Πιθανά μου φαίνονται ο Δαρείος (τελευταία φορά 2005) και το όνειρο στο κύμα (2006). Ακόμα πιο πιθανά όμως τα αντικλείδια και οι προσφυγικοί συνοικισμοί που δεν έπεσαν ποτέ.
Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να πεσει Δημουλά για τους γνωστούς λόγους, αμάρτημα γιατί έπεσε πέρσι και κρητικός (2011 και 2013). Η μελαγχολία έπεσε το 2012.. Και αν θέλουν να βάλουν Καβάφη πιο λογικό ειναι να πέσει Δαρείος. Το ίδιο και με του Κεμάλ το σπίτι (2010), που αν ειναι να μπει Ιωάννου θα μπουν προσφυγικοί.
Ο ελεγκτής αν και δεν έπεσε πολύ πρόσφατα (2009) ειναι μικρό ποιηματάκι με συγκεκριμένες ερωτήσεις οι οποίες και μπήκαν..
Φυσικά κανεις δεν ξέρει τι θα βάλουν τελικά.. Οπότε εμείς τα διαβάζουμε όλα. Οι "προφητειες" χρησιμεύουν κυρίως για την τελευταία επανάληψη και για όποιον θέλει να ρισκάρει.
Καλό διάβασμα