις του βοηθήματος στο διαγώνισμα ή στα τεστ... Και πάλι όμως δεν πιστεύω ότι το γεγονός αυτό είναι κριτήριο αξιολόγησης του "καλού" μαθητή, καθώς ένα τέτοιο βοήθημα (με τις ασκήσεις που χρησιμοποιεί αυτούσιες ο καθηγητής) μπορεί να βρίσκεται στα χέρια του καθενός από τους μαθητές... Μην βγάζετε λοιπόν βιαστικά συμπεράσματα! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι έτσι..Μία συμμαθήτρια μου έτσι κάνει..Μου το χει πει..Συν που είχε τα ίδια ακριβώς με τον διπλανό μου...Δεν παίζουμε τους υπερ εξηπνάκηδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 10 Απριλίου 2010 στις 16:55 Η LiViNGtheLiFE: #102 10-04-10 16:55 ναι και εμενα μου τη σπανε αυτοι που αντιγραφουν τις ασκησεις αλλα εγω εχω σε καποια μαθηματα που χρειαζεται για θεωρια και τετοια... για παραδειγμα δεν νομιζω πως υπαρχει κανεις στην ταξη μου που να μην εχει στα μαθηματικα...τουλαχιστον οι καλοι και μετριοι...οι εντελως χαλια που δεν ασχολουνται καθολου μαλλον οχι γιατι τι να το κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweet11 Νεοφερμένο μέλος Η sweet11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 20:53 Η sweet11 έγραψε: #103 18-04-10 20:53 Βασικα εγω εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το αντιγραφω!Ε,καμια φορα το συμβουλευομαι και κανω εμπεδοτικες ασκησεις..αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:31 Η emmanouelaVAG: #104 28-03-12 21:31 μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:49 Ο antwwwnis: #105 28-03-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DIMOS FOITHTHS: Καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;; Δηλαδή το βοήθημα δημιουργεί τον σωστό μαθητή;;;;!!!!!!! Σταματήστε πλέον να λέτε ότι οι "καλοί" μαθητές παίρνουν υψηλούς βαθμούς με τα βοηθήματα. Τι κάνουν δηλαδή;;;;;; Απλά τα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!! Και το ΔΙΑΒΑΣΜΑ τα κάνει όλα. Πιστέψτε με.. Βοήθημα μπορεί να έχει και ο "καλός" μαθητής -και εννοώ ο επιμελής γιατί η έννοια "καλός" είναι κάπως παρεξηγημένη- , αλλά μπορεί να έχει εξίσου και ο μέτριος ή ο λιγότερο επιμελής μαθητής. Δεν μπορώ όμως να μην θίξω την περίπτωση που τυχαίνει να έχει ο μαθητής το ίδιο βοήθημα με τον καθηγητή και ο δεύτερος να χρησιμοποιεί αυτούσιες τις ασκήσεις του βοηθήματος στο διαγώνισμα ή στα τεστ... Και πάλι όμως δεν πιστεύω ότι το γεγονός αυτό είναι κριτήριο αξιολόγησης του "καλού" μαθητή, καθώς ένα τέτοιο βοήθημα (με τις ασκήσεις που χρησιμοποιεί αυτούσιες ο καθηγητής) μπορεί να βρίσκεται στα χέρια του καθενός από τους μαθητές... Μην βγάζετε λοιπόν βιαστικά συμπεράσματα! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι έτσι..Μία συμμαθήτρια μου έτσι κάνει..Μου το χει πει..Συν που είχε τα ίδια ακριβώς με τον διπλανό μου...Δεν παίζουμε τους υπερ εξηπνάκηδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 10 Απριλίου 2010 στις 16:55 Η LiViNGtheLiFE: #102 10-04-10 16:55 ναι και εμενα μου τη σπανε αυτοι που αντιγραφουν τις ασκησεις αλλα εγω εχω σε καποια μαθηματα που χρειαζεται για θεωρια και τετοια... για παραδειγμα δεν νομιζω πως υπαρχει κανεις στην ταξη μου που να μην εχει στα μαθηματικα...τουλαχιστον οι καλοι και μετριοι...οι εντελως χαλια που δεν ασχολουνται καθολου μαλλον οχι γιατι τι να το κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sweet11 Νεοφερμένο μέλος Η sweet11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 20:53 Η sweet11 έγραψε: #103 18-04-10 20:53 Βασικα εγω εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το αντιγραφω!Ε,καμια φορα το συμβουλευομαι και κανω εμπεδοτικες ασκησεις..αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:31 Η emmanouelaVAG: #104 28-03-12 21:31 μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:49 Ο antwwwnis: #105 28-03-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι και εμενα μου τη σπανε αυτοι που αντιγραφουν τις ασκησεις αλλα εγω εχω σε καποια μαθηματα που χρειαζεται για θεωρια και τετοια... για παραδειγμα δεν νομιζω πως υπαρχει κανεις στην ταξη μου που να μην εχει στα μαθηματικα...τουλαχιστον οι καλοι και μετριοι...οι εντελως χαλια που δεν ασχολουνται καθολου μαλλον οχι γιατι τι να το κανουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweet11 Νεοφερμένο μέλος Η sweet11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 20:53 Η sweet11 έγραψε: #103 18-04-10 20:53 Βασικα εγω εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το αντιγραφω!Ε,καμια φορα το συμβουλευομαι και κανω εμπεδοτικες ασκησεις..αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:31 Η emmanouelaVAG: #104 28-03-12 21:31 μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:49 Ο antwwwnis: #105 28-03-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα εγω εχω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το αντιγραφω!Ε,καμια φορα το συμβουλευομαι και κανω εμπεδοτικες ασκησεις..αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emmanouelaVAG Νεοφερμένο μέλος Η Εμμανουέλα Βαγιανού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Σάμος (Σάμος). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:31 Η emmanouelaVAG: #104 28-03-12 21:31 μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:49 Ο antwwwnis: #105 28-03-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 21:49 Ο antwwwnis: #105 28-03-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από emmanouelaVAG: μα φυσικά και έχουμε, γιατί χωρίς αυτά τι θα κάναμε ?????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oikonomologos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 01:51 Ο oikonomologos: #106 29-03-12 01:51 τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα αρχαια χρονια τοτε που πηγαινα εγω σχολειο το ιδιο το σχολειο μοιραζε τις λυσεις των ασκησεων των μαθηματικων σε βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina98 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 175 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:15 Η marina98 έγραψε: #107 31-03-12 21:15 Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2012 στις 21:17 Ο fockos έγραψε: #108 31-03-12 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2012 Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας καθηγητάκος στο γυμνάσιο είναι να βάζει 20 στους μαθητές του. Δε λέω ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια (δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 02:57 Η Lolarikos: #109 01-04-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 olympea ragnar xrisamikol LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Πως φαινεται οτι αυτο το μηνυμα το εχει γραψει γυμνασιοπαιδο. Προφανως δεν αναφερομαι στο κειμενακι που αναγραφεται κατω απο το avatar αλλα στις αποψεις της κοπελας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η carpe_nochtem: #110 01-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από marina98: Δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα, καθώς δεν τα θεωρώ αναγκαία. Πιστεύω ότι αν καθίσουμε και βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει είναι αρκετά καλύτερο κ προτιμότερο από το να βρούμε έτοιμη την απάντηση. Προσωπικά, χωρίς καθόλου βοηθήματα, κατάφερα να βγάλω μ.ο. 20.. Click για ανάπτυξη... Άλλο βοήθημα και άλλο λυσάρι.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 1 Απριλίου 2012 στις 14:44 Η άντζυ έγραψε: #111 01-04-12 14:44 Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ με την carpe_noctem...Έχει μεγάλη διαφορά...μόνο φέτος έχω κ μόνο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης..Κ εννοείται ότι δεν είναι λυσάρι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.