Ειναι αληθεια οτι ο λεβεντης εχει βαλει ολη την οικογενεια του στα ψηφοδελτια και θα μπουν τωρα ως βουλευτες ενω απο την αλλη λεει οτι θελει να χτυπησει το ρουσφετολοι με τις οικογενειακες προσληψεις; κατι ακουσα αλλα δε ειμαι σιγουρος για αυτο, δε το λεω επιθετικα ας μου πει καποιος που γνωριζει
Αυτό το αστείο πρέπει τα ΜΜΕ να το τελειώνουν. Έχουμε και λέμε:
Α. Μεντεσιδου Αναστασία, Επικεφαλής ψηφοδελτίου Καβάλας. Οι τετραδρικες παραχωρούνται στο μπόνους. Στην Καβάλα 3 πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ένας στην ΝΔ.
Β. Λεβέντης Ιωάννης, 20ος στην Β' Αθηνών. Η ΕΚ εξέλεξε 2 εκεί. Με βάση την τακτική που θα ακολουθήσει η ΕΚ, όπου οι Βουλευτές θα παραιτούνται ανά εξάμηνο, έχει μηδαμινές πιθανότητες να γίνει Βουλευτής, ποσω μάλλον εάν ο Λεβέντης κρατήσει την έδρα στην Β. Αθηνών.
Γ. Λεβέντη Ελένη, Επικεφαλής ψηφοδελτίου Γρεβενών. Μάς δουλεύετε; Για να βγει Βουλευτής πρέπει να πιάσει 30+%, είναι μονοεδρικη. Με άλλα λόγια, το γράφουν για να λασπολογούν έτι περαιτέρω.
Δ. Λεβέντη Παρασκευή, πρώτη στο Δωδεκανήσου. Είχε τις πιο πολλές πιθανότητες να βγει, όμως για έξι μήνες μόνο. Όμως η ΕΚ πήρε 2,97 εκεί.
Ε. Λεβέντης Κωνσταντίνος, 2ος στο Επικρατείας. Δεν το σχολιάζω καν.
Στ. Μεντεσιδου Δέσποινα (η συγγένεια δεν είναι σίγουρη, μάλλον υπάρχει), 7η στην Α' Αθηνών. Έχει τώρα τις πιο πολλές πιθανότητες να βγει, από όλους.
Πάντως έχω δύο πράγματα να πω, α. Κανείς δεν σχολιάζει το Μητσοτακεικο, που μάς έχει καταστρέψει και ευτυχώς έχασε ένα μέλος από την Βουλή (Αντιγόνη Λυμπερακη, Ποτάμι), αλλά μόνο με το Λεβεντικο. Επίσης, αυτοί τον στήριξαν και στο κόμμα 25 χρόνια, τόσο πολύ είναι οι μη εκλογιμες θέσεις;