Bγαινεις στους δρομους και ακους συνεχεια για τις διακοπες που τελειωνουν....Τον καιρο που θελουν οι περισσοτεροι να χαλασει ....Τις νεες εμπειριες στα σχολικα θρανια που ολοι ζητουν ....Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.....
Μα γιατι ρε παιδια να τελειωσει το καλοκαιρι ? Προσωπικα δεν το θελω αλλα και ουτε με εχει πιασει αυτη η μελαγχολια....Δεν εχω ''χορτασει '' ακομα διακοπες και ας εκανα τοοοοοοοοοοοσα...Ξερετε ....Καθημερινα μπανια,ποδηλατο,βολτες,κανενα ροκ μπαρακι διπλα στην παραλια,νεροτσουληθρες,παρτυ στις παραλιες,συναυλιες,ατελειωτες συναντησεις και θεατρο...Οχι δεν μπορω να πω...Καλοπερασα!!Γνωριζω πως τωρα που θα παω 2α λυκειου θα πρεπει ισως να διαβαζω πιο συστηματικα και πιο προσεχτικα τα μαθηματα της κατευθυνσης μου και να βαλω τον εαυτο μου σε μια ταξη ,σε μια προετοιμασια για την Γ'...Ολα αυτα βεβαια σε χαλαρους ρυθμους...Το καλοκαιρι αυτο ηταν απ τα καλυτερα μου..Ισως γιατι ηταν το καλοκαιρι που μπηκα στα 16,ισως γιατι περασα τελεια στις διακοπες μου ,ισως γιατι γνωρισα ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ανθρωπους που μου εδωσαν πολλα μαθηματα...Θα μου μεινει αξεχαστο παντως ο,τι και αν γινει...Οχι δεν θελω να τελειωσει ....Και ας κοντευει ο καιρος...Δεν μου περνα καν απ το νου οτι οπου να ΄ναι θα ξαναρχισουμε αυτη την μιζερη πραγματικοτητα...Οχι ....Το καλοκαιρι αυτο θα το ζησω μεχρι και την τελευταια μερα...Αλλωστε τοσες συναυλιες οργανωνομαι αυτες τις μερες...Αυριο ας πουμε εχει Μαραβεγια-μουζουρακη και στις 11 /9 εχει rock festival ,συν την συναυλια των πυξ λαξ στις 5 σεπτεμβρη(???) στην Αθηνα...Οχι....Θα το καψουμε μεχρι τελευταιας πτωσης.
VIDEO
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.