Άποψη για Ιατρική Λάρισας και Ιωαννίνων

Panatha mono

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Σχετικά με τον μέσο όρο βαθμού πτυχίου σε Αλεξ/πόλη, Ιωάννινα και Λάρισα μπορείτε να μας πείτε; Φέτος πέρασα Ιατρική σε άλλη πόλη και σκέφτομαι για μετεγγραφή. Οι περισσότεροι στην Αλεξ/πολη ξέρω τελειώνουν στα 6 χρόνια. Εσάς η κόρης σας πως μετακινείται από τα Ιωάννινα ; Γενικά εγώ καλύτερα ακούω για Ιωάννινα πάρα για Λάρισα όσον αφορά το Πανεπιστήμιο.
Η μόνη εύκολη Ιατρική από αυτά που ακούωείναι η Αθήνα.Οι δυσκολότερες είναι της Πάτρας και της Κρήτης,πολύ κοντά των Ιωαννίνων και μετά είναι η Λάρισα και η Αλεξανδρούπολη.Αυτα μαθαίνω αυτά σας λέω.

user110908

Νεοφερμένο μέλος

Η user110908 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Η μόνη εύκολη Ιατρική από αυτά που ακούωείναι η Αθήνα.Οι δυσκολότερες είναι της Πάτρας και της Κρήτης,πολύ κοντά των Ιωαννίνων και μετά είναι η Λάρισα και η Αλεξανδρούπολη.Αυτα μαθαίνω αυτά σας λέω.
Αλήθεια;! Ιωάννινα και Αλεξ/πόλη έχουν παρόμοιο πρόγραμμα σπουδών. Κρήτη και Λάρισα ιδίως, έχουν δικά τους. Για Αθήνα το έχω ξανακούσει.

Xryssa

Νεοφερμένο μέλος

Η Xryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Εμείς είμαστε από Αθήνα και η κόρη μου στα Ιωάννινα πηγαινοέρχεται με το ΚΤΕΛ, τα αεροπορικά είναι πολύ ακριβά. Περίπου κάθε 1,5 μήνα τη βλέπουμε και στις 2 εξεταστικές πηγαίνω εγώ για κανένα δεκαήμερο για συμπαράσταση. Αν τα Ιωάννινα είναι πιο κοντά στον τόπο κατοικίας σου, αξίζει να την προτιμήσεις σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη. Για τη Λάρισα αυτό που ξέρω είναι ότι πολλά παιδιά Λαρισαίοι δηλώνουν Ιωάννινα για ιατρική και προτιμούν να πληρώνουν ενοίκιο στα Ιωάννινα από τη σχολή της πόλης τους. Αν μείνεις στην Αλεξανδρούπολη και είσαι από Αθήνα θα αναγκαστείς να πηγαινοέρχεσαι με αεροπλάνο, οποτε θα βλέπεις τους δικούς σου αραιότερα. Στα Ιωάννινα οι βαθμοί δεν μπαίνουν εύκολα, αλλά υπάρχει δίκαιη αλλά αυστηρη βαθμολόγηση. Αν είσαι από Αθήνα, θα σου πρότεινα για μεταγραφή πρώτα Πάτρα για να είσαι κοντά και μετά Ιωάννινα.
Καλή αρχή!

tan07

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
Εμείς είμαστε από Αθήνα και η κόρη μου στα Ιωάννινα πηγαινοέρχεται με το ΚΤΕΛ, τα αεροπορικά είναι πολύ ακριβά. Περίπου κάθε 1,5 μήνα τη βλέπουμε και στις 2 εξεταστικές πηγαίνω εγώ για κανένα δεκαήμερο για συμπαράσταση. Αν τα Ιωάννινα είναι πιο κοντά στον τόπο κατοικίας σου, αξίζει να την προτιμήσεις σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη. Για τη Λάρισα αυτό που ξέρω είναι ότι πολλά παιδιά Λαρισαίοι δηλώνουν Ιωάννινα για ιατρική και προτιμούν να πληρώνουν ενοίκιο στα Ιωάννινα από τη σχολή της πόλης τους. Αν μείνεις στην Αλεξανδρούπολη και είσαι από Αθήνα θα αναγκαστείς να πηγαινοέρχεσαι με αεροπλάνο, οποτε θα βλέπεις τους δικούς σου αραιότερα. Στα Ιωάννινα οι βαθμοί δεν μπαίνουν εύκολα, αλλά υπάρχει δίκαιη αλλά αυστηρη βαθμολόγηση. Αν είσαι από Αθήνα, θα σου πρότεινα για μεταγραφή πρώτα Πάτρα για να είσαι κοντά και μετά Ιωάννινα.
Καλή αρχή!
Ναι, δήλωσε Ιωάννινα. Εχει ωραια ιατρική

Χρήστες Βρείτε παρόμοια