Ναι αυτή η συνήθεια δεν πρέπει να μας σταματάει από το να πηγαίνουμε μπροστά.
Άμα ζούμε ακόμα με ανθρώπους που δεν μπορούν να κόψουν μερικές συνήθειες ειδικά όταν προσφέρουν τόσα αρνητικά δεν θα πάμε μπροστά.
Το εξώφυλλο είναι καλλιτεχνική προσέγγιση, και θα είναι εκεί σε μια οθόνη.
Η γραφή παλιά γινόταν σε πέτρα, μετά σε ένα μοναδικό βιβλίο και στο διάβασαν, τώρα έχουμε ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά και αυτή την φορά θα είναι και οικολογικό βήμα, βάζετε ένα γελοίο εμπόδιο μπροστά?
Μια ξερή άχαρη οθόνη σου προσφέρει την ίδια πνευματικά απόλαυση με ένα κομμάτι χαρτί, με ένα λίθο κλπ. Υλιστικά ναι, έχεις δίκιο. "Έλα να δεις την συλογή μου από 1000 βιβλία" όγκοοοοοοοοοοοοοοοοος από το να πεις "έλα να σου δείξω 2 γκίγκα πιντιεφ βιβλίων". Άλλα θα βάλετε την πείνα σας να καταλαμβάνεται όγκο με της υλικές σας κατάκτησης από κάτι τόσο χρήσιμο, που όχι μόνο θα σου δώσει άπειρο χώρο άλλα και θα μειώσει τόσο πολλά έξοδα.
Τα μισά βιβλία που αγοράζεις θα έπρεπε να τα έχεις τζάμπα, ναι. Βιβλίο που ο συγγραφέας είναι νεκρός και έχουν περάσει 70-100 χρόνια, μπορεί να το έχει σπίτι του δωρεάν. Αλλά εμείς πληρώνουμε αυτούς που τα εκτυπώνουν κλπ κλπ.
Ακόμα και στο pc μου, πολλά βιβλία τα κατεβάζω νόμιμα, δεν έχω καμία όρεξή να πληρώνω 30 ευρώ για 300 κωλόχαρτα.
ΥΓ: Ο Παππούς μου είχε 1200+ βιβλία, όταν γύρισε Ελλάδα δεν μπόρεσε να τα πάρει όλα, τώρα έχει κάπου στα 300 βιβλία τώρα, όλα τα άλλα τα έδωσε σε ορφανοτροφεία η Γιαγιά μου, θα προτιμούσα να τα είχα εδώ. Με αυτό το σύστημα, όχι μόνο θα παίρνεις μαζί σου όλα τα βιβλία σου, αλλά μπορείς ακόμα να πας ταξίδι με τρένο και να έχεις όλες τις πεζογραφίες του Σαίξπηρ σε ένα τετράδιο.