SOS
Δεν εγκρίθηκε η μεταγγραφη μου για Αθήνα δυστυχώς, παρότι την είχα σχεδόν "σίγουρη ".. και το ερώτημα μου είναι: Αξίζει να πάω 4 χρόνια σε μια άλλη πόλη, μακριά από το σπίτι, για μια σχολή που δε με ενθουσιάζει και τόσο, (παιδαγωγικο), ξοδεύοντας τους γονείς σε νοίκι, ρεύμα κτλπ ή να δώσω Τρίτη φορά πανελληνιες, γνωρίζοντας πως έχω ήδη δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες και έχω κάποια χρήματα στην ακρη;(οι επόμενες πανελλαδικές είναι σε 7 μήνες).
Υ.Γ. 1 αυτό που με "χαλαει" στο παιδαγωγικο, είναι ότι είμαι παιδί που έδωσα από υγείας, και πάντα ήθελα να σπουδασω κάτι με θετικές επιστήμες κτλπ, καθώς το αγαπω πολυ. Τώρα το πως βρέθηκα στο παιδαγωγικο, είναι μεγαλη ιστορία..
Υ.Γ . Είναι πολύ αργτά να ξεκινήσω προετοιμασία για τις εξετάσεις; Πέρυσι έβγαλα 15.300 . Τι γνώμη έχετε για την Τρίτη φορά πανελληνιες;