Supernatural

Ααα που την βρήκες την περίληψη??

Καλέ δεν χρειάζεται μετάφραση,ξέρουμε αγγλικά. :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπον αμα την βρω στα αγγλικα σας την δινω ετσι πως ειναι αλλιως να'ναι καλα η μανα μου που με αναγκαζε να διαβαζω και αλλες ξενες γλωσσες.....δηλαδη θα περιμενετε λιγακι....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον αμα την βρω στα αγγλικα σας την δινω ετσι πως ειναι αλλιως να'ναι καλα η μανα μου που με αναγκαζε να διαβαζω και αλλες ξενες γλωσσες.....δηλαδη θα περιμενετε λιγακι....:)
1 μήνας πέρασε. :redface: Άστο βγήκε trailer. :D :D

Ιt's Official. :clapup:

I'm on my way to the promised land
I'm on the highway to hell!​

6 days. xD​

αυτη τηνπαρασκευ ειναι παιδια!!
ολε!!!

Δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοο. Υπομονή μέχρι την Παρασκευη πρεπει να κανωωωωωωωω :P

Αντε παιδια καλή αρχή και ας ελπίσουμε να μην έχουμε απρόσμενες παύσεις σ'αυτην τη σεζόν μιας που 'ναι και η τελευταίαααααααα
:cry_x::cry_x:

Τί θα κανουμε χωρίς την απόλυτη σειρά αδερφια;;;;; τρελαίνομαι στο να το σκέφτομαιιιιι ;)

(Σόρρυ για την καθυστέρηση βρε Λενιώ;))

back to SuperDuperNatural!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup: Ελπίζω η last season να τα δώσει όλα!!

back to SuperDuperNatural!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup: Ελπίζω η last season να τα δώσει όλα!!
Agree.

Θέλω δυνατή αρχή και ακόμη πιο δυνατό φινάλε. :D

Άντε να δούμε,3 μέρες έμειναν. xD

Το κατέβασα το πρωτο!!!! Θα το δω το μεσημεράκι!! για να δουμε τι θα πει.. ελπίζω σε κατι καλο;)

Παιδες δυστυχως το καινούριο επεισοδιο δε με αντυπωσιασε... Είχε κάποια καλα σημεια αλλα έχουμε δει πολύ καλυτερα... Ελπίζω την αλλη βδομαδα σε κατι καλυτερο;)

Ούτε εμένα.

Ντάξει πολύ μέτριο. :P

Ακόμα και σχολιασμό βαριέμαι να κάνω. :worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back