meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2016 στις 08:56 Η meetmeinmontauk: #141 29-08-16 08:56 εγώ πάλι χαίρομαι που επιτέλους θα ξαναβρώ το πρόγραμμά μου και θα μπω σε μια σειρά συν ότι το κρύο είναι ανεκτίμητο, η ζέστη δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓιωργοςM Νεοφερμένο μέλος Ο ΓιωργοςM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2016 στις 09:17 Ο ΓιωργοςM έγραψε: #142 29-08-16 09:17 Brace yourselves,winter is coming... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγώ πάλι χαίρομαι που επιτέλους θα ξαναβρώ το πρόγραμμά μου και θα μπω σε μια σειρά συν ότι το κρύο είναι ανεκτίμητο, η ζέστη δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓιωργοςM Νεοφερμένο μέλος Ο ΓιωργοςM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2016 στις 09:17 Ο ΓιωργοςM έγραψε: #142 29-08-16 09:17 Brace yourselves,winter is coming... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brace yourselves,winter is coming... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.