Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν θέλω να σχολιάσω τον τύπο ανθρώπων που έχω γνωρίσει από παρατάξεις γιατί δεν θέλω να σε προσβάλω. Άλλωστε δεν σε ξέρω κιόλας οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.Ε τότε έχεις στρεβλή άποψη για το τι σημαίνει κομματόσκυλο και τη διαφορά του από την ενεργή απασχόληση με την πολιτική. Εκτός αν είσαι εναντίον της ύπαρξης των κομμάτων και της δημοκρατίας και με κατηγορείς εμένα οτι υποστηρίζω φασιστικά καθεστώτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θέλω να σχολιάσω τον τύπο ανθρώπων που έχω γνωρίσει από παρατάξεις γιατί δεν θέλω να σε προσβάλω. Άλλωστε δεν σε ξέρω κιόλας οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση.
Εγώ δεν σου είπα ότι δεν υπάρχουν κομματόσκυλα, ούτε αποκλείω κανένα χώρο απο αυτά. Σου συνιστώ όμως να είσαι προσεχτική με τις επικίνδυνες γενικεύσεις. Αν δεν το κατάλαβες με αποκάλεσες σκυλί. Θα έπρεπε να σε βρίζω αυτή τη στιγμή.

Και πρόσεξε αυτά τα κομματόσκυλα πας και τα ψηφίζεις και εμένα που είμαι εναντίον των επαγγελματιών πολιτικών και του συγκεντρωτικού κοινοβουλευτισμού και λέω οι εκπρόσωποι να βγαίνουν από τους χώρους δουλειάς με λες κομματόσκυλο. Ειρωνία έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

κομματόσκυλο ουδέτερο
- (πολιτική), (μεταφορικά): ο παθιασμένα μαχόμενος οπαδός κόμματοςhttps://el.wiktionary.org/wiki/κομματόσκυλο
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ευχαριστούμε είπα κάτι άλλο; Κατά τη γνώμη μου ο όρος συμπεριλαμβάνει την έννοια της ταύτισης της ιδεολογίας με ένα κόμμα, ιδίως αυτός που θέλει να αποκομίσει κάτι από τον κόμμα και δεν κάνει αυτό που κάνει ανιδιοτελώς και επειδή το πιστεύει. Ο παθιασμένος ιδεολόγος δεν μπορεί να αποκαλείται σκυλί. Είπα να προσέξουμε με τη γενίκευση του όρου προς το σύνολο των μελών κομμάτων γιατί είναι επικίνδυνη όπως όλες οι γενικεύσεις.κομματόσκυλο < κόμμα + σκύλοςΟυσιαστικό
κομματόσκυλο ουδέτερο
- (πολιτική), (μεταφορικά): ο παθιασμένα μαχόμενος οπαδός κόμματοςhttps://el.wiktionary.org/wiki/κομματόσκυλο
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Dr. No
Δραστήριο μέλος

Eελπίζω σήμερα να ψηφίσετε σοβαρά
Το αυτό επιθυμούμε και δι'υμας.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

όπως και στις προηγούμενες εκλογές και στο δημοψήφισμα, είμαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή μου, εχω την συνείδηση μου καθαρή και θα δικαιωθώ για 3η φορά!
ενάντια στον φτηνό λαικισμό και στα μεγάλα λόγια, πρώτη προτεραιότητα τώρα για το καλό της χώρας έιναι να φύγει ο σύριζα.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

όσο αφορά τις προηγούμενες εκλογές και το δημοψήφισμα ναι, θεωρώ οτι δικαιώθηκα απόλυτα

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Marios2795
Νεοφερμένο μέλος

Και παλιότερα ΝΔ ψήφιζες? Πχ με τον Κωστάκη και τον Σαμαρά? Και θεωρείς ότι δικαιώθηκες?![]()
Ε οι μπάτσοι είτε Χ.Α ψηφίζουν είτε ΝΔ. Τα ποσοστά είναι σχεδόν απόλυτα.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

δεν αγοράζεις δίσκο του Παντελίδη ρεεεεεε
Johnny15
Επιφανές μέλος

Καλά ο Λεβέντης είναι τόσο φίρμα που πήγε και κότσαρε τη φάτσα του πάνω στο ψηφοδέλτιο; αχαχχαχαχαχα
δεν αγοράζεις δίσκο του Παντελίδη ρεεεεεε
Μην το γελάς, εγώ πιστεύω θα μπει στην Βουλή.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Καλά ο Λεβέντης είναι τόσο φίρμα που πήγε και κότσαρε τη φάτσα του πάνω στο ψηφοδέλτιο; αχαχχαχαχαχα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

δέν είναι θέμα επαγγέλματοςΕ οι μπάτσοι είτε Χ.Α ψηφίζουν είτε ΝΔ. Τα ποσοστά είναι σχεδόν απόλυτα.
ο κάθε λογικός άνθρωπος με έναν βασικό δείκτη νοημοσύνης μπορεί να αντιληφθεί οτι το αντιμνημόνιο(+ΧΑ μαζι) απέτυχε.
μερικοί βέβαια είναι τόσο εθισμένοι στο σανό που συνεχίζουν να πιστεύουν στο ψέμα
ρομαντικοί ονειροπόλοι, επικίνδυνα αφελής, ή απλά εγκλωβισμένοι σε αποτυχημένες ιδεολογίες.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

δε ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα
Βασικά εδώ που τα λέμε και τι να έβαζε εκείνο το πολύχρωμο σήμα με τα ανθρωπάκια που ενώνουν τα χέρια τους;

Όλοι τον "Λεβέντη" ξέρουν...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά εδώ που τα λέμε και τι να έβαζε εκείνο το πολύχρωμο σήμα με τα ανθρωπάκια που ενώνουν τα χέρια τους;
Όλοι τον "Λεβέντη" ξέρουν...
Σωστά, τα λογότυπα τα έχουμε μόνο για μούρη στους πίνακες δημοσκοπήσεων. Βασικά πολύ αμφιβάλλω και πως το site του που δεν είχε καν την ευπρέπεια να ονομάσει ένωση κεντρώων, στη σημερινή του μορφή υπάρχει πάνω από χρόνο. Κάποιος τα δασκάλεψε αυτά...
αλλά το ψηφοδέλτιο ψηφοδέλτιο
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Σωστά, τα λογότυπα τα έχουμε μόνο για μούρη στους πίνακες δημοσκοπήσεων. Βασικά πολύ αμφιβάλλω και πως το site του που δεν είχε καν την ευπρέπεια να ονομάσει ένωση κεντρώων, στη σημερινή του μορφή υπάρχει πάνω από χρόνο. Κάποιος τα δασκάλεψε αυτά...
αλλά το ψηφοδέλτιο ψηφοδέλτιο
Παλιά είχε σελίδα με domain το "enosikentroon.gr" δεν ξέρω γιατί την άλλαξε μετά...δε νομίζω πάντως ότι η εφημερίδα "Αντιδιαπλοκή" είναι τόσο δημοφιλής ώστε να κερδίζει ψήφους "χώνοντας" το κόμμα του μέσα στο antidiaploki.gr!

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

αλλά τέλος πάντων τέτοια ώρα τέτοια λόγια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.