The boy in the stripped pijamas

932df0a57b

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα.
Καλα είδα αυτήν την ταινία πριν απο 2 ώρες και μπορώ να πω ότι ήταν απίστευτη. Αλλά το τέλος μας γ@μησε την ψυχολογία. Πηγαίνετε να τη δείτε...
-----------------------------------------
Δράμα παίδες. Τα έπαιξα στο τέλος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπέροχη ταίνια
μας την έβαλαν στο σχολείο στις 28/10 και πραγματικά μπορώ να πω
ότι ήταν η μόνη σχολική γιορτή που ήθελα να μην τελείωσει πότε
αλλά ναι το τέλος ήταν κάπως :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σου αρεσε τοσο η ταινία καλά είναι να διαβάσεις και το βιβλίο

ειχα δει πριν απο πολυ καιρο το τρειλερ και μου αρεσε πολυ αλλα μετα την ξεχασα..τωρα που μου τη θυμησατε θα τη δω

Δεν έχω δει την ταινία,αλλά πριν καιρό διάβασα το βιβλίο.Απλός λόγος που συγκινεί,και ιδιαίτερα το τέλος είναι που συγκλονίζει.Προτείνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο.Μόλις δω την ταινία θα κάνω μια μικρή σύγκριση,αν και δεν θύμαμαι και τόσα πολλά από το βιβλίο,τουλάχιστον ως προς την προκάλεση συναισθημάτων.

ποια είναι η υπόθεση?

την εχω δει εδω κ πολυ καιρο κ μ αρεσε !!

πολυ καλη ταινια δεν την ειδα ολη η μανα μου την ειδε εγω ειδα μονο το τελος αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι πολυ καλη..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Μολις το ειδα και εχω ενα κομπο στο στομαχι μου..:(

Το ηξερα οτι επρεπε να το σταματησω εκει που περναει το φραχτη :(:( και να ελπιζω οτι τον προλαβανε :(:(

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει εδω και πολυ καιρο..

Το τελος ηταν σοκαριστικο
Θα μπορουσε να ηταν και διαφορετικο βεβαια..Πχ ο πατερας να τους προλαβαινει στο τσακ και τοτε να συνειδητοποιει τις πραξεις του και να μετανιωνει και μετα να παραιτειται και να τα ξαναβρισκει με την γυναικα του..
Αλλα μετα θα ηταν αλλη μια ταινια με happy ending...Βεβαια θα περναγε και αλλα μηνυματα
Αχ δεν ξερω...Μου αρεσε αλλα με εριξε πολυ

Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή ! ! ! :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μ'αρεσε πολύ (και γω έκλαψα:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back