Άποψη για Ιατρική Λάρισας και Ιωαννίνων

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
ναι ε ..? δεν παμε καλα... τι μαθηματα εχεται εκει και θελετε και να μου βγαλετε και την χολη.. μυθιστορηματα της Κριστι... μαθημα που διαβαζεται στο σπιτι δεν ειναι μαθημα..ειναι λογαριασμος της δεη

Από ότι έχω ακούσει κάποιοι ορισμένες μέρες δεν πάνε αμφιθέατρο οπότε διαβάζουν από εκεί τις διαφάνειες , είναι οργανωμένα και εκεί ο καθηγητής τις ανεβάζει μετά την παράδοση .( με βάση όσα έχω ακούσει )
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Από ότι έχω ακούσει κάποιοι ορισμένες μέρες δεν πάνε αμφιθέατρο οπότε διαβάζουν από εκεί τις διαφάνειες , είναι οργανωμένα και εκεί ο καθηγητής τις ανεβάζει μετά την παράδοση .( με βάση όσα έχω ακούσει )
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει το σταματήσει το αμφιθέατρο γενικά , γιατί επηρεάζει τον βαθμό νομίζω αν δεν εμφανίζεται καθόλου στις διαλέξεις.

Vasiliis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
μαθημα που διαβαζεται στο σπιτι δεν ειναι μαθημα..ειναι λογαριασμος της δεη
Ανάλογα το μάθημα, τη σχολή και το καθηγητή. Μπορείς να μην πατήσεις ούτε μια φορά και να αποκτήσεις καλύτερες γνώσεις από κάποιον που πατούσε συνέχεια(και καλύτερο βαθμό). Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε και την απόσταση σχολής - Σπιτιού,κατάσταση κτηρίου, ώρα μαθήματος και άλλους πολλούς παράγοντες που να κάνουν κάποιο άτομο να μην πηγαίνει