thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

ναι ρε συ.Και εγω εχω συνδιασει αυτην την εποχη με games και μπολικο μπασκετ.Ειδικα τον Σεπμτεμβρη.Και μπορω να πω οτι ειναι και φοβερο αισθημαΑπ' τα καλά του βέβαια είναι ότι σου δίνει πραγματικά άπειρο χρόνο για games.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

2 βδομάδες καλοκαίρι πέρασα...και πολύ ήταν, τώρα αυτή τη βδομάδα πρέπει να διαβάσω γιατί γράφω διαγωνίσματα (τεμπέλιασα και δεν προλαβαίνω τώρα να τα κάνω όλα)... μετά κατευθείαν πάλι μαθήματα...
αααααχ....δεν θέλω να αρχίσει η χρονιά

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, δε με στεναχωρεί ΚΑΘΟΛΟΥ που τελειώνει αυτό το καλοκαίρι. Καλά πέρασα όσο ήμουν διακοπές, τώρα που γύρισα σπίτι ας περάσει μια ώρα πιο νωρίς

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα γιατι ρε παιδια να τελειωσει το καλοκαιρι ? Προσωπικα δεν το θελω αλλα και ουτε με εχει πιασει αυτη η μελαγχολια....Δεν εχω ''χορτασει '' ακομα διακοπες και ας εκανα τοοοοοοοοοοοσα...Ξερετε ....Καθημερινα μπανια,ποδηλατο,βολτες,κανενα ροκ μπαρακι διπλα στην παραλια,νεροτσουληθρες,παρτυ στις παραλιες,συναυλιες,ατελειωτες συναντησεις και θεατρο...Οχι δεν μπορω να πω...Καλοπερασα!!Γνωριζω πως τωρα που θα παω 2α λυκειου θα πρεπει ισως να διαβαζω πιο συστηματικα και πιο προσεχτικα τα μαθηματα της κατευθυνσης μου και να βαλω τον εαυτο μου σε μια ταξη ,σε μια προετοιμασια για την Γ'...Ολα αυτα βεβαια σε χαλαρους ρυθμους...Το καλοκαιρι αυτο ηταν απ τα καλυτερα μου..Ισως γιατι ηταν το καλοκαιρι που μπηκα στα 16,ισως γιατι περασα τελεια στις διακοπες μου ,ισως γιατι γνωρισα ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ανθρωπους που μου εδωσαν πολλα μαθηματα...Θα μου μεινει αξεχαστο παντως ο,τι και αν γινει...Οχι δεν θελω να τελειωσει ....Και ας κοντευει ο καιρος...Δεν μου περνα καν απ το νου οτι οπου να ΄ναι θα ξαναρχισουμε αυτη την μιζερη πραγματικοτητα...Οχι ....Το καλοκαιρι αυτο θα το ζησω μεχρι και την τελευταια μερα...Αλλωστε τοσες συναυλιες οργανωνομαι αυτες τις μερες...Αυριο ας πουμε εχει Μαραβεγια-μουζουρακη και στις 11 /9 εχει rock festival ,συν την συναυλια των πυξ λαξ στις 5 σεπτεμβρη(???) στην Αθηνα...Οχι....Θα το καψουμε μεχρι τελευταιας πτωσης.
BILL KEXA
Νεοφερμένο μέλος

Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά, τα καλύτερα έρχονται...

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι μεν μου έλειψε η σχολή μου, αλλά οχι και τόσο ώστε να θέλω να τελειώσει το καλοκαίρι

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι.....!!!!!!!αλλα η χρονια αυτη θα ειναι γεματη αγχος!Χμ,τελειώνει το καλοκαίρι?Ε και?!Κάθε εποχή είναι ξεχωριστή όπως και να'χει.Και όχι,δεν το λέω επειδή φέτος έδωσα πανελλήνιες.Απλά δε με γοητεύει και τόσο το καλοκαίρι.Τουλάχιστον όσο τα υπόλοιπα παιδιά.Όμως,το φετινό ήταν ιδιαίτερο μιας που το απόλαυσα περισσότερο αφού για πρώτη φορά πήγα μόνος μου διακοπές.Ή αλήθεια είναι πως φέτος θα μου κακοφανεί που δε θα πάω σχολείο στις αρχές Σεπτεμβρίου.Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια.Θέλω λοιπόν να ευχηθώ καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά που θα μπουν φέτος στη γ λυκείου.Καλή επιτυχία παίδες και υπομονή.Το επόμενο καλοκαίρι,θα είναι το καλύτερο της ζωής σας!![]()
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ,τελειώνει το καλοκαίρι?Ε και?!Κάθε εποχή είναι ξεχωριστή όπως και να'χει.Και όχι,δεν το λέω επειδή φέτος έδωσα πανελλήνιες.Απλά δε με γοητεύει και τόσο το καλοκαίρι.Τουλάχιστον όσο τα υπόλοιπα παιδιά.Όμως,το φετινό ήταν ιδιαίτερο μιας που το απόλαυσα περισσότερο αφού για πρώτη φορά πήγα μόνος μου διακοπές.Ή αλήθεια είναι πως φέτος θα μου κακοφανεί που δε θα πάω σχολείο στις αρχές Σεπτεμβρίου.Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια.Θέλω λοιπόν να ευχηθώ καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά που θα μπουν φέτος στη γ λυκείου.Καλή επιτυχία παίδες και υπομονή.Το επόμενο καλοκαίρι,θα είναι το καλύτερο της ζωής σας!![]()
H αλήθεια είναι ότι ούτε και εμένα με ελκύει τόσο το καλοκαίρι.. Προτιμώ τις χειμερινές διακοπές!
Αλλα το φετινό ήταν "ξεχωριστο". Λίγο η παρέα με την οποία πήγα διακοπές, λίγο το ένα, λίγο το άλλο

Και εμένα μου κακοφάνηκε που μετά τις Πανελλήνιες δεν πήγα σχολείο πάλι..
Είχα συνηθίσει.. Για να πω την αλήθεια, ακόμα θα ήθελα να πηγαίνω σχολείο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.