Βασικά εμένα που θα τον ψηφίσω δε μου άρεσε, μπαίνει μέσα στο γραφείο βλέπει τον άλλο που τρομπάρει κι αντί να του ρίξει μια σφαλιάρα ή να τον κράξει κ.λπ. του σφίγγει το χέρι!
Όταν εσύ "μπάζεις" από παντού πρώτα κοιτάς να μπαλώσεις τις τρύπες του σπιτιού σου και μετά να ρίξεις το φταίξιμο στην κακοκαιρία για το γεγονός ότι ξεπαγιάζεις!
Εγώ δεν είδα κανέναν απεσταλμένο από Βρυξέλλες να "χτίζει εξαρτώμενο κράτος" όλα αυτά τα χρόνια, είδα ένα τσούρμο Ελληνικών κυβερνήσεων να δανείζεται χωρίς πλάνο, να σκορπάει τα λεφτά στους ψηφοφόρους κι αυτοί να λένε κι ευχαριστώ (ξαναψηφίζοντας τους)...
Δε θα δεχτείς "σωτήρα", θα δεχτείς
επιτηρητή μέχρι να κάνεις αυτό που πρέπει για να τον διώξεις...αυτό είναι "αυτοκριτική" όχι να υιοθετείς δραχμές, εξόδους από Ε.Ε. και λοιπές ηλιθιότητες...
Αυτά περί "πανεπιστημίου σε κάθε νομό" κ.λπ. είναι στο τέλος της σελίδας κάτω από επικεφαλίδα με τίτλο
"Το ΟΡΑΜΑ της Ένωσης Κεντρώων για την παιδεία"...καταλαβαίνετε τη διαφορά "οράματος" και "προτάσεων" κόμματος;Λύκειο τελειώσατε οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι από Ελληνικά δεν πάτε και πολύ καλά!
Δε σας αδικώ βέβαια, όταν πιστεύετε τα λόγια του Τσίπρα όταν σας λέει ότι "θα καταργήσω τις Πανελλαδικές" λογικό είναι με τα μυαλά που κουβαλάτε να θεωρείται τέτοιες φράσεις ως ρεαλιστικές θέσεις & προτάσεις κόμματος!
Πιο πάνω από αυτό καταγράφονται αναλυτικά οι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ προτάσεις του κόμματος για την Ελλάδα του 2015...έκανε κανένας από εσάς τον κόπο να τις διαβάσει;
Κι εγώ μπορεί π.χ. να έχω "όραμα" να κάνω το Αριστοτέλειο Harvard αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να γίνει κιόλας!Έχω όμως το δικαίωμα να "πιστεύω" ότι αυτό μπορεί να γίνει κάποτε και να το λέω δημόσια χωρίς να ακούω πικρόχολα σχόλια...
Υ.Γ. Αν συνεχίσετε κάποιοι αυτό το βρώμικο παιχνίδι τον βλέπω να πιάνει μέχρι και 50% εδώ μέσα...
Σε όποια σοβαρή εταιρία και να πας ως επισκέπτης πας στη γραμματεία, δηλώνεις ποιος είσαι και καταγράφεται το όνομα σου σε "λίστα επισκεπτών"!Ούτε μπαίνεις από πίσω πόρτες, παραθυράκια κ.λπ. ΜΙΑ είναι η είσοδος για τους επισκέπτες...
Σε περίπτωση που συμβεί κάτι (από ατύχημα, πυρκαγιά κ.λπ. μέχρι εγκληματική ενέργεια) ελέγχονται οι συνήθεις παρεβρισκόμενοι μαζί με τους καταγεγραμμένους επισκέπτες και σε περίπτωση που κάποιος φέρει την ευθύνη εντοπίζεται αμέσως!
Ας γίνει λοιπόν αυτό κι ας τολμήσει μετά το οποιοδήποτε τομάρι να πάει να κρύψει ναρκωτικά, όπλα ή οτιδήποτε άλλο ή να κρυφτεί εκεί ο ίδιος...
Άρα θα σου έλεγα τι είναι "ασχολίαστο", αλλά δεν αξίζει τον κόπο...