fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:10 Η fabulous έγραψε: #221 26-01-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Αχά. Και μόλις διάβασα και το πρώτο σου ποστ. Εγώ όταν την έβλεπα δεν δάκρυσα απλά είχα αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σε όλη την διάρκεια της ταινίας. Δεν ξέρω, είχε ΚΑΤΙ με άγγιξε πιο πολύ από ότι έχω δει μέχρι στιγμής. Ελπίζω το βιβλίο να είναι οτ ίδιο καλό με την ταινία, και καλύτερο αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ακριβώς αυτό. Αλλά δεν γινόταν να κρατήσω τα δάκρυά μου. Τα άφησα να κυλήσουν πανάθεμά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η !Βάλια! έγραψε: #222 26-01-09 22:24 Καλύτερα. Και στην τελική, σκοτάδι έχει στο σινεμά, ποιος θα σε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η X-FILER έγραψε: #223 27-01-09 16:01 στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #224 27-01-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:34 Η !Βάλια! έγραψε: #225 27-01-09 17:34 ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Αχά. Και μόλις διάβασα και το πρώτο σου ποστ. Εγώ όταν την έβλεπα δεν δάκρυσα απλά είχα αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σε όλη την διάρκεια της ταινίας. Δεν ξέρω, είχε ΚΑΤΙ με άγγιξε πιο πολύ από ότι έχω δει μέχρι στιγμής. Ελπίζω το βιβλίο να είναι οτ ίδιο καλό με την ταινία, και καλύτερο αν γίνεται Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ακριβώς αυτό. Αλλά δεν γινόταν να κρατήσω τα δάκρυά μου. Τα άφησα να κυλήσουν πανάθεμά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η !Βάλια! έγραψε: #222 26-01-09 22:24 Καλύτερα. Και στην τελική, σκοτάδι έχει στο σινεμά, ποιος θα σε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η X-FILER έγραψε: #223 27-01-09 16:01 στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #224 27-01-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:34 Η !Βάλια! έγραψε: #225 27-01-09 17:34 ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα. Και στην τελική, σκοτάδι έχει στο σινεμά, ποιος θα σε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η X-FILER έγραψε: #223 27-01-09 16:01 στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #224 27-01-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:34 Η !Βάλια! έγραψε: #225 27-01-09 17:34 ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 16:49 Η ~Λένα~ έγραψε: #224 27-01-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:34 Η !Βάλια! έγραψε: #225 27-01-09 17:34 ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: στο βιβλιο να δειτε κλαμμα.κια στα καλα καθουμενα,ε .δε νομιζω ομως να κλαψω με την ταινια.μπορει να τη δω το σαβ/κο σε μια φιλη μου Click για ανάπτυξη... ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 17:34 Η !Βάλια! έγραψε: #225 27-01-09 17:34 ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακριβως αυτο!και τωρα αμα κατσω αν σκεφτω τον εντουαρτ και τα αποφθεγματα του θα κλαψω, αν οχι θα βουρκωσω σιγουρα!ο τυπος δνε παιζεται!!!και δνε μιλαω για τον ηθοποιο αλλα τον χαρακτηρα του Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Δυστυχώς όμως δεν το βρίσκω μέχρι τώρα ρε παιδιά... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Πραγματικα, συγγνωμη, αλλα εγω λυπηθηκα που εδωσα 8 ευρω για να δω αυτη την ταινια. Επρεπε να χα παει στο Yes, Man του Jim Carrey. Click για ανάπτυξη... Το είδα, μην πας, μεγάλη μαλακί*...Δεν περίμενα να τελειώσει η ώρα. Ηλίθιο αμερικάνικο κρύο χιούμορ, μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η fabulous έγραψε: #226 27-01-09 20:18 Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα Βάλια; Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Δεν το έχω δει βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Η X-FILER έγραψε: #227 27-01-09 20:43 εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα το ειδε μια φιλη μου και της αρεσε Δηλαδή το βιβλίο είναι το ίδιο καλό με την ταινία ε;;Γουστάρω...Μιλάμε για απογεύματα πόρωσης Click για ανάπτυξη... way far better Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2009 στις 22:41 Η !Βάλια! έγραψε: #228 27-01-09 22:41 Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Proudqueen: #229 28-01-09 00:48 Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παντως εκανα συκωτι με το yes man Βαρεμαρα; Με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η stargirl έγραψε: #230 28-01-09 15:30 Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το είδα την Κυριακή. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Είμαι πορωμένη εδώ και τρεις μέρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 00:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 29-01-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Mπα παιδιά μπούρδα είναι. Μιλάμε για μεγάλη βαρεμάρα, κόψιμο φλέβας όπως θέλετε πείτε το χμμ...Περιμένω να έρθει τότε το βιβλίο Click για ανάπτυξη... εχει επανακυκλοφορεισει παντως..Εγω περιμενω το 2ο εδω και μια εβδομαδα καπου.Αλλα δεν φταινε τα βιβλιοπωλεια ή απο οπου αλλου το παραγγειλατε.Ο εκδοτικςο οικος φταιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 01:53 Η Proudqueen: #232 29-01-09 01:53 Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτια στον πλατυποδα τοτε! βασικα το τυπογραφειο φταιει...φανταζομαι γιατι ο εκδοτικος οικος θα εχει δωσει εντολη για να τυπωθουν τα βιβλια,αλλα το τυπογραφειο θα εχει καθυστερησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η X-FILER έγραψε: #233 29-01-09 14:10 εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η fabulous έγραψε: #234 29-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα Click για ανάπτυξη... Πως στο καλό το καταφέρνετε αυτό; Εγώ δεν μπορώ ούτε να διαβάσω βιβλίο ούτε να ξαναδώ ταινία αν δεν περάσει ένα διάστημα, ξενερώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 15:55 Η X-FILER έγραψε: #235 29-01-09 15:55 ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 18:34 Η fabulous έγραψε: #236 29-01-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: ευκολα! Εχω διαβασει βιβλιο κια για 4η φορα συνεχομενα Click για ανάπτυξη... Τι να πω, μάλλον το twilight σε βιβλίο θα 'ναι πωρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η X-FILER έγραψε: #237 29-01-09 23:11 δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν το εχεις διαβασει?:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η !Βάλια! έγραψε: #238 30-01-09 12:59 Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 kiyoshi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει εγώ το πήρα χτες, μόλις γύρισα από το σχολείο. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα, δεν πήγα αγγλικά, και έφτασα στην 300 σελίδα. Διάβαζα από τις 2:30 μέχρι τις 9:00....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....Απλά τα σπάει. Θέλω να βρω τώρα και το 2 και το 3 και το 4 αλλά δυστυχώς τα 2 τελευταία είναι μόνο στα αγγλικά....Που θα πάει θα βγούνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Η X-FILER έγραψε: #239 30-01-09 16:10 γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η fabulous έγραψε: #240 30-01-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: δεν το εχεις διαβασει?:!: Click για ανάπτυξη... Όχι. Και θέλω πολύ να το διαβάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.