Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:44 Η Λιβία Αυγούστα: #361 03-01-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: για γαμώ είναι αλλά τέσπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: και συ αυτο βλεπεις ρε κουφαλα? Παντως και η μανα μου σχολιασε για το οτι δε μοιαζει για 15 και για τα βαμμένα μαλλια Παντως πλακα εχει ο πιτσιρικας...και μια απο την παρεα ειναι πολυ ωραια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Βάλτε ΑLPHA να δείτε. Σ' αυτην την εκπομπή με τα μαγειρέματα. 15 χρονών σκατό και είναι σαν 22άρα. Σ' αυτό το επεισόδιο πιο νορμάλ είναι. Δείτε το επεισόδιο που έδειξε στις 31/12 και θα πάθετε σοκ!!! Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά,μήπως είστε λίγο υπερβολικοί;Και γω το είδα το σημερινό επεισόδιο και μια χαρά μου φάνηκαν οι κοπελίτσες.Μακάρι το όλο πρόβλημα να άρχιζε και να τελείωνε στα βαμμένα μαλλιά. Όσο για τα κορίτσια με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά δε νομίζω ότι αποτελούν την πλειοψηφία.Απλώς,όπως είχε πει παλαιότερα ο Κραουλι,όσο εμείς μεγαλώνουμε,τόσο λιγοστεύουν οι επαφές μας με άτομα της συγκεκριμένης ηλικίας,και κατά συνέπεια αναγαγουμε μεμονωμένα περιστατικά στο γενικό κανόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:47 Ο tomi_77 έγραψε: #362 03-01-13 00:47 και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:54 Η Λιβία Αυγούστα: #363 03-01-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tomi_77: και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Click για ανάπτυξη... Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:59 Ο tomi_77 έγραψε: #364 03-01-13 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... ναι ενταξει με την εννοια οτι μεγαλοδειχνουν ενω οτι δεν μοιαζουν εμφανισιακα οτι ειναι 15 και 16..!! Εγω π.χ. το παιδι με γενια που ελεγε οτι ηταν 17 αν δεν το εβλεπα θα ελεγα οτι ειναι κανενας φοιτητης πανω απο 20...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:27 Ο chemysterious: #365 03-01-13 01:27 Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: για γαμώ είναι αλλά τέσπα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: και συ αυτο βλεπεις ρε κουφαλα? Παντως και η μανα μου σχολιασε για το οτι δε μοιαζει για 15 και για τα βαμμένα μαλλια Παντως πλακα εχει ο πιτσιρικας...και μια απο την παρεα ειναι πολυ ωραια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Βάλτε ΑLPHA να δείτε. Σ' αυτην την εκπομπή με τα μαγειρέματα. 15 χρονών σκατό και είναι σαν 22άρα. Σ' αυτό το επεισόδιο πιο νορμάλ είναι. Δείτε το επεισόδιο που έδειξε στις 31/12 και θα πάθετε σοκ!!! Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά,μήπως είστε λίγο υπερβολικοί;Και γω το είδα το σημερινό επεισόδιο και μια χαρά μου φάνηκαν οι κοπελίτσες.Μακάρι το όλο πρόβλημα να άρχιζε και να τελείωνε στα βαμμένα μαλλιά. Όσο για τα κορίτσια με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά δε νομίζω ότι αποτελούν την πλειοψηφία.Απλώς,όπως είχε πει παλαιότερα ο Κραουλι,όσο εμείς μεγαλώνουμε,τόσο λιγοστεύουν οι επαφές μας με άτομα της συγκεκριμένης ηλικίας,και κατά συνέπεια αναγαγουμε μεμονωμένα περιστατικά στο γενικό κανόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:47 Ο tomi_77 έγραψε: #362 03-01-13 00:47 και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:54 Η Λιβία Αυγούστα: #363 03-01-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tomi_77: και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Click για ανάπτυξη... Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:59 Ο tomi_77 έγραψε: #364 03-01-13 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... ναι ενταξει με την εννοια οτι μεγαλοδειχνουν ενω οτι δεν μοιαζουν εμφανισιακα οτι ειναι 15 και 16..!! Εγω π.χ. το παιδι με γενια που ελεγε οτι ηταν 17 αν δεν το εβλεπα θα ελεγα οτι ειναι κανενας φοιτητης πανω απο 20...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:27 Ο chemysterious: #365 03-01-13 01:27 Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λιβία Αυγούστα Δραστήριο μέλος Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:54 Η Λιβία Αυγούστα: #363 03-01-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από tomi_77: και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Click για ανάπτυξη... Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:59 Ο tomi_77 έγραψε: #364 03-01-13 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... ναι ενταξει με την εννοια οτι μεγαλοδειχνουν ενω οτι δεν μοιαζουν εμφανισιακα οτι ειναι 15 και 16..!! Εγω π.χ. το παιδι με γενια που ελεγε οτι ηταν 17 αν δεν το εβλεπα θα ελεγα οτι ειναι κανενας φοιτητης πανω απο 20...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:27 Ο chemysterious: #365 03-01-13 01:27 Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tomi_77: και απο τα 5 παιδια παντως που εβλεπα εγω σημερα κανενα δεν μου φανηκε αναλογο της ηλικιας του, σαν ολα να μεγαλοεδειχναν, με εξαιρεση εκεινο το μικροκαμωμενο παιδακι που εδειχνε οτι ειναι 15 ετων, ενω αν δεν το εβλεπα ανετα θα το ελεγα κατω απο 10. Click για ανάπτυξη... Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tomi_77 Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 00:59 Ο tomi_77 έγραψε: #364 03-01-13 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... ναι ενταξει με την εννοια οτι μεγαλοδειχνουν ενω οτι δεν μοιαζουν εμφανισιακα οτι ειναι 15 και 16..!! Εγω π.χ. το παιδι με γενια που ελεγε οτι ηταν 17 αν δεν το εβλεπα θα ελεγα οτι ειναι κανενας φοιτητης πανω απο 20...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:27 Ο chemysterious: #365 03-01-13 01:27 Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λιβία Αυγούστα: Ε,για το ότι μεγαλοδειχνουν δεν μπορούν να κάνουν και κάτι,εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... ναι ενταξει με την εννοια οτι μεγαλοδειχνουν ενω οτι δεν μοιαζουν εμφανισιακα οτι ειναι 15 και 16..!! Εγω π.χ. το παιδι με γενια που ελεγε οτι ηταν 17 αν δεν το εβλεπα θα ελεγα οτι ειναι κανενας φοιτητης πανω απο 20...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:27 Ο chemysterious: #365 03-01-13 01:27 Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε, όλες αυτές είναι κόρες κάποιου. Δεν βρήκα κάτι εξυπνοτερο να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑNι Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 01:58 Η ΑNι έγραψε: #366 03-01-13 01:58 οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι γονεις δεν νοιαζονται πλεον και παρατανε τα παιδια τους στο ελεος του θεου.....βεβαια αυτο γινεται απο ηλικιες 13 χρονων και η συνεχεια τους στο λυκειο..καλυτερα να μην αναφερθει κατα τη γνωμη μου ποτα κ.τ.λ θα πρεπει να δινουν ανω των 16 (φαινεται πως εγω βλεπω πολλα παρισσοτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 03:23 Ο papas έγραψε: #367 03-01-13 03:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12:23 Η Queen of Hearts: #368 03-01-13 12:23 οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee ndjdjs floydiantree Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οποτε βλεπω αυτο το επεισοδιο, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 14:02 Η Deutsch... Lover: #369 03-01-13 14:02 Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 22:36 Η Gate4 έγραψε: #370 03-01-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αυτο συμμαινει 2 πραγματα: 1. οι γονεις τους δεν τους δωσανε την σωστη ανατροφη 2. Θα μπεξουν ασχημα εχουμε κι εμεις μια τετοια στο σχολειο.... Την ειδα ενα βραδυ με την παρα της ντυμενη με μαυρα βαμμενη λες και ηταν καμια 50αρα και ηθελε να κρυψει τα σημαδια του χρονου και να βεςι γκομενο.... Αν οι γονεις δεν ντρεπονται για τα παιδια τους ποιος θα ντραπει εγω κι εσυ; Ας νοιαστουν πρωτα απο το σπιτι τους... Ας δουν το μελλον των παιδιων τους! Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι λίγο απόλυτη; Δηλαδή όποια κοπέλα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τους έχουν δώσει κακή ανατροφή ή να μπλέξουν; γενικεύεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.