Το τι ειναι ο καθενας το γνωριζει ο ιδιος... δεν θα σε χαρακτηρισω εγω..
Και αυτο που σου ειπα ηταν "crystal clear".
Θελεις δηλαδη να μας πεις οτι ο αντιεξουσιαστικος-αναρχικος χωρος δεν εχει ασφαλιτες-παρακρατικους??
οκ man, whatever you say

Εδω βεβαια ταιριαζει η παροιμια "ο κοσμος το χει τουμπανο και ο Μανωλιός κρυφο καμαρι"
Τι δεν καταλαβαίνεις όταν λέω "Αντιεξουσιαστικός χώρος θα πει το σύνολο των ανθρώπων που
θεωρούν τους εαυτούς τους αντιεξουσιαστές"?Οι ασφαλίτες/παρακρατικοί δε
θεωρούν τους εαυτούς τους αντιεξουσιαστές,
παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές.Seriously dude,μου φαίνεται δεν ξέρεις βασική ανάγνωση.Αυτός που
παριστάνει κάτι,δε
θεωρεί τον εαυτό του αυτό το κάτι,παίζει συνειδητά θέατρο.Και στο κάτω κάτω,wtf argument is that?Ναι,υπάρχουν ασφαλίτες,αλλά αυτό είναι υπέρ μου in a conversation,πολύ απλά διότι μπορώ να τους φορτώσω,αφού παραδέχεσαι την ύπαρξή τους,ότι κατηγορία μου προσάπτεις.Ένα απλό παράδειγμα,μου λες εσύ για μπάχαλα?οι ασφαλίτες και οι παρακρατικοί τα έκαναν,σου λέω εγώ.There,thank you.
#1 δεν εχει καμια σχεση το ιντιμυντια με τις σελιδες των υπολοιπων παραταξεων.

#2 v for vendeta ριξε μια ματια εδω --> stop-indymedia.blogspot.com θα σου λυθουν πολλες αποριες.
Οσον αφορα το ιστολογιο που παρεπεμψες στην δευτερη γραμμη, θα σου απαντησω με τον τιτλο του ιδιου του blog που παρεπεμψες.....
#1:Ναι,οι υπόλοιπες παρατάξεις διαχρονικά έχουν προκαλέσει άπειρα περισσότερο damage στα πανεπιστήμια απ'ότι το Indy.
#2:Το blog που σου έδειξα παρέθετε
στοιχεία.Εσύ μου παραθέτεις το γνωστό φασιστοκαραγκιοζοblog.
Σου ειπα, οτι η μια προαπαιτει την αλλη.
Με λιγα λογια η γνωση προαπαιτει την ηλικια.
Για παραδειγμα, δεν γινεται εσυ που εισαι στο ξεκινημα των σπουδων σου στην ιατρικη να ξερεις τοσα οσα ενας που εχει τελειωσει και εργαζεται σαν γιατρος.
Αναλογα εγω που ειμαι φοιτητης του Φυσικου, δεν μπορω να ξερω τοσα, οσα π.χ. ενας ερευνητης στο Cern.
Ναι και εγώ σου είπα ότι γι'αυτό σου τον ισχυρισμό,θέλω μια
απόδειξη,which,so far,you fail to present.Αυτό που κάνεις είναι απλώς να μας ξαναλές την αρχική θέση την οποία υποστηρίζεις.Στο παράδειγμά σου,η αιτία της περισσότερης γνώσης,δεν είναι η ηλικία,αλλά η
ενασχόληση.Άλλο πράγμα ο χρόνος ασχοληθήκαμε με κάτι και άλλο η ηλικία.Ο γιατρός δεν ξέρει περισσότερα από εμένα επειδή είναι μεγαλύτερος,αλλά επειδή έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερο με το αντικείμενο.Σου εξήγησα,ένα 10χρονο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο,ξέρει πολύ περισσότερα γι'αυτό από εμένα που το βαριέμαι αφάνταστα και ας είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος.Η ηλικία μας είναι ανεξάρτητη με τον χρόνο που έχουμε αφιερώσει στην ενασχόληση με ένα θέμα.Για παράδειγμα,ένας φοιτητής Ιατρικής που έφτασε 30 ετών και δεν έχει ανοίξει βιβλίο οπότε δεν έχει περάσει ακόμα ούτε τα μαθήματα του πρώτου έτους,ξέρει πολύ λιγότερα από έναν 25χρονο φοιτητή Ιατρικής που έχει πάρει το πτυχίο του.Μεγαλύτερη ηλικία,μικρότερος χρόνος ενασχόλησης,in that case,so simple.