~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:32 Η ~Λένα~ έγραψε: #661 01-06-09 14:32 Οκ!! Ευχαριστω, τι θα εκανα χωρις εσενα ρε Πραουντ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η X-FILER έγραψε: #662 01-06-09 16:19 ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουαρντ στο δασος ηταν σαν να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η ~Λένα~ έγραψε: #663 01-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουσντ στο δασος ηταν σας να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η X-FILER έγραψε: #664 01-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Click για ανάπτυξη... οχι,μιλαω σοβαροτατα!! δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #665 01-06-09 16:57 Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ!! Ευχαριστω, τι θα εκανα χωρις εσενα ρε Πραουντ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η X-FILER έγραψε: #662 01-06-09 16:19 ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουαρντ στο δασος ηταν σαν να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η ~Λένα~ έγραψε: #663 01-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουσντ στο δασος ηταν σας να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η X-FILER έγραψε: #664 01-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Click για ανάπτυξη... οχι,μιλαω σοβαροτατα!! δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #665 01-06-09 16:57 Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουαρντ στο δασος ηταν σαν να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Η ~Λένα~ έγραψε: #663 01-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουσντ στο δασος ηταν σας να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η X-FILER έγραψε: #664 01-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Click για ανάπτυξη... οχι,μιλαω σοβαροτατα!! δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #665 01-06-09 16:57 Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!! παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουσντ στο δασος ηταν σας να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας! (να με φατε ολες μαζι ) Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η X-FILER έγραψε: #664 01-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Click για ανάπτυξη... οχι,μιλαω σοβαροτατα!! δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #665 01-06-09 16:57 Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει.. Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται... Click για ανάπτυξη... οχι,μιλαω σοβαροτατα!! δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 16:57 Η ~Λένα~ έγραψε: #665 01-06-09 16:57 Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πληγωνεις πολυ... Θελετε να βγαλουμε κανα τραγουδακι για το λυκοφως; Κανα αστειο ποιηματακι, κατι ξερω γω...Ακουω ιδεες!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:07 Η X-FILER έγραψε: #666 01-06-09 18:07 εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τα παω καλα με ποιηματα,αλα αυτη τη στιγμη ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 18:49 Η myrto.s έγραψε: #667 01-06-09 18:49 Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η ~Λένα~ έγραψε: #668 01-06-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... :p Βασικα, οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 19:39 Η X-FILER έγραψε: #669 01-06-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό… Click για ανάπτυξη... τι κανει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 21:14 Ο blacksheep: #670 01-06-09 21:14 καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα,μια αποψη ειπε μην τη φας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η myrto.s έγραψε: #671 02-06-09 09:29 Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ~Λένα~ έγραψε: #672 02-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή…. Click για ανάπτυξη... Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή. Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:37 Η myrto.s έγραψε: #673 02-06-09 12:37 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 12:44 Η vickaki-4: #674 02-06-09 12:44 Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... γιατι γραφεις ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:11 Η myrto.s έγραψε: #675 02-06-09 13:11 πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως έτσι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4 Δραστήριο μέλος Η BIKY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η vickaki-4: #676 02-06-09 13:18 πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως έτσι????? Click για ανάπτυξη... οχι οπως αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:31 Η ~Λένα~ έγραψε: #677 02-06-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της! Click για ανάπτυξη... Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 13:39 Η myrto.s έγραψε: #678 02-06-09 13:39 ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι, κριμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 17:41 Η X-FILER έγραψε: #679 02-06-09 17:41 ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ναι,κριμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:28 Η oLgA 19956: #680 02-06-09 20:28 Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά είναι τέλειο!!!!!!!!:no1: Εχω δει την ταινία !!!! Εχω διαβάσει και τα τρία βιβλία και είναι φοβερά!!! Διαβάστε τα οπωσδήποτε!!!!! Ειμαι σίγουρη 1000000% σίγουρη οτι δεν θα ξεκολάν απο τα χέρια σας !!!!!! Καλά αυτη η Mayer είναι φοβερή!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.