Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 124 μηνύματα.

ναι ε ..? δεν παμε καλα... τι μαθηματα εχεται εκει και θελετε και να μου βγαλετε και την χολη.. μυθιστορηματα της Κριστι... μαθημα που διαβαζεται στο σπιτι δεν ειναι μαθημα..ειναι λογαριασμος της δεη
Από ότι έχω ακούσει κάποιοι ορισμένες μέρες δεν πάνε αμφιθέατρο οπότε διαβάζουν από εκεί τις διαφάνειες , είναι οργανωμένα και εκεί ο καθηγητής τις ανεβάζει μετά την παράδοση .( με βάση όσα έχω ακούσει )
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει το σταματήσει το αμφιθέατρο γενικά , γιατί επηρεάζει τον βαθμό νομίζω αν δεν εμφανίζεται καθόλου στις διαλέξεις.Από ότι έχω ακούσει κάποιοι ορισμένες μέρες δεν πάνε αμφιθέατρο οπότε διαβάζουν από εκεί τις διαφάνειες , είναι οργανωμένα και εκεί ο καθηγητής τις ανεβάζει μετά την παράδοση .( με βάση όσα έχω ακούσει )
Vasiliis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Ανάλογα το μάθημα, τη σχολή και το καθηγητή. Μπορείς να μην πατήσεις ούτε μια φορά και να αποκτήσεις καλύτερες γνώσεις από κάποιον που πατούσε συνέχεια(και καλύτερο βαθμό). Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε και την απόσταση σχολής - Σπιτιού,κατάσταση κτηρίου, ώρα μαθήματος και άλλους πολλούς παράγοντες που να κάνουν κάποιο άτομο να μην πηγαίνειμαθημα που διαβαζεται στο σπιτι δεν ειναι μαθημα..ειναι λογαριασμος της δεη
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 853 μηνύματα.

Από μικρός έτσι ήταν, κυνηγούσε πάντα τους βαθμούς. Επίσης μου είπε ότι πριν τρία χρόνια ψηφίστηκε να επιλέγονται στην ειδικότητα αυτοί με τον καλύτερο βαθμό πρώτα. Επίσης επειδή κάνει Γερμανικά για να πάει Γερμανία, το πανεπιστήμιο που θέλει να πάει ζητάει πάνω από 8,5 βαθμό πτυχίο.Mammy nun, φιλική συμβουλή προς το γιο σου, μην κόβει μαθήματα που πέρασε με 5 ή 6, θα κουραστεί χωρίς λόγο και δεν θα κερδίσει τίποτα. Η μία κόρη μου έβγαλε 8,7 και η άλλη 7,8, τώρα έχουν τελειώσει η μία παιδιατρική και η άλλη παθολογία. Ούτε για το μεταπτυχιακό έπαιξε ρόλο ο βαθμός γιατί υπάρχουν τόσα πολλά μεταπτυχιακα και τους παίρνουν όλους. Ούτε για το αγροτικό έπαιξε ρόλο ο βαθμός παρά μόνο αν θέλουν κάποιοι το ίδιο χωριό προηγείται το άριστα. Ούτε για την εγγραφή στην ειδικότητα έπαιξε ρόλο ο βαθμός, γράφονται όλοι με σειρά που καθορίζεται με κλήρωση. Όλα αυτά για την Αθήνα
Xryssa
Νεοφερμένο μέλος
Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Ο νόμος αυτός πράγματι ψηφίστηκε αλλά λογω έντονων αντιδράσεων δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Στη Σκωτία που εργάζεται ή μία κόρη μου δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το βαθμό, μόνο το πλήρες βιογραφικό της ζήτησαν και την εμπειρία της. Στην Αυστρία που εργάζεται ή άλλη το ίδιο, συν πρόσφατο πτυχίο γερμανικών, δεν τους έκανε το c2 που ήταν προ 11 ετών και αναγκάστηκε να ξαναδώσει το β2 για να έχει να τους δείξει κάτι πρόσφατο. Όσο για τη Γερμανία που έχουν πάει συμφοιτητές τους, ξέρω ότι δεινοπαθησαν να περάσουν τη συνέντευξη σε δυσκολη ιατρική ορολογία, αλλά όχι άλλη προϋπόθεση. Όπως και να έχει μακάρι το παιδί σας να έχει όρεξη και να παίρνει υψηλή βαθμολογία, σίγουρα δεν πάει χαμένη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Xryssa
- Greg25
- Corfu kitty
- Anna1974
- Primary Care
- charmander
- thewitcher
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- sophiaa
- elinamav
- thenutritionist