Προφανώς στην περίπτωση σου δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό.
Και εμένα η εξετάστρια ήταν ευγενική... Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της.
Σύμφωνα με το feedback η μία έκθεση δεν ήταν τόσο καλή... Ειλικρινά αναρρωτιέμαι αν ήταν σε σύνολο το γραπτό για το επίπεδο που μου έβαλαν!
Με εξοργίσαν γενικότερα με την όλη συμπεριφορά τους.
Μία εβδομάδα πριν τις εξετάσεις με ενημερώνουν για την
αναβολή της εξεταστικής που είχα δηλώσει και με βάλουν να επιλεξω αν θα πάω 100 km αριστερά ή δεξιά για να δώσω. Με τρέχουν απο την άλλη άκρη της περιφέρειαςαπο τις 8 το πρωι για να εξεταστώ τελικά στις 1 το μεσημέρι. Δεν με ενημερώνουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (παρόλο που είχα κάνει αίτηση ως ανεξάρτητος υποψήφιος) για τις ώρες εξέτασης. Με βάζουν να δώσω μαζί με ένα παιδάκι που δεν ξέρει να μιλάει και νιώθω ότι το κρεμάω κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου. Μας βάζουν σε μία βιτρίνα να γράψουμε τις εκθέσεις με κοινό να μας παρακολουθεί. Κάνουν λάθος στην αίτηση μου αλλα δεν μπαίνουν στον κόπο
να μου απαντήσουν γραπτά ποιος ο λόγος που ζητούνται κάποια στοιχεία σε αυτήν....
Ναι... κατε εμε ήταν όχι απλά ανοργάνωτοι...
ΉΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ!
Εννοείται ότι δεν θα δώσω και τα επόμενα 40 euro για επαναβαθμολόγηση.
Εξάλλου σε 20 μέρες δίνω
το MICHIGAN που επι χρόνια έχει αποδείξει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του και την ANTIKEIMENIKOTHTA του. Τουλάχιστον εκεί ξέρω τι περιμένω και δεν θα φοβάμαι μήπως δεν άρεσαν τα γράμματα μου στον βαθμολογητή.
Ευτυχώς προέρχομαι απο τον εκπαιδευτικό χώρο επίσης και μπορώ να ξέρω τι σημαίνουν
αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, που στη συγκεκριμένη περίπτωση
δεν υπάρχουν για να πάρω σοβαρά τα αποτελέσματα. Τους μαθητές μου και τους συναδέλφους θα τους συμβούλευα να μην ασχοληθούν ποτέ μ'αυτή την εταιρία.
Καταλήγω ότι δεν αξίζει κανείς να δώσει 160 euro για μία εξέταση που στερείται αντικειμενικών κριτηρίων.
Ίσως οπως είπε και ο teol20
να αλλάξει η κατάσταση με τα αναγνωρισμένα και να το βγάλουν απο τη λίστα .
Επίσης βρε συ Isaac φαίνεσαι
πολύ υπέρμαχος του συγκεκριμένουν κέντρου. Το θεωρείς δηλαδή τόσο αξιολογο πτυχίο όσο το Cambridge ή το Michigan που προτιμάς οι μαθητές σου να πάρουν αυτό σε σύγκριση με τα προηγούμενα; Μπορεί να είσαι επηρεασμένος απο την τοπική διαφήμιση πάντως καθώς ο υπέυθυνος φορέας εδρεύει κάπου στην περιοχή σου. Δεν είναι παντού έτσι όμως. Ούτε εγώ το ήξερα... μία συνάδελφος αγγλικού μου το είπε και μου έδωσε το υλικό απο μία ενημέρωση που την είχαν καλέσει. Δεν το ήξερα και μακάρι να μην το μάθαινα να είχα δηλώσει το TOEIC. Πολύ διαφήμιση βρε παιδί μου.... πολύ διαφήμιση και πολλά παράπονα συνάντησα σ'αυτές τις τελευταίες 10 σελίδες. Μου θυμίζει την παλιά ιστορία με το πρώτο αναγνωρισμένο πτυχίο που λεγόταν ότι εκοβαν κόσμο για να τα ξανα-εισπράκτουν τα δίδακτρα.
Μπορώ πάντως να μάθω και στατιστικες απο άλλα φροντιστήρια εδώ στην περιοχή που διδάσκω. Ξέρω ότι πριν κανα δίμηνο έδωσε ένα τμήμα και έκοψαν ένα πιτσιρίκι με τη δικαιολογία ότι είχε πολλές μουτζούρες στο γραπτό του!

Φαντάσου να κοβαμε εμέις στις πανελλήνιες έτσι!!!!! Η βάση της Ιατρικής θα ήταν το 5!