Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 01:02 Ο Nikos93 έγραψε: #101 09-06-09 01:02 τραβα παιξε WOW και μην μιλας ( αντε ξαναρχιζω και γω σε 10 μερες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 02:22 Η γεωργια.Τ.: #102 09-06-09 02:22 το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η ~Λένα~ έγραψε: #103 09-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Και εγω καπως ετσι! Εχω φτιαξει κατι σπιταρονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Η haroula έγραψε: #104 09-06-09 12:16 Εγώ παίζω και sims και wow.:magic: Πάντως και στα δύο παιχνίδια εξελίσσεσαι. Το wow είναι ίσως καλύτερο γιατί πίσω από τους παίκτες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:31 Ο Ηλίας έγραψε: #105 09-06-09 12:31 Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τραβα παιξε WOW και μην μιλας ( αντε ξαναρχιζω και γω σε 10 μερες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια.Τ. Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μενίδι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 02:22 Η γεωργια.Τ.: #102 09-06-09 02:22 το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η ~Λένα~ έγραψε: #103 09-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Και εγω καπως ετσι! Εχω φτιαξει κατι σπιταρονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Η haroula έγραψε: #104 09-06-09 12:16 Εγώ παίζω και sims και wow.:magic: Πάντως και στα δύο παιχνίδια εξελίσσεσαι. Το wow είναι ίσως καλύτερο γιατί πίσω από τους παίκτες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:31 Ο Ηλίας έγραψε: #105 09-06-09 12:31 Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η ~Λένα~ έγραψε: #103 09-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Και εγω καπως ετσι! Εχω φτιαξει κατι σπιταρονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Η haroula έγραψε: #104 09-06-09 12:16 Εγώ παίζω και sims και wow.:magic: Πάντως και στα δύο παιχνίδια εξελίσσεσαι. Το wow είναι ίσως καλύτερο γιατί πίσω από τους παίκτες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:31 Ο Ηλίας έγραψε: #105 09-06-09 12:31 Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γεωργια.Τ.: το σιμσ ηταν μεγαλο μου κολλημα παρα πολλα χρονια ειχα ολα τα σιμσ και παρακολουθουσα μην τυχον και χασω τπτ καινουριο με βοήθησε πολυ γτ με αυτο καταλαβα οτι μου αρεσει η αρχιτεκτονικη αλλα κατα τα αλλα δν ειναι καλο να κολλασ γτ πολοι 3εχνανε οτι ειναι ενα απλο παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Και εγω καπως ετσι! Εχω φτιαξει κατι σπιταρονες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:16 Η haroula έγραψε: #104 09-06-09 12:16 Εγώ παίζω και sims και wow.:magic: Πάντως και στα δύο παιχνίδια εξελίσσεσαι. Το wow είναι ίσως καλύτερο γιατί πίσω από τους παίκτες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:31 Ο Ηλίας έγραψε: #105 09-06-09 12:31 Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παίζω και sims και wow.:magic: Πάντως και στα δύο παιχνίδια εξελίσσεσαι. Το wow είναι ίσως καλύτερο γιατί πίσω από τους παίκτες είναι πραγματικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 12:31 Ο Ηλίας έγραψε: #105 09-06-09 12:31 Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 13:52 Ο ultimater: #106 09-06-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... *Sims Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η artemaki έγραψε: #107 09-06-09 14:02 Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας: Καλά συγκρίνεις WoW και Smis? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από manorf: *Sims Click για ανάπτυξη... Eλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Ο ultimater: #108 09-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: Εγω αν ειναι να φτιαξω ολοκληρο σπιτι κανω 5 μερες. Αυτο γτ αν ειναι το κανω καλα. Εεε και το μονο που κανω ειναι να φτιαχνω το σπιτι. Δεν παιζω καθολου με την οικογενεια και μου την σπαει. Οποτε σταματησα με τα πολλα σπιτια και ασχολουμαι με την οικογενεια. Και ας ειναι και γυφτεξ το σπιτι. Eλεος! Click για ανάπτυξη... Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@Maraki@ Νεοφερμένο μέλος Η @Maraki@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 18:06 Η @Maraki@ έγραψε: #109 09-06-09 18:06 Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάμαι δευτέρα και τρίτη λυκείου που έπαιζα με τον κολλήτό μου το Sims1 κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι. Μετά πέρασα στο laptop το Sims2 και αυτό ήταν κόλλησα για πάντα. Έχω περάσει βράδια ατελειωτα χωρίς ύπνο για να χτίζω σπίτια. Ιδίως όταν ανακάλυψα τα downloads με τα οποία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι ένα σωρό αντικείμενα! Δεν σταματούσα να κατεβάζω μέχρι που μου κόλλησε. Κοντεύω να σκάσω λίγο αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι βγαίνει το Sims3, το οποίο για το καλό του ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα δυο. Για τους πολέμιους του Sims έχω να πώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι σε πορώνει γιατί σου τριπλασιάζει τα επίπεδα δημιουργικότητας. Νιώθεις οτι σε ότι και να κάνεις βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα. Δεν θα μιλήσω για τις οικογένειες και τους χαρακτήρες, που σου δίνουν την αίσθηση οτι είσαι ένας μικρός θεός. Η αγαπημένη μου στιγμή στο παιχνίδι είναι όταν γεννιέται ένα καινούριο μωράκι. Σας λέω είναι πόρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:18 Η haroula έγραψε: #110 09-06-09 20:18 Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε συγκρίνω, απλά λεω πού πονταρουν οι εταιρίες EA και Blizzard. Και λέω οτι και τα δύο παιχνίδια είναι πορωτικά γιατί α) συνεχώς εξελίσσεσαι και β) δεν τερματίζουν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 20:54 Ο Nikos93 έγραψε: #111 09-06-09 20:54 Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα το Σιμς τερματιζεται οταν πεθανουν ολοι και το WOW οταν φας μονιμο μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 00:16 Η Μαρουλάκι: #112 10-06-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manorf: Έλεος! Click για ανάπτυξη... Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:04 Η haroula έγραψε: #113 10-06-09 13:04 Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλόλογος υπέρ του ατονικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
litsa :P Νεοφερμένο μέλος Η litsa :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η litsa :P έγραψε: #114 10-06-09 13:37 απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απ οτι κατάλαβα όλοι ενθουσιαστήκατε με το sims 3 ... εγώ ν πω την αλήθεια όχι... μια φιλη μου κάνει σαν τρελή για να το πάρει αλλά εμένα με τρελένει το sims 2 ... έχω όλα τα expansion packs και αρκετά stuff (όλα τα sims 2 που σου βγάζει σ ενα παραθυράκι πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι) και είμαι μια χαρά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Ο Nikos93 έγραψε: #115 10-06-09 14:24 Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 15:07 Ο ultimater: #116 10-06-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Πώς την εχεις δει τώρα;;;; Φιλόλογος;;;; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... @Mαρουλάκι:Απαξιώ-.- @Απο το επίσημο site μπορείς να κατεβάσεις διάφορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:23 Η neni έγραψε: #117 14-06-09 09:23 Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να το πάρω. Δε θα μάθω τα cheats, όπως με το sims2 γιατί μετά καταντάει βαρετό. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Nikos93: Πολυ καυλοτικο game αλλα μου την σπαει που κολλαει ελεος αντε να βγει κανενα πατσς.... ξερετε απο που κατεβαζω αντικειμενα κλπ ? Click για ανάπτυξη... Κολλάει?! χμμμμ.... Τι είναι πατς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η ~Λένα~ έγραψε: #118 15-06-09 10:15 Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως να μην κολλαει τετοιο θηριο; Οταν επαιζα προχτες σε μια φιλη μου, 3 φορες κολλησε και καναμε ρισταρτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:19 Ο Guest 292010: #119 15-06-09 10:19 Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω αχόρταγη και να το πάρω.Νομίζω τζάμπα θα το κάνω.Εξάλλου και το SIMS 2 όταν το πρωτοπήρα έπαιζα όλη μέρα και τώρα το έχω να με κοιτάει.Πεταμένα λεφτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 17:07 Η neni έγραψε: #120 15-06-09 17:07 α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
α... μην το λες... εγω το sims2 το εχω 3 χρονια και το παιζω ακομα. εξαρταται απο τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.