Fousekis Δραστήριο μέλος Ο Φουσέκης λέγομαι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 519 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:22 Ο Fousekis έγραψε: #61 22-06-09 19:22 Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:25 Η domenica7: #62 22-06-09 19:25 Αααααααα! Δεν ξανακοιμάμαι!!!΄ Θα έχω μέρα νύκτα ανοικτα τα παντζούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η Devina έγραψε: #63 22-06-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:30 Ο A propos έγραψε: #64 22-06-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Ο ~LoVeR BoY~: #65 23-06-09 10:55 Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:25 Η domenica7: #62 22-06-09 19:25 Αααααααα! Δεν ξανακοιμάμαι!!!΄ Θα έχω μέρα νύκτα ανοικτα τα παντζούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η Devina έγραψε: #63 22-06-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:30 Ο A propos έγραψε: #64 22-06-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Ο ~LoVeR BoY~: #65 23-06-09 10:55 Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααααααα! Δεν ξανακοιμάμαι!!!΄ Θα έχω μέρα νύκτα ανοικτα τα παντζούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η Devina έγραψε: #63 22-06-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:30 Ο A propos έγραψε: #64 22-06-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Ο ~LoVeR BoY~: #65 23-06-09 10:55 Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:30 Ο A propos έγραψε: #64 22-06-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Ο ~LoVeR BoY~: #65 23-06-09 10:55 Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fousekis: Πώπω, αν μπορούσα θα τα μεγέθυνα και θα κατακτούσα τον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανό είναι να σε φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Ο ~LoVeR BoY~: #65 23-06-09 10:55 Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:22 Η G!Ot@K/ έγραψε: #66 23-06-09 11:22 εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω σιχαινομαι παρα πολυ τα εντομα. εδω μια φορα επεσε πανω μ ενα μολυβι, νομιζα οτι ηταν μερμιγκι κ επεσα απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η Kansas Rocks!: #67 23-06-09 11:29 Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει δεν τα μισώ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όποτε δω κάποιο έντομο να κινείται ή ακούσω το ζουζούνισμα που κάνει μια μύγα ή μια μέλισσα με πιάνει μια φαγούρα, στα πόδια κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:36 Ο agiostimotheos: #68 23-06-09 13:36 Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα φοβόντουσαν και στην αρχαιότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:09 Ο VAGGKALL1: #69 23-06-09 14:09 δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε τα μισω τις κατσαριδες οτε νεκρες δε μπορω να τις βλεπω, τις συχενομαι αλλα δε τις μισω τις μελισσες και τις σφικες τις φοβαμαι λαγω μιας τραβματικης εμπειριας παρολα αυτα τα εντομα ειναι σημαντικα περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι μην ξεχναμε οτι χωρις τις μελλισσες το 90% των τροφων μας δε θα υπηρχε και χωρις τις αραχνες θα μας κατατρυπουσαν τα μκουνουπια ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13 Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 565 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Green 13 έγραψε: #70 23-06-09 14:27 Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μισω τη Λουκρητια... περνιεται για γατα αλλα αμα τη δειτε απο κοντα ειναι κατσαριδα... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Εγώ σιχαίνομαι ό,τι έντομο είναι πάνω στο σώμα μου (π.χ το Πάσχα είχα μια αράχνη στο σβέρκο μου).Ευτυχως δεν την είδα Click για ανάπτυξη... Ειδικα οι Ελληνικες ειναι θανατηφορες... Μπορει να σου βγαλουνε μια τρίχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η confusius: #71 23-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από VAGGKALL1: ερωτηση : οι σκορπιοι ειναι εντομα ή οχι; Click για ανάπτυξη... Όχι, ο σκορπιός είναι αρθρόποδο και ανήκει στα στα αραχνοειδή ,τα οποία δεν είναι έντομα.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η nicol έγραψε: #72 25-06-09 14:52 ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα δν τα μπορω κα9ολο0!!!!!!!!!!ειδικα κατσαριδες τισ μισω!!!και ακριδες...μονο οι μελισσεσ ειναι καλεσ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jan templar Νεοφερμένο μέλος Ο jan templar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 17:38 Ο jan templar: #73 25-06-09 17:38 εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω ξεκινησει πολεμο με τις κατσαριδες γιατι εισβαλλουν στο εκτο συρταρι μου.(εκει που κριβω τα γλικα! :attack: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos Δραστήριο μέλος Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 562 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:31 Ο agiostimotheos: #74 25-06-09 19:31 κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κόψε τα γλυκά είναι καλύτερη λύση από το αεροζολ η μετακίνησέ τα προς κάτι που να κλείνει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Ο Pure_Seduction: #75 25-06-09 19:39 Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απεχθάνομαι τις κατσαρίδες και μπορώ να καταλάβω οτι είναι στο δωμάτιο από εναν μικρό θόρυβο που κάνουν.Επίσης,ανατριχιάζω τις αράχνες,δεν τις μπορώ καθόλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 19:43 Ο Orestes έγραψε: #76 25-06-09 19:43 Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις μύγες... Τόσος χώρος υπάρχει... Γιατί πρέπει να σε κυνηγάνε συνέχεια ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:01 Ο Eruyomo έγραψε: #77 25-06-09 20:01 Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντιπαθώ πλήρως τα μεγάλα έντομα που δακωνουν, τσιμπάνε. Κάθε φορά με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω ένα μέσα. Κάτι χοντρούς μαύρους σβούρους και κάτι κίντρινους και πορτοκαλί αδερφούς τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:49 Ο Crookshanks: #78 25-06-09 20:49 Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 20:50 Ο who έγραψε: #79 25-06-09 20:50 Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μια φορά ένα τέτοιο έκοβε βόλτες πάνω στο χέρι μου. Ήμασταν στην παραλία κι έτσι το πλάκωσα στα χαλίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο VAGGKALL1: #80 25-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Ναι, είδες; Λες "ωχ, κι αν με τσιμήσει;" Αν είσαι έξω, ΜΗΝ κουνιέσαι, τα περισσότερα έντομα και ειδικά οι σφήκες νομίζω πως ελκύονται από την κίνηση. Αν είσαι μέσα... Fire! Click για ανάπτυξη... βασικα νομιζω οτι τρομαζουν με τις αποτομες κινησεις.... μια φορα περνουσα απο ενα δρομακι γεματο μελισσες(πρεπει να υπηρχε μελισσι κοντα) μεχρι να φυγω απο το δρομακι κουνιωμουν σε slow mossion , τυφλα να εχει το matrix Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.