[06/12/2010] Πήγατε στην πορεία;

miro2

Δραστήριο μέλος

Η miro2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Σήμερα στα πανεπιστήμια κυριαρχεί η διδακτορία των αριστερών παρατάξεων και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στις φοιτητικές εκλογές συνεχώς βγαίνει η ΔΑΠ δεν βλέπω καμιά αντίδραση. Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα είναι οι εκλογές και στο χώρο των πανεπιστημίων και γενικότερα στην πολιτεία. Εφόσον η πλειοψηφία ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει με ποια λογική η μειοψηφία θέλει να επιβάλει αυτό που θέλει με πορείες.

Ο κόσμος να μάθει να διαχειρίζεται σωστά την ψήφο του γιατί αυτός είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση.

Ένας τρόπος υπάρχει για αλλαγή ψηφίστε σωστά.


δε 8α μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...αυτη ειναι η ουσια....να μα8ουμε επιτελους να ψηφιζουμε σωστα σαν λαος...φτανει πια ο δικομματισμος...τους φαγαμε στη μαπα δεκαετιες, τι περιμενουμε ακομα?

παντως μου κανει εντυπωση η εαακ...δεν ειχα ιδεα οτι ηταν πασοκοσκυλα...ωσπου πριν απο λιγες μερες μιλουσα με ενα εαακιτη και του ειπα οτι εγω κοιμαμαι ησυχη τα βραδια μετα την ψηφο μου, και με την απαντηση του καταλαβα οτι ψηφιζει πασοκ...καλα πως ειναι δυνατον να χτυπιουνται(οπως στη συνελευση, αυτος ο ιδιος διαμαρτυροταν)για τα μετρα της κυβερνησης και τα σχεδια της κατα της παιδειας ενω...η κυβερνηση και αυτο που ψηφιζουν ταυτιζονται?οεο?:hmm:στο δικο μου το κεφαλι αυτο δε χωραει...:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
Μπορούμε να το πάμε ή the hard way με το θεωρητικό part για το αν τα γεγονότα πρέπει να εξετάζονται ανεξάρτητα των αιτιών τους ή the easy way που απλώς θα σου ζητήσω να μου δείξεις επίσημες ανακοινώσεις από ΑΚ, ΕΣΕ, Ροσινάντε, εφημερίδα Δράση κλπ που υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις.Either way,you play on my field,so be careful,γιατί είμαι πιο εξοικιωμένος. :)

:eek:Δεν ήξετα ότι υπήρχαν τόσα πολλά αναρχικά περιοδικά/εφημερίδες :eek:

Βαικά όποιος διαβάσει indymedia και τα σχόλια των "επασαστατών" βγάζει τα συμπερασματά του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,510 μηνύματα.
Γενικές Συνελεύσεις πορείες: Σε γενικές συνελεύσεις και σε πορείες πήγαινα μέχρι και το εαρινό του 2008. Τότε ΠΚΣ και ΕΑΑΚ κατέβαιναν με κοινά πλαίσια και έκλειναν όλες τις σχολές "Όταν λέω όλες όλες εκτός από την Θεολογική και όχι σαν τώρα". Εκτός από την θεολογική όλες οι σχολές ήταν υπό κατάληψη. Τότε είχα πιστέψει το παραμυθάκι καταλήψεις και πορείες. Είχαμε καταλήψεις από τα Χριστούγεννα μέχρι το Πάσχα με πορεία κάθε Πέμπτη. Μέτα το Πάσχα η ΠΚΣ παίρνοντας εντολές από ΚΚΕ για να εξυπηρετήσει τη νέα δημοκρατία έσπασε το κοινό πλαίσιο και αυτομάτως άνοιξαν οι σχολές. Τα ΕΑΑΚ ακολούθησαν μια εβδομάδα αργότερα με την πρόφαση ότι θα χαθεί το εξάμηνο. Δεν μας ενδιαφέρει να χαθεί το εξάμηνο ούτε το εξάμηνο. Ο απλός φοιτητής ακολουθούσε τις αριστερές παρατάξεις και ήθελε να συνεχίσει μέχρι τέλους. Αποδείχθηκε έμμεσα ότι οι καταλήψεις και οι πορείες είναι υποκεινούμενες από αριστερές παρατάξεις και συνδικάτα. Τότε και εγώ και οι υπόλοιποι μη κομματικοποιημένοι φοιτητές νιώσαμε σαν πρόβατα. Κάποιοι μας κοροιδεύσανε και χτίσανε τις πολιτικές τους καριέρες στην πλάτημας. Αυτό ήταν ο περίφημος νόμος - πλαίσιο πέρασε.

Την επόμενη χρονιά δεν κάναμε το ίδιο λάθος. Έγινε το περιστατικό με τον Γρηγορόπουλο και τα πανεπιστήμια έμειναν κλειστά μόνο 2 - 3 εβδομάδες. Ο απλός φοιτητής έχοντας νωπές τις μνήμες του από το ξεπούλημα του αγώνα στο εαρινό εξάμηνο και μετά από μια διπλή- (τριπλή σε ορισμένους) εξεταστική πήγαινε στις συνελεύσειςκαι άνοιγε τις σχολές με ανεξάρτητα πλαίσια. Τώρα μπήκε η νέα γενιά στα πανεπίστημια που δεν έχει μνήμες από το εαρινό του 2008 και κάνουν το ίδιο λάθος που κάναμε εμείς.

Σήμερα στα πανεπιστήμια κυριαρχεί η διδακτορία των αριστερών παρατάξεων και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.(κανείς; ) Στις φοιτητικές εκλογές συνεχώς βγαίνει η ΔΑΠ δεν βλέπω καμιά αντίδραση. Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα είναι οι εκλογές και στο χώρο των πανεπιστημίων και γενικότερα στην πολιτεία. Εφόσον η πλειοψηφία ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει με ποια λογική η μειοψηφία θέλει να επιβάλει αυτό που θέλει με πορείες.

Πως να μην πηγαίνουν ελάχιστοι στις συνελεύσεις αν περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να βγει απόφαση για το μεταναστευτικό και για την καλυτέρευση των συνθήκων ζωής φυλακισμένων της 17Ν αντί για λύσεις ζητημάτων της σχολής. Αν είναι να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις καλύτερα η απουσία γιατί η συμμετοχή σημαίνει συνενοχή.

Άσυλο: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άσυλο στο πανεπιστήμιο έχουμε αριστερή αναρχοχούντα. Απόδειξη ότι η νεολαία του ΛΑΟΣ δεν μπορεί να φτιάξει φοιτητική παράταξη. (https://el.wikipedia.org/wiki/Φ.Ο.Σ.) Άσυλο είναι να επιτρέπεις να ακουστεί και η πιο ακραία άποψη ακόμα και της Χρυσής αυγής. Τώρα το άσυλο έχει γίνει καταφύγιο των αναρχικών με τις μολότοφ. Κατάργηση ε΄δω και τώρα..... (ώστε τι...; )

ΔΑΠ και ΠΑΣΠ: Συμφωνώ βγάζουν σημειώσεις (σιγά τις σημειώσεις τις καλές τις κρατάνε για τον εαυτό τους και διοργανώνουν μπουζούκια, αράχωβα, μύκονο. Αλλά οι εκλογές είναι κρυφές. Τα δωράκια δεν είναι η αιτία να βγαίνουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ.

Λίστα συγγραμάτων: Αυτό μας έλεγαν ΠΚΣ ΕΑΑΚ. Ότι θα αγοράζουμε τα βιβλία μας και αν θέλουμε να τα διαβάσουμε τζάμπα ο μόνος τρόπος ήταν η βιβλιοθήκη. Δεν κατάλαβα λάθος αυτά έλεγαν.

Πορείες: Οι πορείες ειναι το σημείο συνάντηση των αριστερών κομματόσκυλων. Ανεξάρτητοι είναι ελάχιστοι και από φοιτητές κυρίως περίεργοι προτοετεις. Πως εμείς οι ανεξάρτητοι συχνάζουμε στις καφετέρειες. Αυτοί συχνάζουν σε πορείες.

Με άλλα λόγια λες στον κόσμο να κοιτάει τον κ*λο του και στ'αρχ*δια του για τα κοινά Δεν είπα αυτό. (" Καθίστε και διαβάστε και αφήστε τις πορείες γιατί οι αριστερές παρατάξεις τις έχουν απαξιώσει και κανένας δεν τις λαμβάνει σοβαρά.") Ο κόσμος να μάθει να διαχειρίζεται σωστά την ψήφο του γιατί αυτός είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση. Πόσο πιο απλά μπορώ να το πω... Οι πορείες παλιά ήταν μέσο πίεσης τώρα δεν είναι τίποτα γιατί τις έχουν απαξιώσει οι αριστεροί. Ο απλός φοιτητής από το να προσπαθήσει να βρει το δίκιο του σε πορείες καλύτερο είναι να διαβάζει και να ψηφίσει σωστά την επόμενη εκλογική περίοδο.

καταλήψεις ως μέσο πίεσης Η ποιο αναποτελεσματική μέθοδος. Ο απλός φοιτητής χάνει την επαφή του με τη σχολή. (κατάληψη από το σπίτι δε γίνεται...:whistle:) Όταν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο οι σχολές ξανανοίγουν και οι φοιτηιτικό σύλλογος αδρανοποιείται. Τότε οι κυβερνήσεις μπορούν να περάσουν ότι νομοσχέδιο θέλουν. Ένας τρόπος υπάρχει για αλλαγή ψηφίστε σωστά. Αν δεν σε εκφράζει κανένα κόμμα κατέβασε δικό σου ή μη ψηφίζεις καθόλου. Αλλά στη δεύτερη δεν έχεις να μιλάς για πορείες και καταλήψεις γιατί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο που έχεις για να αλλλάξεις τα πράγματα τον πέταξες στα σκουπίδια. Συνοπτικά οι κινητοποιήσεις ανήκαν στο λαό αλλά τις απαξίωσαν οι αριστερές παρατάξεις.

ΠΚΣ: Κρυφονεοδημοκράτες είναι.... Με είπες απολιτίκ, της χειρότερης κατηγορίας αλλά εσύ δεν γνωρίζεις τα βασικά. (οπωσδήποτε, ειδικά ο καμένος ΚΝίτης που μπορεί να σου μιλάει για ώρες με πώρωση για Βελουχιώτη, Ζαχαριάδη, Λένιν κα είναι κρυφοΝΔ. Επίσης περιμένω να μου εξηγήσεις ακόμη γιατί τα ΕΑΑΚ χαρακτηρίζονται κρυφοπασόκ:whistle:) Πάντως οι ΚΚεδες είναι οι πιο πιστοί στο κόμμα τους (γι αυτό τους είπα τα μεγαλύτερα πρόβατα). Στη ΠΚΣ κανένας δεν μου είπε στις εκλογές ψήφισε εμένα αλλά ψήφισε ΚΚΕ. Το ΄ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
ΦΟΣ: https://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=673&Itemid=4 . Σε μερικές σχολές υπάρχει σε μερικές σχολές δεν αφήνουν να υπάρχει.

καταλήψεις: Στις καταλήψεις πηγαίνουν μόνο τα αριστερά κομματόσκυλα. Ο ανεξάρτητος φοιτητής αράζει σπίτι.

ΚΝΙΤΕΣ: Ο Κνίτης είναι πρόβατο... μιλάω για την ηγεσία του ΚΚΕ που ανεπίσημα προωθεί τη νέα δημοκρατία. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια κάνει αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ είτε αυτό είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση.Μην ξεχνάμε ότι το 1989 όταν η νέα δημοκρατία δεν είχε αυτοδυναμία υπήρχει πρακτικά συγκυβέρνηση ΝΔ - ΚΚΕ. Στα δύσκολα το ΚΚΕ στηρίξει ΝΔ. Όταν ο Σιμήτης είχε την δυνατότητα να λύσει το ασφαλιστικό το ΠΑΜΕ άρχισε τις κινητοποιήσεις. Τώρα με τις πορείες ζητάνε και τα ρέστα ενώ είναι συνηπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση.....

EAAK Tα ΕΑΑΚ ιδρύθηκαν από μεγαλοτέλεχος του ΠΑΣΟΚ και είχε αρχικά ως σκοπό να αντικαταστήσει τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Επίσης υπάρχουν φήμες ότι χρηματοδοτείται από παράγοντες του ΠΑΣΟΚ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,510 μηνύματα.
καταλήψεις: Στις καταλήψεις πηγαίνουν μόνο τα αριστερά κομματόσκυλα. Ο αδιάφορος φοιτητής αράζει σπίτι.

;)

...και μετά γκρινιάζει ότι χάνει το εξάμηνο.:clapping:


Ο ανεξάρτητος μπορεί και να στηρίζει οποιαδήποτε κίνηση. Πρέπει κάποια στιγμή η αδιαφορία να κρύβεται πίσω από την ταμπέλα της "ανεξαρτησίας".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
;)

...και μετά γκρινιάζει ότι χάνει το εξάμηνο.:clapping:


Ο ανεξάρτητος μπορεί και να στηρίζει οποιαδήποτε κίνηση. Πρέπει κάποια στιγμή η αδιαφορία να κρύβεται πίσω από την ταμπέλα της "ανεξαρτησίας".

To εξάμηνο δεν θα το χάσει γιατί θα υπάρχει πολιτικό κόστος. Ο αδιάφορος όπως λες φοιτητής γκρινιάζει γιατί θα χάσει το καλοκαίρι του....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,510 μηνύματα.
To εξάμηνο δεν θα το χάσει γιατί θα υπάρχει πολιτικό κόστος. Ο αδιάφορος όπως λες φοιτητής γκρινιάζει γιατί θα χάσει το καλοκαίρι του....

Δεν είναι και απόλυτο, η σχολή μου έχασε εξάμηνο το 2008 από κατάληψη και ακόμη πασχίζουν να τα διορθώσουν.
Εν πάση περιπτώσει, το ίδιο μου κάνει.
Ας χάσει το καλοκαίρι του. Πρόβλημά του αφού δεν τολμάει να υποστηρίξει τη θέση του. Γκρίνιες δε δέχομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
Συνεχίζεις να στηρίζεις και να αναπαράγεις την μαλακία περί αξιοκρατίας στις ψηφοφορίες των φοιτητικών συνελεύσεων; Μήπως θέλεις να μας πεις σε ποιο δόγμα στηρίζεται η αξιοκρατία τους; Μήπως να πούμε ότι η κατάληψη δημόσιας περιουσίας χωρίς επικύρωση από δικαστικό επιμελητή είναι παράνομη βάση Συντάγματος και Αστικού Κώδικα; Μήπως να πούμε ότι στο όνομα του ασύλου και της κάθε ποιητικής ονομασίας παύουν να ισχύουν όλοι οι νόμοι του Αστικού και Υπαλληλικού Κώδικα; Κοινώς κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς έλεγχο από πουθενά...Από άσυλο στην ελεύθερη σκέψη και άποψη έχει γίνει άσυλο στην ανομία, στην διαφθορά και στον συντεχνειακό νεποτισμό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

garch

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,510 μηνύματα.
Συνεχίζεις να στηρίζεις και να αναπαράγεις την μαλακία περί αξιοκρατίας στις ψηφοφορίες των φοιτητικών συνελεύσεων; Μήπως θέλεις να μας πεις σε ποιο δόγμα στηρίζεται η αξιοκρατία τους; Μήπως να πούμε ότι η κατάληψη δημόσιας περιουσίας χωρίς επικύρωση από δικαστικό επιμελητή είναι παράνομη βάση Συντάγματος και Αστικού Κώδικα; Μήπως να πούμε ότι στο όνομα του ασύλου και της κάθε ποιητικής ονομασίας παύουν να ισχύουν όλοι οι νόμοι του Αστικού και Υπαλληλικού Κώδικα; Κοινώς κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς έλεγχο από πουθενά...Από άσυλο στην ελεύθερη σκέψη και άποψη έχει γίνει άσυλο στην ανομία, στην διαφθορά και στον συντεχνειακό νεποτισμό!

Συνεχίζω να στηρίζω και να αναπαράγω τη μαλακία περί δυνητικής αξιοκρατίας στις ψηφοφορίες των φοιτητικών συνελεύσεων.:)
Και το κάνω γιατί έχω δει και τις δύο όψεις: και το μπουρδέλο που συνηθίζεται όπως ακούγεται να επικρατεί, και την ώριμη συζήτηση και κοινή διαμόρφωση πλαισίων.
Η δυνητική αυτή αξιοκρατία στηρίζεται στο ίδιο "δόγμα" που στηρίζονται και όλες οι δυτικές "δημοκρατίες": ότι ενήλικοι άνθρωποι με κριτική σκέψη μπορούν να συζητούν πολιτισμένα και να σχηματίζουν απόψεις και να τις υποστηρίζουν.

Θες να μου εξηγήσεις ποια σχέση συνδέει την αξιοκρατία στις γενικές συνελεύσεις με το κατά πόσο θεωρείται παράνομη η κατάληψη μιας σχολής;
Διαμαρτύρεσαι για κατάχρηση του θεσμού του ασύλου. Ναι, πιθανώς να συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις. Και; Τι θες να κάνω και μου το λες; Δε γνωρίζω και ποιο ακριβώς άρθρο του Συντάγματος ή ποιος νόμος υπερισχύει του άλλου για να στο αναλύσω, δεν είμαι νομικός. Άλλωστε είσαι off.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
:eek:Δεν ήξετα ότι υπήρχαν τόσα πολλά αναρχικά περιοδικά/εφημερίδες :eek:

Βαικά όποιος διαβάσει indymedia και τα σχόλια των "επασαστατών" βγάζει τα συμπερασματά του.

Αφού μόνος σου παραδέχεσαι ότι δεν έχεις ιδέα για τον χώρο μας (και σκέψου-αυτά που σου είπα ήταν τα πρώτα που μου 'ρθαν στο μυαλό-μπορώ χαλαρά να σου φέρω ένα σωρό ακόμα),πως μας κρίνεις?Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική,ίσα ίσα,τη θέλω.Αρκεί ο άλλος να έχει γνώση αυτού που κρίνει,να το έχει μελετήσει σε βάθος,να μην του ξεφεύγει τίποτα.

Το indymedia είναι ένας ελεύθερος χώρος που μπορεί να γράψει ο καθένας ανώνυμα.Μπορεί να γράψει ο κάθε πειραγμένος,ο κάθε βλάκας,ο κάθε κομπλεξικός,ο κάθε φασίστας,ο κάθε ασφαλίτης,ο καθένας.Και οι admins τρέχουν και δε φτάνουν να σβήνουν τα πιο καμένα posts που δημοσιεύονται.Το indymedia το ξέρει μέχρι και ο 5χρονος ξάδερφός μου.Αν είσαι μέσα στα πράγματα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης,αλλά μη μου το παρουσιάζεις και σαν την πεμπτουσία της αναρχίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
To indymedia λογοκρίνει άρα δεν το θεωρώ ελεύθερο χώρο... Ενώ δέχονται απαράδεκτα μηνύματα (π.χ. πως να δείρεις έναν μπάτσο) σβήνουν άλλα επειδή δηλώνουν ότι ΄είναι κατά των καταλήψεων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xdf21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο xdf21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 191 μηνύματα.
Το indymedia είναι ένας ελεύθερος χώρος που μπορεί να γράψει ο καθένας ανώνυμα.Μπορεί να γράψει ο κάθε πειραγμένος,ο κάθε βλάκας,ο κάθε κομπλεξικός,ο κάθε φασίστας,ο κάθε ασφαλίτης,ο καθένας.Και οι admins τρέχουν και δε φτάνουν να σβήνουν τα πιο καμένα posts που δημοσιεύονται.Το indymedia το ξέρει μέχρι και ο 5χρονος ξάδερφός μου.Αν είσαι μέσα στα πράγματα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης,αλλά μη μου το παρουσιάζεις και σαν την πεμπτουσία της αναρχίας.
Oσο και αν δεν σ 'αρεσει,
το ιντιμυντια και ο αντιεξουσιαστικος χωρος ειναι σημερα αξιοι συνεχιστες του φασισμου.
Αυτο φαινεται τοσο απο τις πρακτικες τους, οσο και απο την "δημοκρατικοτητα" που δειχνουν σε αποψεις που δεν τους αρεσουν...

Το θεμα ειναι οτι δυστυχως, ενω βαση ποινικου δικαιου το ιντυμιντια θα επρεπε να ειχε κλεισει προ πολλου,
παρολαυτά απολαμβανει την ασυλια απο πλευρας του κρατους που μονο υποπτη μπορει να ειναι...


Και Mr. Crowley...
εισαι 18 χρονων και με πολλους που μιλας στο φορουμ εχουν πολυ περισσοτερα χρονια απο σενα και βρισκονται στο πτυχιο ή εχουν τελειωσει μεταπτυχιακα.
Με λιγα λογια υπαρχουν πολυ πιο μορφωμενοι και ωριμοι ανθρωποι εδω που σου γραφουν την αποψη τους, την οποια εσυ προφανως αγνοεις νομιζοντας οτι εισαι ο κατοχος καποιας "μοναδικης αληθειας"
Εκτος αν πιστευεις οτι ολοι οι αλλοι που σου μιλανε ειναι ζωα που δεν ξερουν τι λενε και εσυ εισαι ο μονος "ενταξη"

Περιμενε να μεγαλωσεις λιγο ακομα, να βγεις για δουλεια, να ψηθεις λιγο στην ζωη, και μετα ελα να τα ξαναπουμε...
ανωφελο βεβαια γιατι μεχρι τοτε θα εχεις αλλαξει σιγουρα αποψεις...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
To indymedia λογοκρίνει άρα δεν το θεωρώ ελεύθερο χώρο... Ενώ δέχονται απαράδεκτα μηνύματα (π.χ. πως να δείρεις έναν μπάτσο) σβήνουν άλλα επειδή δηλώνουν ότι ΄είναι κατά των καταλήψεων.

Dude,βγαίνεις off.Σημασία δεν έχει να κρίνουμε το indymedia,αλλά το ότι πέταξες πατάτα σχετικά μ'αυτό που είπες για τους αναρχικούς.Το indymedia δεν είναι επίσημος εκπρόσωπος κανενός αναρχικού.

Oσο και αν δεν σ 'αρεσει,
το ιντιμυντια και ο αντιεξουσιαστικος χωρος ειναι σημερα αξιοι συνεχιστες του φασισμου.
Αυτο φαινεται τοσο απο τις πρακτικες τους, οσο και απο την "δημοκρατικοτητα" που δειχνουν σε αποψεις που δεν τους αρεσουν...
Το θεμα ειναι οτι δυστυχως, ενω βαση ποινικου δικαιου το ιντυμιντια θα επρεπε να ειχε κλεισει προ πολλου,
παρολαυτά απολαμβανει την ασυλια απο πλευρας του κρατους που μονο υποπτη μπορει να ειναι...

Ο αντιεξουσιαστικός χώρος δεν είναι κάτι το ενιαίο.Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχουν αυτόνομοι, κινήματα, οργανώσεις, αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι, φόρουμς, μπλογκς, ό,τι μπορείς να φανταστείς."Αντιεξουσιαστικός χώρος",θα πει το σύνολο των ανθρώπων που θεωρούν τους εαυτούς τους αντιεξουσιαστές.Δεν είναι οργάνωση,για να την κρίνεις σαν σύνολο,δεν είναι κάτι το ενιαίο.
Όσο για την καραμέλα περί Indymedia,πολύ θα ήθελα να δω αποδείξεις για όλες αυτές τις κατηγορίες.Στο indymedia μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι μαλακία του κατέβει.Οι admins,έχουν το δύσκολο έργο να πρέπει να συμμαζέψουν αυτό το χάλι.Ίσα ίσα,τα πολύ ακραία posts απομακρύνονται (π.χ. θυμάμαι χαρακτηριστικά που κάποιοι κάφροι είχαν ανεβάσει ένα θέμα που κορόιδευαν έναν νεκρό αστυνομικό και μετά από λίγο σβήστηκε).

Και Mr. Crowley...
εισαι 18 χρονων και με πολλους που μιλας στο φορουμ εχουν πολυ περισσοτερα χρονια απο σενα και βρισκονται στο πτυχιο ή εχουν τελειωσει μεταπτυχιακα.
Με λιγα λογια υπαρχουν πολυ πιο μορφωμενοι και ωριμοι ανθρωποι εδω που σου γραφουν την αποψη τους, την οποια εσυ προφανως αγνοεις νομιζοντας οτι εισαι ο κατοχος καποιας "μοναδικης αληθειας"
Εκτος αν πιστευεις οτι ολοι οι αλλοι που σου μιλανε ειναι ζωα που δεν ξερουν τι λενε και εσυ εισαι ο μονος "ενταξη"

Περιμενε να μεγαλωσεις λιγο ακομα, να βγεις για δουλεια, να ψηθεις λιγο στην ζωη, και μετα ελα να τα ξαναπουμε...
ανωφελο βεβαια γιατι μεχρι τοτε θα εχεις αλλαξει σιγουρα αποψεις...

By any means,σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με "απόλυτες και μοναδικές αλήθειες" και λοιπά μεταφυσικά stuff.Θέλω να δω βέβαια πόσο ακόμα θα αντέξω αυτόν τον βιασμό της μαθηματικής λογικής για χάρη της κοινής.Please,be my guest,και εξήγησέ μου πως η γνώση είναι συνάρτηση της ηλικίας,και μόλις μου δώσεις την απόδειξη,θα πάω να μιλήσω με τη γιαγιά μου που μετά βίας τέλειωσε το δημοτικό σχετικά με clathrin mediated endocyttosis.Διότι ελλείψει αποδείξεων,I think it's safe to say ότι η γνώση είναι ανεξάρτητη της ηλικίας.Ένα απλό παράδειγμα,περνάω 8 χρόνια ένα 10χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού,αλλά δεδομένου ότι δεν αντέχω να δω ποδόσφαιρο πάνω από 3 λεπτά,αυτό ως οπαδός θα έχει χαλαρά τις 1000πλάσιες γνώσεις στο αντικείμενο από εμένα.Same,όσα μεταπτυχιακά και αν έχει ο άλλος,όταν του μιλάω για Μπακούνιν και νομίζει ότι ήταν Ρώσος χορευτής στο καλλιτεχνικό πατινάζ και όταν του λέω για Στίρνερ νομίζει ότι είναι φίρμα με ραπτομηχανές,τότε πάνω στο θέμα έχει άγνοια.Και όχι,ούτε κατά διάνοια δεν υποστηρίζω ότι αναρχικό σε κάνουν τα βιβλία,αλλά πέντε στοιχειώδη πράγματα να τα 'χεις έστω ακουστά,αλλιώς πες μας ότι είσαι noob να τελειώνει η ιστορία.
...και φυσικά θέλω και απόδειξη σχετικά με το ότι σίγουρα θα έχω αλλάξει απόψεις.Και ναι,αν αυτή η απόδειξη δε βασίζεται σε αυστηρές λογικές συνεπαγωγές που υπακουούν στον μαθηματικό φορμαλισμό,simply don't bother to answer.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα έχεις αναθεωρήσει τελείως τις απόψεις σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Trolletarian

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,265 μηνύματα.
πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα έχεις αναθεωρήσει τελείως τις απόψεις σου.

να γίνουν σαν τις δικές σου για παράδειγμα.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα έχεις αναθεωρήσει τελείως τις απόψεις σου.

Ατσάλινα επιχειρήματα μιλάμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,102 μηνύματα.
Δεν είναι επιχείρημα. Συμφωνώ με αυτά που είπες πιο πάνω περί γνώσης αλλά στην ζωή αυτό που μετράει πιο δεν είναι η γνώση αλλά η πρακτική η εμπειρία και οι γνωριμίες.

όταν στο μέλλον κάνεις αγροτικό ασυνείδητα θα δεχτείς τα δωράκια από τις φαρμακευτικές.... και τότε θα ακυρώσεις τον εαυτό σου γιατί θα έχεις μπει στο καπιταλιστικό σύστημα.

Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει ο χρόνος θα δείξει.

Δε ξέρω σε ποιον ανήκει το ιντιμιντια ξέρω ότι γράφουν αναρχικοί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,046 μηνύματα.
Δεν είναι επιχείρημα. Συμφωνώ με αυτά που είπες πιο πάνω περί γνώσης αλλά στην ζωή αυτό που μετράει πιο δεν είναι η γνώση αλλά η πρακτική η εμπειρία και οι γνωριμίες.

όταν στο μέλλον κάνεις αγροτικό ασυνείδητα θα δεχτείς τα δωράκια από τις φαρμακευτικές.... και τότε θα ακυρώσεις τον εαυτό σου γιατί θα έχεις μπει στο καπιταλιστικό σύστημα.

Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει ο χρόνος θα δείξει.

Well,και ο (ομοφοβικός και ολοκληρωτιστής) Ernesto,γιατρός ήταν.Αλλά aside that,I recognize having a lot of possibilities becoming a sellout,αλλά αυτό δε σημαίνει και αλλαγή θεωρητικού υποβάθρου,ιδιαίτερα αν είναι συμπαγώς θεμελιωμένο.Κλασσικό παράδειγμα sellout αναρχικού ο χαρακτήρας που περιγράφεται στο βιβλίο "Ο αναρχικός τραπεζίτης" του Πεσσόα.Aside that too,το τι κάνω εγώ είναι τελείως εκτός θέματος.Just admitt it,πάνω στο θέμα της αναρχίας δεν έχεις γνώσεις,οπότε in an open conversation με κάποιον που 'χει ασχοληθεί τρως ownage οπότε τώρα γυρνάς το θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xdf21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο xdf21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 191 μηνύματα.
Ο αντιεξουσιαστικός χώρος δεν είναι κάτι το ενιαίο.Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχουν αυτόνομοι, κινήματα, οργανώσεις, αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι, φόρουμς, μπλογκς, ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Να φανταστω μηπως και μπολικους ασφαλιτες?

Όσο για την καραμέλα περί Indymedia,πολύ θα ήθελα να δω αποδείξεις για όλες αυτές τις κατηγορίες.Στο indymedia μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι μαλακία του κατέβει.).
Δεν ειναι κατηγοριες. Ειναι γεγονοτα. Το ιντιμυντια στεγαζεται στον σερβερ του πολυτεχνειου(!!)
Οσο και αν σας φαινεται περιεργο οι "υπερεπαναστατες" στηνουν τα site τους σε κρατικους server...
Επισης το ιντυμιντια ξεκινησε παγκοσμια σαν δικτυο, με την χρηματοδοτηση του διασημου σαμπλουτου σιωνιστη Gerorge Soros.
Τυχαιο θα μου πειτε...


By any means,σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με "απόλυτες και μοναδικές αλήθειες" και λοιπά μεταφυσικά stuff.Θέλω να δω βέβαια πόσο ακόμα θα αντέξω αυτόν τον βιασμό της μαθηματικής λογικής για χάρη της κοινής.Please,be my guest,και εξήγησέ μου πως η γνώση είναι συνάρτηση της ηλικίας,και μόλις μου δώσεις την απόδειξη,θα πάω να μιλήσω με τη γιαγιά μου που μετά βίας τέλειωσε το δημοτικό σχετικά με clathrin mediated endocyttosis.Διότι ελλείψει αποδείξεων,I think it's safe to say ότι η γνώση είναι ανεξάρτητη της ηλικίας.
Ξαναλεω οτι με το μισο κειμενο στα Αγγλικα και το αλλο μισο στα ελληνικα δεν κανεις πιο "trendy" το γραπτο σου... Αντιθετως κουραζεις τον αναγνωστη.
Π.χ. αντι για "I think it's safe to say.." θα μποσουσες να πεις ανετα "πιστευω με ευκολια θα ελεγα.."
Δεν δειχνει περισσοτερη μορφωση η χρηση ξενογλωσων ορων, το αντιθετο...

Οσον αφορα την γνωση και την ηλικια, δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη συναρτηση, η πρωτη ομως προαπαιτει την δευτερη.

Οπως ειχε και πει και ενας μεγαλος Ελληνας φιλοσοφος :
"Ανοητος ειναι οποιος ειναι νεος και λεει πολλα, και οποιος ειναι μεγαλος και λεει λιγα.."
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hliass_1989

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο hliass_1989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Διάβασα πολλά από τα μηνύματα και μπορώ να πω πως με χαροποιεί η στάση των περισσότερων συνομίληκών μου (γύρω στα 20) επί του θέματος. Ναι στις πορείες αλλά και τις στάσεις εργασίας που αποσκοπούν στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και αντίστοιχα ΟΧΙ σε αυτές που προκαλούν φθορές ξένης περιουσίας άτομα που δεν έχουν δουλέψει λεπτό στη ζωή τους και ανεγκέφαλοι που θεωρούν ότι πετυχαίνουν κάτι αξιόλογο φορώντας μια κουκούλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top