λοιπον γλυκα μου κοριτσακια σορρυ που δε μπηκα νωριτερα...χαιρομαι που ειμαι σε θεση να σας λυσω τις παοριες..και πως να μην ειμαι αλλωστε αφου η πορωση μου με εχει οδηγησει σε τρελα επιπεδα οπως το να βλέπω απο youtube τελευταια επεισοδια σιλα στα τουρκικα παρακαλω...περιττο να πω οτι τα κταλαβαινω ολα πλεον!
λοιπον αγαπητη νηρηίδα ακου τι γινεται : στο εργοστασιο της σιλα εινια εν αζευυγαρι που αγαπιεται παραφορα πολλα χρονια! ωστόσο ο αδερφος της κοπελιας κλεβεται με μια αλλη και οπως προσταζει το εθιμο πρεπει και η αδερφη αυτου που κλεφτηκε να παντρευτει τον αδερφο αυτης που εκλεψε ο αδερφος της ερωτευμενης κοπελας του εργοστασιου! αρα ο μποραν επειδη εχουν γινει πολλα τωρα τελευταια και για να μην οξυνει και αλλο τα πνευματα και επειδη τυγχανει ο <<κλεφτης>> της κοπελιας να ειναι συγγενης της γιεζντα αναγκαζεται οταν ερχονται οι συγγενεις να μαθουν την αποφαση του να προσταξει την ανταλλαγη! ετσι ομως καταστρεφεται ο ερωτας του ζευγαριου απο το εργοστασιο! οοοοοοοολα αυτα γινονται φαινομενικα γτ ο μποραν (κλασικος γλυκουλης και δικαιος ανθρωπος!) θα λειτουργησει υποδόρια αι θα φυγαδευσει το πραγματικα ερωτευμενο ζευγος του εργοστασιου! ομως αυτο αγνοειται απο τη σιλα , η οποια θαρρει πως ο μποραν καταπατα τις αρχες του επειδη ειναι αξεστς και ΚΥΡΙΩΣ ! επειδη εμμεως εμπλεκεται η γιεζντα...καταλαβαινετε οτι η οτυρκαλα γινεται τουρκαλα!!!

και ειλικρινα στα επεισοδια αυτα γινεται ανυποφορη και ειλικρινα ΗΡΩΑΣ ο μποραν που δε της αστραφτει καμια ..ο οποιος μποραν σημειωτεον στεναχωριεται παρα πολυ γτ διαπιστωνει οτι η σιλα δεν τον ξερει...εν τελει επειδη ειναι πεισματα και ηλιθια κανονιζει ΚΑΙ αυτη (οπως ο μποραν) να τους φυγαδευσει αλλα στον τροπο που εχει οργανωσει η σιλα ως συνηθθως κατι παει στραβα και ο τυπος του εργοστασιου σκοτωνεται! ομως και παλι ο μποραν και δε της εξομολογειται οτι ειχε οργανωση τη φυγαδευση του ζευγους για να μην στεναχωρηθει περεταιρω ...ε πειτε μου..ποσο καλος αντρας?