^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:18 Η ^Dark Angel^: #441 20-09-12 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πέθανε το ομορφόπαιδο. Κρίμαι 2 μέτρα παλικάρι. Click για ανάπτυξη... Αληθεια??? Κριμα.... Πωωω...εχω χασει επισοδεια Ο Μποραν γιατι εχει δεμενο με γαζα το χερακι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:19 Η Νηρηίς έγραψε: #442 20-09-12 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Αληθεια??? Κριμα.... Πωωω...εχω χασει επισοδεια Ο Μποραν γιατι εχει δεμενο με γαζα το χερακι του? Click για ανάπτυξη... Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η xristina elen: #443 20-09-12 22:23 αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #444 20-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Click για ανάπτυξη... Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η ^Dark Angel^: #445 20-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πέθανε το ομορφόπαιδο. Κρίμαι 2 μέτρα παλικάρι. Click για ανάπτυξη... Αληθεια??? Κριμα.... Πωωω...εχω χασει επισοδεια Ο Μποραν γιατι εχει δεμενο με γαζα το χερακι του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:19 Η Νηρηίς έγραψε: #442 20-09-12 22:19 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Αληθεια??? Κριμα.... Πωωω...εχω χασει επισοδεια Ο Μποραν γιατι εχει δεμενο με γαζα το χερακι του? Click για ανάπτυξη... Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η xristina elen: #443 20-09-12 22:23 αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #444 20-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Click για ανάπτυξη... Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η ^Dark Angel^: #445 20-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Αληθεια??? Κριμα.... Πωωω...εχω χασει επισοδεια Ο Μποραν γιατι εχει δεμενο με γαζα το χερακι του? Click για ανάπτυξη... Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η xristina elen: #443 20-09-12 22:23 αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #444 20-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Click για ανάπτυξη... Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η ^Dark Angel^: #445 20-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Η Νηρηίς έγραψε: #444 20-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Click για ανάπτυξη... Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η ^Dark Angel^: #445 20-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αυτη η σιλα οπυ μπλεκεται τα κανει ΣΚΑΤΑ Click για ανάπτυξη... Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:25 Η ^Dark Angel^: #445 20-09-12 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Έχεις χάσει αρκετά. Είχε μια εμπλοκή με τον Τζιχαν, πιου πιου, κατάλαβες και τον πήρε στο χέρι του. Click για ανάπτυξη... Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:26 Η Νηρηίς έγραψε: #446 20-09-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ασε... Εχω να δω τη σειρα σχεδον 1 μηνα αχ μωε το πουλακι μου, λαβωθηκε απο σφαιρα Click για ανάπτυξη... Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:29 Η xristina elen: #447 20-09-12 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Άσε, πεισματάρα. Πάντως το έχουν χέσει με τις διαφημίσεις. Δεν πρόλαβε να αρχίσει, χώνουν μία διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικακαι με αρσει που ειπατε οτι θα αγριευε σημερα..πεταξε 2 πιατα σιγααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:30 Η Νηρηίς έγραψε: #448 20-09-12 22:30 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αντε ντε 20 λεπτα εργο βλεπουμε ουσιαστικα Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:32 Η xristina elen: #449 20-09-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Πράγματι. Τελικά ο Μποράν και η ΣΙλά το έκαναν ή το ονειρεύτηκαν; Click για ανάπτυξη... χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:33 Η ^Dark Angel^: #450 20-09-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Τώρα έχει κάνει κοιλιά, η Σιλά κάνει πείσματα στον Μποραν, Το πουλάκι σου έχει φάει σφαίρες αρκετές, εφτάψυχος Click για ανάπτυξη... Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Νηρηίς έγραψε: #451 20-09-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχα https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8 και εγω το επιασα εκει ακριβως και νομιζα οτι ηταν πραγματικοτητα .μαλιστα μου εκανε και εντυπωση αφου σκεφτηκα θα δειξουν ερωτικη σκηνη?πως το παθαν? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Εφταψυχος ειναι μωρε ο γατουλης μου Καλα αυτη η Σιλα μερικες φορες ειναι πολυ βλαμενη. Click για ανάπτυξη... Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:36 Η xristina elen: #452 20-09-12 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Click για ανάπτυξη... τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:37 Η Νηρηίς έγραψε: #453 20-09-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: τελειο τραγουδι και ψοφαω να τον δω lve..εδω ανατριχιαζω απο το youtube φαντασου να τον ακουσ ζωντανα και για να μεινω στο θεμα σιγα μην εδειχναν σαρκα καλε..τζαμπα ελπιζουμε..χαχα και που δειχνουν τον μποραν γυμνο απο την μεση και πανω και πολυ ειναι..χαχα Click για ανάπτυξη... Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:41 Η xristina elen: #454 20-09-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Αχαχα. Υπέροχο τραγούδι Που να μπεί και στην κλιμακτήριο η Σιλά πως θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ τον έχω ακούσει ζωντανά. Καλύτερα μωρέ, δείχνουν τα ελληνικά αρκετό γυμνό, ας αποτοξινωθούμε λίγο Click για ανάπτυξη... τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:43 Η Νηρηίς έγραψε: #455 20-09-12 22:43 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: χαχαχαχχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχααχαχαχαχχαχα ελιωσα..χαχχαχα καηκαμε Click για ανάπτυξη... Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. τυχερηηηηη!!ναι καλε αλλα ουτε ενα φιλι να δουμε τι απιδια πιανει ο μποραν?χαχαχα Click για ανάπτυξη... Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:47 Η xristina elen: #456 20-09-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Αφου έστριψε μέχρι και της Ναριν, φαντάσου τι θα πάθει η Σιλά που είναι μέσα στα νεύρα. Φιλί θα έχει δείξει μωρέ-έτσι νομίζω. Click για ανάπτυξη... παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:51 Η Νηρηίς έγραψε: #457 20-09-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: παει και η ναριν η ερμη...εμ εχασε και τον αντρα της...τι να κανει!!!? Click για ανάπτυξη... Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η xristina elen: #458 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sfak xristina-ch Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Λογικό, αλλα το όπλο το έχει δεί σαν το κραγιόν, πάντα το έχει μαζί της Click για ανάπτυξη... αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:53 Η Νηρηίς έγραψε: #459 20-09-12 22:53 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: αχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαα μπορει να το επιτασσει η μοδα στην Τουρκια..χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:57 Η xristina elen: #460 20-09-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Μπορεί.αχαχα. Πωπω τον σκότωσαν τον άλλον τον καημένο μέσα στο δάσος Click για ανάπτυξη... πωπωπω και σκεψου οτι ολα αυτα τα εθιμα υπαρχουν στις επαρχιες της Τουρκιας..σκεψου πως ζει ο κοσμος..μεσα στον φοβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.